سلام. کدوم محمد هستی؟ گروهان 2 یا 4؟
من مصطفی رضایی هستم گروهان 4.
منم افتادم سا ع س آجا. رسته اداری پرسنلی
تقسماتش برای تهرانیها عالی بود. :-)
Printable View
نقل قول:
با عرض سلام وآرزوي كاميابي براي سربازان ديروز امرو و فردا.:n02: چندي سوال داشتم كه از محضرتون جويايم.
1- سربازي افرادي كه پدرشان ارتشي نيروي دريايي بوده ميتواند بر حسب درخواست در آن نيرو باشد؟ اگه آره چطور بايد درخواست كرد؟
2- اگه الان 10/3 دفترچه سربازيو پست كنم اول اسفند اعزام ميشم (ليسانسم)؟ و يا چيكار كنم اعزام شم(مطلوب)؟ (ساكن گيلانم)
3- در انواع امريه يا سرباز معلم چقد حقوق ميدن وفرقي با خدمت عادي از نظر حقوق داره؟ وتوجيه اقتصادي داره يا كه نه؟
با تشكر بسي فراوان:n16:
در پاسخ به سوال دوم اگر چانچه تا اوایل بهمن ماه دفترچه رو بفرستی 12.1 اعزام می شی:n16:نقل قول:
دوستان ما هم بالاخره پس از کش و قوس های فراوان تونستیم برگ سبزمون رو بگیریم . اعزام 1/12 . ظاهرا اون خانم عزیزی که در پلیس +10 کار میکرد اطلاعات منو ارسال نکرده بود. آهان راستی توی سایت Police.ir قسمت استعلام داره اگه سوالی یا مشکلی دارید می نویسید بعد یکی دو روز جواب بهتون میده.
محمد نصرتینقل قول:
گروهان 2
تهرانی ها خوب بود تقسیماتشون فقط بچه های ما دو نفرشون از تهرانی ها بد بود یکی افتاد شاهرود تکاوری یکی هم شهر رضا اصفهان
شهرستانی ها هم 80 درصدشون دوره کد خوردن مخابرات تهران
خوب ما هم امروز رفتیم برای اعزام ! وچون هنوز کدم مشخص نشده بود بعد چند ساعت معطلی با توجه به اینکه جز داوطلب های اعزام تعجیلی بودیم جز کد مازاد ها بودیم که از شانس ما گفتند که کد مازاد فقط به
نیرویانتظامی می خورن ! ما هم گفتیم دیگه کار تمومه و افتادیم اونجا ! اما تا به من و 5 نفر دیگه برسه ظرفیت نیروی انتظامی تکمیل شد و گفتند کار شما رفت با خدا !! بعد 2ساعت مطلعی بالاخره برای هر 5 تای ما
کههمگی فوق و دکترا بودیم از 01 تهران ظرفیت گرفتند و برگ سفید ما رو صادر کردند برای این مرکز ! :n02::n02: بعد گفتند شب بیاید و با اتوبوس اعزام بشید که من گفتم می تونم خودم با قطار برم یا نه ؟ که گفتند اره
می تونی اما اگه بیای اینجا با هزینه نظام وظیفه میری و مفت میافته اما اینجوری باید خودت هزینه ات رو بدی که منم گفتم اشکال نداره ! :n02:
حالا چند تا سوال فردا که من باید ساعت 7 صبح خودم رو معرفی کنم به مرکز 01 شهدای وظیفه تهران اگه گفتند چرا یک روز با تاخیر اومدی چی بگم ؟ ممکنه گیر بدن ؟
فردا که دارم میرم وسایلم رو هم با خودم ببرم ؟ موی سرم رو کوتاه کنم یا نه ؟
فردا چند درصد امکان داره مرخصی چند روزه بدن برای درست کردن لباس ها و ... ؟
کار پذیرش که از صبح خواهد بود نهایتا کی تموم میشه و ولمون می کنند بریم ( در صورت دادان مرخصی )
وقتی از مرخصی بر می گردیم به پادگان برای شروع اموزشی باید با لباس نظامی بریم یا لباس شخصی ؟
راستی اول کار که رسیدیم جلو در نظام وظیفه و سیل جمعیت رو دیدم یهو ته دلم خالی شد یعنی عجیب ترس برورداشته بود خیلی لحظات بدی بود :n28:
هیچی نمیگن با خیال راحت برونقل قول:
موی سر هم از الان کوتاه کن ، بالاخره که باید با 4 بزنی الان بزن
مرخصی به همه میدن به شما هم میدن
معمولا روز اول فقط به پذیرش اختصاص داره
قوانین اومدن از مرخصی رو خودشون میگن بهتون ولی با لباس نظامی یحتمل باید برید
این حس روز اول رو همه داشتیم ، چیز عجیبی نیست و فقط شما اینطور نیستین
خدمتت تموم میشه و این روزا برات یادگاری میمونه
به سلامتینقل قول:
نمیدونم والا. شاید اذیتت کنن برای دیر رسیدن !!!
