مبین نت که هم خیلی خیلی گرونه هم خیلی خیلی خیلی دزد....نقل قول:
Printable View
مبین نت که هم خیلی خیلی گرونه هم خیلی خیلی خیلی دزد....نقل قول:
من پنجشنبه از مخابرات اینترنت 2 مگابیت با 10 گیگ دانلود ماهانه گرفتم ( قرارداد یکساله)
چون مودم ازشون نگرفتم بهم ماهی 2 گیگ اضافه دادن
سرعتشم فعلا خوبه (260-280 کیلوبایت)
قیمت فوق العاده ای هم داره ( ماهی 27000 تومان}
مشکلش اینه که هنوز تو سایت تو قسمت کاربری من نزده چقدر حجم مصرف کردم و چقدر مونده و دانلود شبانه هم مشکوکم که رایگان نباشه ( خیلی ها گفتن که رایگان نیست)
2-3 ساعت بعد از ثبت نام هم وصل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم. قيمت 1 مگ و 2 مگش چنده؟؟؟؟نقل قول:
من الان چون مرتب برنامه هام آپديت ميكنم و دانلودم زياد شده بايد مخابرات بگيرم. شم از سرور خارجي به چه شكل ميگيري؟؟ راحت دانلود ميكني بعد فيلم و هر چيزي رو راحت دانلود ميكني. روشش به منم بگو آخه تا حالا دنبال اين چيزها نبودم يا دانلود فيلم و موزيك از برنامه هاي p2p . دانلود آفلاين هم كه كارت دي وي بي ميخواد مكافات داره :n02::n16:
متاسفانه مشکلی که من با اینترنت حجمی مخابرات دارم گزارش حجم استفاده شده است که اصلا آنلاین نیست و خیلی دیر به روز میشه:n23:
نقل قول:دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
اینکه سرعت دوبرابر میدن پس کلا دروغه چون تو سایتشون بند اول نوشته برای کمپین تابستانه سرعت دوبرابر ارائه میشه
رایگان ۱ تا ۷ هم فعلا اجرا نمیشه ۱۹۰ گفت قراره اجرا بشه
فقط مودم رایگان و هزینه کمتر فعلا از مزایای کمپین تابستانه است (و البته اونایی که مودم نخوان ۲ گیگ حجم اضافه)
متاسفانه مشکلی که من با اینترنت حجمی مخابرات دارم گزارش حجم استفاده شده است که اصلا آنلاین نیست و خیلی دیر به روز میشه
من ۱۹۰ پرسیدم گفتن اجرا میشه از اول مرداد ماه به هر کسی یه چیزی میگن ۲۰۲۰ که تو هپروت به سر مییره.نقل قول:
رفقا مخابرات هم مثل شاتل محدود میکنه؟ مخصوصا از سرور خارجی چون دیشب سرعت از سرور خارجی 60-70 بود در حالی که سرور ایران 450تا 500 یعنی از سرور خارجی محدود شدم؟ چون قبل از این سرعت دوتاشون یکی بود؟
شما چرا این حرکت رو زدی..شما میرفتی 9 مگ پارس آنلاین میگرفتی...شما که میخوای محدود بگیری چرا مخابرات گرفتی؟نقل قول:
مخابرات تنها مزیتش به نامحدودشه چون قیمتش خوبه ..دیگه اگر بخوای محدود بگیری که پارس آنلاین 9 مگ میده شبانه رایگان شما سرویس 2 مگ 4 گیگ پارس رو میگرفتی روی 9 مگ میبندن و شبانه چند گیگ میتونستی رایگان بگیری..
خیلی حرکتت اشتباه بود...اشکا لنداره ولی دفعه بعد پارس بگیری خیلی به نفعته ها..
مگر اینکه 2 مگ نامحدود مخابرات میگرفتی ماهی 74 تومنه ولی راحت میشه ماهی 500 گیگ دانلود کرد ..تنها مزیتش که میگفتم همینه
این مودم رایگانش چی هست حالا؟
vip سایتی رو خریدم شب میذارم رو دانلود خودش دانلود میکنه دیگه :n02: آی دی یاهو اگــه داری اینو ادد کنsh_m0@ymail.com :n16:نقل قول:
واقعا میشه ماهی 500 گیگ دانلود کرد؟نقل قول:
مگه سرعت دانلودش چند کیلوبایت هست؟
میشه اره من با 1 200 300 گیگ میگیرم :n05:نقل قول:
فیکس بین 230 تا 250 :n19:
هوآوی :n02:نقل قول:
آقا ماهی 74 هزار تومن بوددد 2ماه پیش ولی نه الاننقل قول:
الان 15% تخفیف خورده سرویسهای نامحدود
بله بطور میانگین 500گیگ وگرنه شما خیلی بخوای دانلود کنی می تونی 700گیگ هم رد کنی
چون هر چقدر هم دانلود کنی سرعت 250تا 260کیلوبایت در ثانیه بهت ثابت میده و در اثر دانلود سرعت افت پیدا نمی کنه به هیچ وجه
داداش یه سر به تاپیک پارس بزنننقل قول:
پارس داغونه داغونه :n08:
شرکت فقط فن آوا یا صبانت :7:
هوآوی میده زایکسل هم میده تازگی یکی از دوستام گرفتهنقل قول:
فقط هواوی میده اون یکی هم به دوستتون داده شــانســی بوده :n10:نقل قول:
مرکز تندگویان فقط زایکسل میده من برای دو نفر گرفتمنقل قول:
سرویس 5 و 10 مگ محدود مخابرات، دانلود شبانه داره؟نقل قول:
اگه داره، سرعتش در چه حدی هست؟ با دانلود زیاد، لیمیت نمی کنن؟
