این مودمهای طرح کمپین خریدار هم داره آیا؟؟
Printable View
این مودمهای طرح کمپین خریدار هم داره آیا؟؟
دوستان عزیز این سرویس هایی که جلوش میزان حجم رو ننوشته چجوریه؟! تازه اضافه شده؟ چرا اینقدر قیمتش کمه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا باید حجمشو جدا بخری بیشتر برای کسایی هست که استفاده کمی دارند.نقل قول:
من هم تخلیه کردم رفتم اسیاتک:n02:
من از مخابرات تخلیه کردم رفتم آسیاتک که بعد از 4 ماه خراب شد رفتم شاتل:n02:نقل قول:
الان که همه چی امن و امانه:دینقل قول:
امروز تو ساعت رایگان سرویسم (2ساعت رایگان تو صبح داره)سرعت نا 400 رفت بعد رو 350 ثابت شد
یه سؤالی داشتم: سرعت دانلود برای سرویسهای 128 چقدر باید باشه؟
من سرویس 128 Kbps دارم که با IDM سرعت دانلود من حدود 50 KBps هست.در حالیکه اگه بخوائیم سرعت دانلود رو به صورت تئوری حساب کنیم باید 128 رو بر 8 تقسیم کنیم (به خاطر تبدیل بیت به بایت) که میشه: 16 KBps
این یعنی مخابرات داره سرعتی بیشتر از سرعت سرویسمون میده؟
از طرفی تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از کاربرها میگفت که سرعت دانلود رو از روی داون استریم (که تو تنظیمات مودم میشه پیدا کرد) مشخّص میشه. که نحوۀ محاسبهاش رو اینطوری توضیح داده:
مقدار داون استریم هر چقدر هست تقسیم بر 8 کنید (چون طبق قانون بین 8 نفر تقسیم میشه)، بعد دوباره برای تبدیل بیت به بایت، تقسیم بر 8 کنید.
مثلاً داون استریم من طبق تصویر زیر 3292 Kbps هست که با دوبار تقسیم متوالی بر 8 میشه: 51.44 KBps (که این مقدار تو IDM هم نشون میده.) که این مقدار درست هست.
از یه طرف هم دوستانی که جدیداً سرویس 128 گرفتن تو همین تاپیک خودمون گفتن که سرعت دانلودشون 16 شده.
بالأخره سرعت واقعی رو چجوری باید محاسبه کنیم؟
نقل قول:
سلام یعنی الان ۱۲۸ بگیرم سرعت دان۵۰یه من ۲۵۶ دارم سرعتم ۲۶ ۷ته ضمنا شما یکماه گرفتید من داناستریمم ۴۰۹۶ هست ممنون ازت
سلام.نقل قول:
من اوایل تیرماه یه سرویس 6 ماهۀ محدود 128 گرفتم که همیشه سرعت دانلودم 50 بوده و هست. امّا دوستانی که جدیداً سرویس 128 میگیرن میگن سرعتشون 16 شده.
در مورد 256 نمیدونم.
1مگ یکساله سرعتش چنده؟؟
احتمالا سرعت تمام سرویس ها واقعی شده. یعنی همون طور که اشاره شد سرعت اسمی که کیلوبیت در ثانیه هست تقسیم بر هشت، میشه سرعت دانلود بر حسب کیلوبایت در ثانیه.
128=16
256= 32
512=64
1024=128
2048=256
که معمولا یه خورده کمتره.
آخه یکی نیست بهشون بگه چطور روتون میشه اینترنت adsl بفروشید با حجم محدود و سرعت دانلود 16 بعد اسمشو بذارید پرسرعت!
باید حدود 120 باشه. اگه از توی پنل خودت بخری شبانه رایگان نداره چه 1 ماهه چه 1 ساله.نقل قول:
اگه شبانه میخوای باید کمپین بگیری. سرعتش هم واقعیه مثل بقیه. یعنی شبی حدود 2 گیگ میشه گرفت.
اره احتمالا.نقل قول:
چون همین الان یه 512 خریدم.یک ماهه با 5 گیگ ترافیک
سرعت دانلودم 67 هستش.
قبلا 140-150 بود.
قبلش 128 با 4 گیگ ترافیک داشتم،سرعتش 48 بود.
ریدن واسه دهن خوشون. :grrr:
این چی زر میزنه؟
کد:کمیته مدیریت کیفیت پهنای باند و ارتقاء کیفیت سرویس های دیتا شاخص های جدید کیفی و کمی را با نام SLA مربوط به مشتریان تایید کرده است . جهت مشاهده این SLA از فایل پیوست استفاده نمایید.
http://www.ict-tcm.ir/object.aspx?id=346
برای دانلود شبانه باید کمپ یکساله بگیرم؟ یا از همین سرویس داخل پنل یکساله بخرم هم میشه شبانه دانلود کرد؟
فقط باید سرویس یکساله بگیری مهم نیست از کجا بگیرینقل قول:
بهتره کمپین بگیری، توی صفحات قبل، یکی گفته بود از پنل یکساله خریده خریده، اما شبانه رایگان نداشت.نقل قول:
بهترین کار تخلیه اینترنت مخابرات هست برای هر کس که میتونه از جای دیگه بگیره
نرین یک ساله نگیرین که به اینا هیچ اعتباری نیست یه کم شعور ندارن که لا اقل پنل کاربریشون رو درست کنن
من دیگه به حجم پول نمیدممممممممم:angry:
رنج آی پی مازندران رو بهم بدید زووووووود:n25:
هی این کابلی که میاد تا در خونه ما رو فکر کنم جاهایی که قطع رو با چسب زخم به هم وصل کردن، کلآ یه چیزی هم از سرعت بدهکار میشیم به مخابرات.