مو که نمیخواد کوتاه کنی برای پذیرش. وسایلم نمیخواد ببری (به جز یه سری جیزای خیلی ضروری). البته اگه روز اول نگهبان نشی مثل من :) احتمالاً تا شنبه مرخصی میدن بهتون
کار پذیرش 3 4 ساعتی طول میکشه معمولاً (تا توجیحتون کنن و لباس بدن و فرم پر کنید و ...)
روز اول به ما گفتن باید با نظامی بیایم
موفق باشی
دوستان من امروز رفتم ستاد نزاجا (لویزان) برای انتقالیم.
افتادم مرکز آموزش تکاور لشگرک - رسته کامپیوتر (ارشد کامپیوتر دارم)
امروز تونستم یه نامه انتقالی بگیرم که سربازیمو بیام تو ستاد نزاجا. (خودشون گفتن نامه درخواست بنویس، ما یه نفر میخوایم، میگیریمت)
گفتن 10 15 روز دیگه نامه رو میزنیم برای یگانت و انتقالیت درست میشه.
حالا سوالاتی که دارم:
1. حتماً با انتقالی موافقت میشه؟ یا ممکنه یگانم موافقت نکنه و منتقل نشم؟؟؟
2. اگه موافقت کنن، چند روز بعد از موافقت میتونم برم یگان جدید؟ یا باید 2 ماه صبر کنم که سری جدید سربازا بیان جای من؟؟؟ !!!
3. *** به صورت اتفاقی یه نفر آشنا هم پیدا کردم برای انتقال به یه جای بهتر و نزدیکتر، اگه فردا، پسفردا اونم اقدام کنم، مشکلی پیش نمیآد؟؟؟ قاطی نشه یهو بیفتم خاش :| !!! یا باید صبر کنم انتقال اولم درست بشه، بعد اونو اقدام کنم؟
4. کلاً چند بار میشه انتقالی گرفت؟؟؟ اگه 2 بار بشه میزارن منتقل بشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
والا در مورد دیر رسیدن تقصیر من نیست !!! چون کد ما رو دیر دادن !! ساعت 2 ظهر امروز کد رو به من دادن ! و گفتند بیاید شب بفرستیموتون برید و فردا ساعت 7 اونجا باشید برای پذیرش :n13: بر همین اساس گفتم خودم می تونم اونجا باشم 7 صبح که گفت اره !نقل قول:
در مورد مو :n02: فکر کنم خودم تو خونه بزنم با ماشین بالاخره دیر یا زود باید زد :n02:
ایول پس نهایتا امکان داره تا ساعت 1یا 2 ظهر تموم بشه و بذارن بریم ؟ ( چون شهرستانی هستم فکر کنم مرخصی بدن تا برگردیم )
بازم اگر موردی در مورد این مرکز هست که باید بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه اینجوریه که پس گیر نمیدننقل قول:
آره تا 1 2 تمومه
نگهبان هم فقط از تهرانی ها میذارن
در کل بگم که جای خیلی خوبی افتادی. با دوستای جدیدت خوش بگذرون که شاید 19 ماه بقیه شو مثل من جای بدی بیفتی !!!
کلاً سعی کن ارشد هیچ بخشی نشی. تابلو نشو که افسرا اسمتو یاد بگیرن. سرت به کار خودت باشه کسی کاریت نداره.
سلام.
دوستان یک سوال تخصصی!
واسه تسویه حساب چند تا عکس پرسنلی لازم دارن؟
نقل قول:
امروز رفتم المثنی رو گرفتم ، افتادم 1 اسفند . :n14:
نقل قول:
من کاردانیم رو بیرجند خوندم ، 04 رو از شهر بردن بیرون ؟ قبلا حرفش خیلی بود ، نصفه بیرجند پادگان بود . :n04:
آخه میگن ، وقتی محل آموزشیت مشخص بشه دیگه نمیشه تغییرش داد و تاریخشو بندازی عقب !!!نقل قول:
اگه 25 روز قبل از 1 اسفند محل آموزشیه من مشخص شده باشه که دیگه نمیشه کاری کنم !!!!