خیر اونها سرویسهای تجاری هستند و شبانه رایگان ندارندنقل قول:
اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسختوننقل قول:
یه سوال دیگه داشتم. مودمی میتونید بهم معرفی کنید که علاوه بر اینکه ارتباط ADSL مخابرات با کامپیوتر وصل بشه، بتونم از طریق Wifi گوشی هم به اون اینترنت مخابرات وصل بشم یعنی همزمان دو نفر به اینترنت وصل باشن، یکی از طریق ADSL و کامپیوتر و یکی از طریق Wifi و گوشی
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. مرسی
رفقا کسی میتونه از سرور مادرید یه تست از speedtest بگیر بزاره.از دیشب سرعت سرور خارج داغون شده خواهش میکنم.اعصاب داغونه
کسی میشه بگه از مخابرات بگیرم یا صبانت؟ پارس آنلاین گفته شاید پورت خالی تا آخر مرداد بده... البته شاید... نامحدود میخوام بگیرم. قطع نشه فقط و بشه با فندق شکن به قول شما، از سایت هاب خارجی هم دیدن کنم. فیلم هم زیاد دانلود نمی کنم، شاید هفته ای 2 تا. تخصصی تر وارد نیستم که بگم... ممنونم از همه :n01:
مخابرات بگیر ولی سرعت میخوای صبانت :n16:نقل قول:
مخابرات از امروز صب ساعت 10 چراغ DSL ــــش چشمک زن شده زنگ میزنیم 2020 میگن مشکل از شبکس داریم برسی میکنیم ..
نقل قول:
چرا شبونه دانلود میکنی؟ من اصلش دارم میریرم دنبال نامحدود تا روز دانلود کنم.
فکر کنم این مودم ها کارتو راه بندازن. نمی دونم چند تا وای فای میشه همزمان وصل شد ولی 4 تا لن رو داره. ( تا اونجایی که میدونم مودم های وای فای بیشتر از یکی بیسیم رو ساپورت میکنه)نقل قول:
این مودم که 114000 تومان هست:DLink DSL-2750U Wireless N ADSL2+ 4-Port Wi-Fi Router
یا این یکی که 115000 تومان است: TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8961ND
این یکی هم 225000 تومان هست: TP-Link TD-W8970 300Mbps Wireless N Gigabit ADSL2+ Modem Router
دوستان مخابرات شبانه رایگان داره؟
سمت کرج
خیــر :n02: ایــن کمپیــن و ... میگن داره کشــکه حــذف شــد :n15:نقل قول:
من برای خط جدیدم درخواست 2 مگ به صورت اینترنتی دادم
با من تماس گرفتن و رفتم مخابرات و یوزر و پسورد رو به من دادن
خط هم رانژه شده و لینکش ثابته ولی هنوز به اینترنت وصل نمیشه
از دیروز که پیگیری رو میزنم این پیغام رو میده
این جمله یعنی چی؟
درخواست دايري شما در وضعیت تایید و اعلام تاریخ راه اندازي توسط مدیر مرکز تماس می باشد
با تشکر
شرکت مخابرات استان تهران
از سمت 2020 بایــد تایـــید بشه :n27:نقل قول:
یکی به ما بگه چقدر از حجم ماهیانه استفاده کردم؟؟؟:n24:
این سایت که 8 روزه آپدیت نشده
خیلی چند وقته پینگ افتضاح شده
الن اصلا نمیشه رو یوتوب چیزی دید...
گند زدن باز
نت من از امروز صب ساعت 10 تا الان ساعت 1 قطعه به طور کامل .. معلوم نیست چی کار میکنن .. روز قبلش هم یک صفحه وبو به زور باز میکرد .. از شاتل اومدیم سمت مخابرات .. اینم اوضاعش خوب نیست .. یکی از یکی بدترنقل قول:
نقل قول:
به مرکز مخابراتی بستگی داره ، تو پیروزی که این مشکل نبود
پشتیبانی یعنی صفرنقل قول:
به هرکی هم که زنگ میزنم پاس میده به اون یکی
مرکز مخابرات پیروزینقل قول:
من تازه خونه اجاره کردم ،خونه خط تلفن نداشت رفتم یه خط به اسم خودم گرفتم که بتونم راحت اینترنت بگیرم بهم پیش شماره 3660 دادن که اصلا تو لیست مراکز مخابراتی نیست و در نتیجه فقط میتونم از اینتزنت مخابرات استفاده کنم
در مورد سرعت دو برابر استدلالشون اینه که شما یه کاسه آش میخوری ولی پول نصف کاسه آش رو میدی پس داری دو برابر آش میخوری
4 گیگ ترافیک برای اینترنت 9 مگ خیلی کمه ، با این سرعت تو 2-3 روز تموم میشهنقل قول:
من با 10 گیگ هم نگرانم که ترافیکم تموم نشه
من در ماه بیش از 50 گیگ دانلود ندارم برای همین نامحدود بدردم نمیخوره و فقط باید 50 تومان در ماه اضافه بدم
دوستان جدیدا 1MB نا محدود خیلی نوسان داره ! قبلا اصلا اینجوری نبود هیچ جوره سرعت نت بالا پایین نمیشد الان بعضی از پیج هارو باز نمیکنه کلا هی باید ریست کرد مودم رو ، Limited Access میشه ....این داستانا !