خیلی ممنون از اینکه بهم پاسخ میدینقل قول:
بعدش من سرعت12 مگ رو راحت بهم میدن؟
برام مسخره بازی در میارن؟
چون من واقعا نیاز دارم یه نت پر سرعت که فایلام که 20 گیگ رو راحت دان کنم
بعدش اینترنتی خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
Printable View
خیلی ممنون از اینکه بهم پاسخ میدینقل قول:
بعدش من سرعت12 مگ رو راحت بهم میدن؟
برام مسخره بازی در میارن؟
چون من واقعا نیاز دارم یه نت پر سرعت که فایلام که 20 گیگ رو راحت دان کنم
بعدش اینترنتی خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
خواهش میکنم رفیق.نقل قول:
اگه مشکل فنی نداشته باشه راحت میدن.(کیفیت خط - ساپورت مرکز مخابراتی)
برای درخواست سرویس از صبانت بهتر اینه که از سایت صبانت شماره تلفن نماینده ی فروش شهرتون رو پیدا کنید و تماس بگیرید برای سفارش اینجوری کار زودتر پیش میره..
این 2.5 کیلومتر اگر فاصله ماشین رو تا مرکز مخابراتی هست به نظر من حداکثر تا 8 مگ میتونه جواب بده. اما اگر این 2.5 کیلومتر فاصله کابلی ات تا مرکز مخابراته و از روی عدد attenuation داخل کانفیگ مودمت به دست آوردی خیلی خوبه و تا 12 مگ رو جواب میده.شما عدد attenuatoin ات بگو چنده؟نقل قول:
آقا اینقدر گفتید که 16 مگابیت پارس آنلاین که من فکر کردم واقعا ثبت نامش شروع شده.الان سایتش رو نگاه کردم اصلا همچین خبری نبود.کماکان همان 9 مگابیت بود(تازه اونم به صورت غیر رسمی)اگر کسی از دوستان وبسایت معتبری رو دیده که پارس آنلاین در حال حاضر داره adsl با پهنای باند 16 مگابیت میده لطف کنه و بگه.
پارس همش سیاستنقل قول:
نیا !
پهنای باند رو که تا 16 مگ باز گذاشته ولی به طور رسمی اعلامش نکرده !نقل قول:
پارس به صورت تصادفی پهنای باند بعضی کاربراشو میزاره روی 16 مگ برای.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
نقل قول:
پهنای باند رو که تا 16 مگ باز گذاشته ولی به طور رسمی اعلامش نکرده !
نقل قول:
پارس به صورت تصادفی پهنای باند بعضی کاربراشو میزاره روی 16 مگ برای.
اگر اینطوری باشه مثل 9 مگ که اعلام کرده پهنای باند همه سرویسهای محدود رو روی 9 مگ میبنده پس چرا نگفته روی 16 مگ میبنده؟الان از برو بچی که خطشون جواب میده کسی هست روی 16 مگ باشه؟(منظورم تو پارس آنلاین)
تست سرعت شبانه - خوزستان - دزفول - سرویس ۶مگ - ساعت ۲:۲۶ دقیقه. شــــِــت! از سافت گذر هم با ۶۰ دانلود میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بله منزل جدید که قراره چند روز دیگه بریم تا مرکز مخابراتی تقریبا 2 ونیم کیلومتر هست با نرم افزار سیجیک تست گرفتمنقل قول:
منزل فعلی و جدید هم فقط 100 متر فاصله هست
این عکس من واسه سرویس فعلیم پارس هست سرویس 128 ماهیانه 5 گیگ دارم سرعت دانلودم تو کل 24 ساعت 8 کیلو هست که احتمالا تا 10 روزه دیگه که نقل مکان کردیم قراره بیام صبا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
چنتا لینک بزار همزمان دانلود شه
والا تست کردم ۲تا همزمان ۳تا همزمان و ۴تا همزمان. هیچ اثری نداره واقعا حالم بهم خورد به معنای واقعی کلمه. دوتا لینک همزمان از آسان دانلودم گزاشتم اما دقیقا نصف میشه سرعت میشه ۲۰تا۳۰ واسه هر کدوم.نقل قول:
نقل قول:
اینم تست برای شما.