ممنونم دوست خوبمنقل قول:
اقا فقط برای تعویض لباس و پوتین از بین سه مرکز میدان امام حسین و میدان گمرک و حسین اباد کجا برم که یه باره بتونم کارا رو انجام بدم و بتونم لباس و پوتین سایز بزرگ به راحتی پیدا کنم و عوض کنم ؟
ممنونم بابت راهنمایی های خوبت
فقط برای منشی شدن هم اقدام نکنم ؟ به نظرم اگه باعث بشه از رژه و ورزش و پست دادن تو زمستون راحت بشم خوب میاد یه جورایی :n02: البته اگه دیروز انتخاب نکرده باشند :n19:
خواهش میکنم ،نقل قول:
اینجور که دوستان گفتن، گمرک بهتره. والا دروغ چرا، تا قبر آ آ آ آ :) ، من خودم نرفتم، مطمئن هم نیستم که همه چی داشته باشه، امام حسین میدونم همه چی داره، ولی میدونم همون پوتین رو تو گمرک از امام حسین و ... ارزون تر میدن.
خوب شد گفتی، منشی رو یادم نبود. اگه خطت خوبه سعی کن منشی بشی که کلی مزایا داره.
منشی رو هم روزی که همه از مرخصی برمیگردن انتخاب میکنن (شنبه هفته بعد)
3 عکس-- 2 در 3نقل قول:
آقا بريد خدا رو شكر كنين اينجا نيفتادين : دي
تيپ ٦٥ نيرو هوايي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از دوستاي من تازه از خدمت اومده ، در رابطه با مسوليت و اينا ازش سوال كردم حرف خوبي زد:نقل قول:
گفت همه اكثرا تو خدمت مخصوصا بعد آموزشي علاف هستن يعني از صبح علاف.
حالا شما اگه درگير كار باشي اين علافيو كمتر ميفهمي يا بيكار بگردي؟!
و ميگفت معمولا اون افرادي كه به اصطلاح خودشون ميخوان جيم بزنن بدتر ميره تو پاچشون.
ولي در نهايت ميگفت ارشد بودن و كاراي ديگه به نسبت خوب نيست چون داري كار ميكني ولي مستقيما فرمانده كارت رو نميبينه ولي منشي بودن عاليه چون دقيقا جلو چشم فرمانده واسش كار ميكني و اگه درخواستي داشته باشي روش نميشه بگه نه!
دقیقا توی خدمت و علی الخصوص بعد از آموزشی باید سر گرم باشی تا روزات بگذره(توی آموزشی معمولا همه مشغولن و سرگرم)نقل قول:
خود من الان توی یگان که هستم توی قسمتی کار میکنم که میتونم بگم از بقیه جاهای پادگان بیشتر کار داره اما جدای از خستگیش باعث میشه روزات فوق العاده سریع بگذره.
یکی از بچه ها کارش طوریه که ساعت ۱۰ هم میتونه بره آسایشگاه خودش داره دیوونه میشه.برای مرخصی به ماه نکشیده میره مرخصی میگیره از بس روزاش نمیگذره دائم توی نکشه:n02:
ببين دوست عزيز شما اگه كد بخوري خيلي سخت ميشه اين كد رو تو همون اعزام تغيير داد مگر اين كه آشناي بسيار قوي در نظام وظيفه خود تهران داشته باشي.حتي رئيس نظام وظيفه شهرستان هم نميتونه اين كد رو توي همون اعزام تغيير بده.نقل قول:
و تنها راهي كه إمكان داره اينه كه شما به عنوان يك مسله ي پزشكي مثلا يك ماه از ي دكتر معتبر مرخصي بگيري.(در حالت عادي درخواست تمديد شانس خيلي پاييني داره) و اون رو به همراه فرم تمديد و نامه ي بيمارستان (دكتر) ببري بهداري نظام وظيفه شهرتون،وقتي تأييد كرد ، ميبري +١٠.
(يا اين كه اشناي در حد متوسط تو نظام وظيفه تهران داشته باشي كه اعزامت رو عقب بندازه و تا كد نخوردي پذيرش كني)
در ضمن شما هنوز فكر نميكنم كد خورده باشي!
خیلی خیلی ناشکری دوست من.نقل قول:
اگه ناجا میفتادی چی میخواستی بگی. سربازی رو همش تو آموزشی می بینی.
ناجا 21 ماه آموزشیه
داداش قصد جسارت نداشتم ، بله آقا حرفي كه واسه ناجا گفتي ١٠٠ درصد قبول دارم.نقل قول:
من منظورم به بر وبچ ٠١ و ٠٢ و ٠٣ و پذيرشيا بود.
اگه ناجا خوب بود كه من ازش در نميرفتم :دي
وگرنه ١٣ ساعت پست دادن به خدا كار حضرت فيله!