من الان 64 3 گیگ شارژکردمنقل قول:
منو برد به قدیم سال 2000:n20:
اینجا ایران مازندران................گلوگاه ....................سرعت 6 کیلو:n19:......................اشک مرور گرم در اومده
من یک مگ کمپین دارم ازش راضیم دانلود زیر100 نیست حداکثر 140
من هرشب 2.5 گیگ دانلود میکنم شبا هم همین 100-140 هست قطعی هم زیاد نداره خیلی خوب شده قبلنا نامحدود 512 داشتم یا قطع بود یا ته دانلود تو روز 2 گیگ بود اونم شب تا صبح کامپیوتر روشن
من از کمپین راضیم قیمتش 200 تومنه از نامحدود 512 ارزون تره سالانه 512 میشه 300 تومن اونم همش قطع
خیلی خوبه
اگر میگیرید 1 یا 2 بگیرید 2 مگ دانلود 240 هست خیلی خوبه
جشنواره تابستانی آشنای اول ؟نقل قول:
سلام. من ماه پیش سرویسم 256 نامحدود بود. الان برای تمدید سرویس 512 - 5 گیگ یک ماهه رو تمدید کردم. سوالم اینه که آیا شبانه رایگان هست؟
سلام دوستان
من چهارشنبه رفتم مخابرات و تخلیه کردم ولی هنوز اینترنتم وصله میدونید مشکل از کجاست؟
مخابرات چون پورت ها از خودشه بازی میاره احتمالا میتونه یه روزه هم تخلیه کنه ولی نمیکنه ..شما حتما زنگ بزن و پیگیر باش ...نقل قول:
خیر شبانه نداره ...مثل اینکه در حال حاضر فقط سرویس های کمپین یکساله شبانه دارن ...نقل قول:
من اول یک مگ از خود سایت گرفتم فقط شبانه برام مهم بود این سرویسایی که تو سایته اصلا شبانه نداره چه یکساله چه یکماهه چه شش ماههنقل قول:
من رفتم مخابرات گفتم این سرویس شبانه نداره جواب داد اره فقط کمپین تابستانه شبانه داره به خاطر این طرح رو همونجا عوض کرد
باید بری از مخابرات سرویس بگیری از سایت نگیر
1 یا 2 مگ بگیر خیلی خوبه من راضیم با 1مگ شبی 2.5 گیگ حتما با 2 مگ شبی 4 5 گیگ میشه دانلود کرد
پس چرا سرعت دانلودت واقعی و اسمیه ؟؟ بر طبق نوشته های این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید دو برابر باشه :n13:نقل قول:
پس الان بهترین سرویس که شبانه رایگان داره چه سرویسیه ؟ که ماه بعد اونو تمدید کنم .نقل قول:
سرویس نامحدود هم که دیگه ظاهرا نیست!
از داخل پنل هیچ کدوم شبانۀ رایگان نداره. شما باید بری مخابرات و بگی میخوام «سرویس کمپین» داشته باشم. (کمپین تابستانه)نقل قول:
ازشون بپرس که سرویس چندماهه باید بگیری که شبانۀ رایگان داشته باشه. 1 ساله رو میدونم شبانه رایگان داره.
این طرح فقط تابستانه هست یا مثلا دو ماه دیگه هم میشه گرفت؟نقل قول:
اگه بخوام 2 مگ بگیرم، لطفا میشه مشخصات کامل سرویس و قیمتشو هم بگین ممنون میشم.
من سرویس 1 مگ سالانه با 5 گیگ ترافیک ماهیانه + ماهی 2 گیگ هدیه گرفتم 200 .نقل قول:
فکر کنم 2 مگ با 7گیگ ترافیک +2گیگ ماهانه هدیه از 250 260 تومن بیشتر نباشه سرعتش بالا 220 هست فکر کنم
اگر املی برو مخابرات امل طبقه چهارم پیش خانم سرمدی از پله ها میای بالا سمت راستت اولین درب
تابستون تموم بشه کمپین پاییزه میاد :n02:
سرمدی :n08:یه زمانی منشی یکی از بهترین مهندسای آمل و الان بابل هست بود از وقتی که مهندس رو فرستادن 2020 این اومده رئیس شده بابا از همون دو سال پیش مردم از خنده که این زنه اومده نامرد مدرکش رواشناسی اومده مخابرات کلی باهاش دعوا افتادمنقل قول:
سلام. دوستان امروز سرویس 512 - 5 گیگ تمدید کردم. تو پنل کاربریم حجم باقیمانده رو زده 999 گیگ. مثل نامحدود.
الان یعنی میتونم هر چه قد استفاده کنم یا اینکه سر 5 گیگ قط میشه ؟
برا شما هم اینطور شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه شانسو !!!
واسه منم 29 ام تمدید شد تمدید بعدی رو 1 شهریور نوشت !!!
29 ام صفر بود مصرف میتونستم 5گیگ تو 3 روز استفاده اما ریسک نکردم
1شهریور دوباره تمدید شد و دوباره صفر شد تمدید هم شد 1 مهر :|
اگه مودم نگرفتی باید بگم که اون 2 گیگ هدیه نبوده :n18:نقل قول:
به نظر میرسه نا محدوده:n19:نقل قول:
برا ما اینجوری نیست!!!!!!
-------------------------
الان من اگر اخر ماه حجم اضافه بیارم برای ماه بد میتونم بندازم یا میسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
سرعت شدیدا افت کرده .کسی مشکلی نداره؟
بی نا مو ............ برین............. ه دیگه!
سلام.
بله ظاهرا سرعت افت کرده. موقع دانلود و وبگردی قط و وصل میشه ! دوستان برا شما هم اینطور شده؟