16 مگ آسیاتک
خوب این مشخصاتی که الان گذاشتی حداکثر خطت تا 5 مگابیت جواب میده(نویزتم خیلی زیاده.رفتی از سر خط هم چک کنی؟) و عدد attenuatoin ات برابر با 42 هست یعنی فاصله کابلی ات تقریبا 3 کیلومتر است.حالا مگر منزل جدیدی که میخواهید برید وضعیتش بهتر باشه تا بتونی پهنای باند بیشتری بگیری.در ضمن خطت رو هم روی 4.5 مگ بستند.اگر با پهنای باند 4.5 مگابیت سرعت دانلودت 8 کیلوبایت هست که دیگه فوق ستمه.برو شکایت کن.خیلی اینجوری حق خوری دیگه.نقل قول:
میشه از مشخصات صفحه کانفیگ مودمت هم یک عکس بزاری؟ممنون.نقل قول:
سلامنقل قول:
یه سوال :n13: شما با این سرعتی که الان زده دانلود منیجرتون اگر از اول اول دانلود رو شروع کنید باید توی حدودا 5 تا 6 دقیقه دانلود تکمیل شه ولی الان 47 مگ دانلود شده و هنوز 12 دقیقه مونده چرا اینجوریه؟ من دارم بد می خونم سرعت رو ؟ مگه 1.8 مگ در ثانیه نیست توی 11 دقیقه خالی حالا اون 48 ثانیه به کنار می شه 11*60*1.8 که می شه 1188 اینو می شه یک توضیح بدید؟ به این عکس هم توجه کنید با توجه به این که سرعت من خیلی کمتر از شماست ولی تایم من هم کمتره باز دقیقا همون فایل رو هم دانلود کردم که یکی باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبا نت شبانه رایگان داره؟....از چه ساعتی دانلود شبانه رایگانه؟
سلام آقایون . . تعرفه شبکه ملی اطلاعات 2 مگ خوبه بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟کمک کنید
عزیز از ساعت 2 تا 7نقل قول:
فکر می کنم سایت خارجی اصلا نمی تونید باهاش وارد شید قیمتش چقدره؟نقل قول:
بازم سیستم شون قاط زده. دیشب 102 مگ ازم بیخودی کم کرد
نمیدونم چطوری بهشون حالی کنم من استفاده نکردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با استفاده از سرویسی جدید و نو از سوی ما ،شما میتوانید با همان سرعتی که در روز و به طور عادی دانلود می کنید در ترافیک شبانه هم با همان سرعت دانلود خود را انجام دهید و از ترافیک شبانه رایگان با سرعت بالا لذت ببرید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور سایت شبانه از طرفی به شبکه داخلی ایران (اینترانت ملی) و از طرفی با پورت 1000 مگابیت به اینترنت جهانی متصل است لذا شما با استفاده از سرویس افزایش سرعت به سرور ما متصل می شوید و چون سرور واقع در ایران است از طرف شرکت ADSL طرف قراردادتان سرعت شما در ترافیک شبانه محدود نمی شود.
همینطور عزیزانی که سرویس اینترانت خریداری کرده اند یا سازمان ها و ارگان هایی که دسترسی به اینترنت ندارند و فقط سایت های داخلی برایشان باز میشود میتوانند با سرویس ما به اینترنت جهانی متصل شوند.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
با توجه به استاتوس من در مودم به نظرتون فاصله من تا مرکز مخابراتی چقدر است؟
و در کل به نظرتون ایراد خط من در فاصله هست یا در نویز؟
من با پیشگامان همینجوری خیلی بشتر کم شدنقل قول:
شکایت کردم به ۱۹۵ بعد از یه مدت زد شکایت مردود شد
طرف در جواب گفته بود مک آدرسش هس
سیستم مشکل داشته باشه به مک آدرس چه ربطی داره
شما که دیوار به دیوار مخابراتی :n02::n02::n02:نقل قول:
مشکل از نویز؛ باید بری از سر خط چک کنی ببینی تغییری می کنه یا نه.
وگرنه خطت اگه نویزشو اینا نباشه(درستش کنی)،عااالیه و راحت تا بالای 20 مگ هم می کشه.