البته من درمورد خدمت نیروانتظامی همیشه گفتم که واقعا فاجعه هست اما یه خوبی داره که نه ارتش داره و نه سپاهنقل قول:
اونم اینه که داری برای مردم کار انجام میدی . داری یه کار مفید و فایده دار انجام میدی . نمیخوام شعار بدم اما خدا وکیلی لذتی که در کمک به مردم هست
تو هیچ چیز دیگه نیست من خودم جایی خدمت کردم که 24 ساعت با مردم سرو کله میزدم خدا وکیلی بعضی وقت ها شده بود 48 ساعت حتی پوتین رو هم از پام
در نیوردم چه برسه به استراحت .اما لذت میبردم از این که دارم برای مردم کار انجام میدم و کار مردم رو راه مینداختم نه برای این نظام بلکه فقط و فقط برای مردم
و به همین خاطر که تقریبا زمان استراحت نداشتم و همیشه سرم شلوغ بود 18 ماه خدمتم خیلی سریع گذشت .
dg1 شما مدرکت چی بود؟نقل قول:
پ.ن: منم امروز ارسال کردم این دفترچه کذایی رو:n03:
من با دیپلم رفتم خدمت ولی تو ناجا هیچ فرقی بین من با دوستم که فوق لیسانس داشت نبود و با هم پستمون یکی بودنقل قول:
ولی خداییش من همیشه احترامش رو نگه میداشتم و خیلی بهش حال دادم چون 10 سال از من بزرگتر بود در ضمن استاد دانشگاه هم بود
اوه پس بیچاره شدی؟نقل قول:
من میحوام با لیسانس برم عزا گرفتم
تک پسرم هم هستم و پدرم هم ناراحتی قلبی داره (یعنی 3-4 تا رگش گرفته) و فعلا دکتر گفته نرو بازش کن
حتی دکترش واسم نامه نوشته برای نظام وظیفه
داداش تو ناجا هيچ فرقي بين ليسانس و ديپلم وجود نداره.نقل قول:
در واقع تنها جايي كه واسه مدرك شما ارزش قائل هست ارتشه.
کی بیچاره شده داداش ؟؟نقل قول:
من 6 ماه پیش خدمتم تموم شد رفت
و اگه دوباره بخوام برم خدمت بازهم با دیپلم میرم
sent from my open source device
با سلام
ما هم امروز رفتیم تا ساعت 5 پادگان بودیم بعدش گفتن برین فردا ساعت 6 بعداز ظهر بیاین.(واسه روز اول بد نبود.اما از شانس بد حتی یه آشنا هم نبود)
از رفقا کسی هست مشگین شهر باشه؟
دوستان کسی می دونه که امریه هایی که آموزشی آن ها تو ارتش هست کدوم پادگان های ارتش میافتن؟ مرسی:n16:
منم اونجا بودم داداش :n02:نقل قول:
من تو گردان عاشورا هستم
منم گردان عاشورا هستم.نقل قول:
اگه دوست داشتی یه pm خصوصی بده تابیشتر آشنا شیم.
سلام
یکی از بچه ها تو همین تاپیک گفته بود ، اگه امریه بگیریم ، تو برگه ی اعزام به خدمتمون میزنه ، " امریه دار"
میخواستم بدونم تو برگه سفید المثنی که از پلیس + 10 میگیرم هم اون رو میزنه یا فقط تو برگه ی اصلی میزنه ؟
ممنون
٠١ 02 03 04 05 06 07 08 نيرو زميني. نيرو هوايي خضرايي شكاري دزفول و..... دريايي سيرجان
ممنون دوست:n16: من پس يعني از الان تا اوايل بهمن بفرستم اسفند اعزامم ديگه ؟نقل قول:
دوستان 2 تا سوال
1-تو سربازي يا وقتي كه ميخواي اولين روز بري سربازي بايد مدرك شناسايي (شناسنامه يا كارت ملي) يا چيزي برد؟
2-حقوق امريه يا سرباز معلم چقد فرق داره؟
مرسي:n16:
منظورم امریه های ارتش بود نه کل پادگان های ارتش:n13:نقل قول:
دیشب
7شب رسیدم پدافند سمنان
پذیریش کردن لباسها رو دادن گفتند چهارشنبه 6 صبح اونجا باشیم
ساعت 3 صبح رسیدم خونه
ولی هواش خیلی سرد و خشک بود
خود ارشدهای اونجا میگفتند غذا واسه یکی دو هفته کنسرو بیارید که غذا اینجا تعریفی نداره
کیسه انفرادی و اورکت هم ندادن
دو ماه سختی در پیش داریم
یه چیز دیگه کسایی که میگفتند به امریه دارها ممکنه جیره ندند به همه یکسان دادن
البته از کل 80 نفر سرباز کرج فقط من و یک نفر دیگه امریه داشتیم
بله داداش اگه بفرستی 12.1 اعزامینقل قول:
1.فقط کپی مدارکت رو ببر.( اگه متاهل یا تک فرزند و موارد دیگه که دوستان چند صفحه قبل لیستش رو گذاشتن باشی باید کپی رو برابر اصل کنی)
2. فکر نکنم حقوقت با بقیه فرق داشته باشه.