حیف این فاصله کم...:n27:
قیمتش چنده ؟نقل قول:
شما فاصلهات با مرکز مخابراتی زیر ۱ کیلومتره. با این خط شما باید بتونی تا ۲۰ مگابیت رو به راحتی بگیری. اما نویزت خیلی زیاده که با پروفایل زیر ۴ مگ الآن snrات ۷ شده.نقل قول:
نقل قول:
بله دقیقا. فاصله حدودا 300 متر میباشد. ولی نمیدونم این نویز چیه افتاده تو جون خطم! کاری میشه کرد نویز کم شه؟ نویز رو شما با اس ان آر میسنجید؟ این مقدار چقدر باید باشه؟
برای شما با این فاصله کم و روی 4 مگابیت باید حدود 30 دسی بل باشه عدد snr .اما میبینیم که خیلی کمتره.پس یک مشکلی هست این وسط.وگرنه عدد snr تا 10 دسی بل هم خوب هستش.نقل قول:
سلام دوستان من مقدار Attenuation برای دانلود 63.5 و برای آپلود 31.5 هست الان فاصله مرکز مخابراتی تا خونه چه قدره؟ اصن چطوری میشه فصله مرکز مخابرانی رو از روی مقدار Attenuation به دست آورد؟؟؟
دوستان عزیز فاصله مرکز مخابراتی تا خونه رو چطوری میشه از روی مقدار Attenuation حساب کرد؟ الان برای من مقدار Attenuation برای دانلود 63.5 و برای آپلود 31.5 هست الان فاصله من چقدره تا مرکز مخابراتی؟
سیم تلفن باید چقدر از کابلهای برق و کابل آنتن تلویزیون فاصله داشته باشه؟نقل قول:
متاسفانه سیم تلفن من در حدود یک متر تقریبا در تماس با کابل برق و کابل آنتن تلویزیون هست. میشه سیم تلفن رو عایق کرد نسبت به امواج الکترو مغناطیس؟
اصلا اینقدر که در این مورد گفته میشه(کابل برق و تلفن) تاثیرش زیاد هست؟
ما خونمون ساختش تقریبا قدیمیه، سیم تلفن و برق کنار همن ولی خطم بد نیست. زمانی که های وب داشتم مشخصات خطم این بود:
دوست عزیزمون جناب bilmazlar یکبار فرمولش رو گفتن که من هم با اجازه ایشون تکرارش میکنم.عدد attenuation اتون هر چقدر بود بر حسب دسی بل(تو بعضی مودمها بر حسب یک دهم دسی بل میزنن اینو دقت کنید)تقسیم بر 13.8 برابر میشه با فاصله کابلی اتون تا مرکز مخابرات.که مثلا برای سرویس 12 مگابیت صبانت عدد به دست آمده طبق تجربه و پرس و جو از چندین نفر که این سرویس رو داشتن باید حدودا 2.5 کیلومتر یا زیر 2.5 کیلومتر باشه.مثلا اگر کسی عدد atte اش برابر با 42 باشه میشه:نقل قول:
3.04=42/13.8 که این 3.04 بر حسب کیلومتره و فاصله کابلی شما تا مرکز مخابرات رو نشون میده.واین عدد 3.04 یعنی طرف نمیتونه سرویس 12 مگ صبانت رو بگیره:n02:
والا من فقط از روی تجربه میگم و بحث علمی اش رو باید دوستان متخصص تر بگن.از نظر من باید حداقل 10 تا 20 سانتیمتر از کابل برق فاصل داشته باشه.ضمن اینکه کابل آنتن تلویزیون فکر نکنم برق داشته باشه مگر اینکه آنتنتون از این آنتنهای تقویت دار(بوستر)باشه که با برق کار میکنند.وگرنه آنتهای معمولی در کابلشون جریان برق به اندازه ای وجود نداره که بخواهد تاثیر گذار باشه.نقل قول:
سلام
لطفا بگید سرعت سرویسهای محدود در ساعات رایگان چقدره؟
(مخصوصا 12 مگ)
نقل قول:
من هنوزم رو حرفم هستم که شما دوپینک میکنی یا چیزی میزنی . شیرازی اینقدر حوصله نداره بنویسه :n02:
ابتدا از عکس خودت میگم.
تعداد کانکشن های شما علی الظاهر 16 تاست. توی عکس مشخصه هر کدوم میانگین 1.5 مگ دریافت داشته.
1.5*16=24 تقریبا درست دراومده الان نزدیک 22 مگ دریافت شده.
حالا میایم. سراغ دانلود خودم.
16 تا کانکشن که هر کدوم میانگین سه مگ دریافتی داشته در میاد 48 که عددی هست که توی دانلود منیجر زده 47 مگ .
زمانی هم که اضافه داره به دلیل هارد و سی پی یو ضعیف منه که تو کانکشن بالا همیشه مشکل داره.
آقای پوآرو :n06:
سالار آسیاتک که سرویس بالای 10 مگ نداره!نقل قول:
چه سرویسی گرفتی که روی 16 بستند؟
نقل قول:من نگفتم شما 47 یا 48 مگ دانلود نکردی که اومدی جمع و ضرب می کنی که :n02: می گم تایمت نمی خونه با سرعت دانلود این تایم واسه سرعت دانلودکمتر از یک مگ هست ولی خوب حرف شما قبول می گیم به خاطر سی پی یونقل قول:
می شه یک تست از اسپید تست بذارید که این سرعت رو تایید کنه؟ چون به قول دوستمون آسیاتک توی سایتش که بیشتر از 10 مگ نداره
در مورد شیرازی بودن هم آره اگه خوشحال می شی من دوپینگ می کنم اوکیه دیگه؟ :n02:
جدیدا از چندتا بچه های پارس شنیدم که پارس این کار رو میکنه اما آسیاتک رو نمیدونم حقیقتا.من که تا حالا ندیدم.نقل قول: