POL-256-2G با POL-256-8G هیچ فرقی نداره فقط تو حجم با هم فرق دارننقل قول:
بعضی وقتا با 190 بعضی وقتا هم بین 40 تا 120
ولی اکثرا خوب بوده
Printable View
POL-256-2G با POL-256-8G هیچ فرقی نداره فقط تو حجم با هم فرق دارننقل قول:
بعضی وقتا با 190 بعضی وقتا هم بین 40 تا 120
ولی اکثرا خوب بوده
من هنوز آمار پارس درست دستم نیومده تازه با شاتل فسخ کردم...البته دوتا خط دارم هنوز شاتل خط اولی رو از رانژه در نیاورده ولی دیروز قطع شد...تست ساعت 7 و 5 دقیقه رو هم بزن نتیجه و اعلام کننقل قول:
باگ 7:57 هم کار میکنه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی امروز کلافمون کرد این پارس آنلاین نذاشت بخوابیم:31:
ولی اون 30 دقیقه که از 12:35 شده 1:35 رفت تو پاچمون(چون سرعت واقعا افتضاحست)
اینم یه تست دیگه واسه ایمنی بیشتر:
خب همنطور که دیشب گفتم دانلود از 1:30 تا 7:59 رایگان حساب شد
سرعت ساعت 1:30 پایین بود بخاطر اینکه خیلی ها از این موضوع خبر نداشتن
و از ساعت 1 یا 12:30 دانلود رو شروع کرده بودند، البته بجاش از ساعت 6 تا 7:59 سرعت
فول بود جبران کاستی ها رو کرد
دوستانی که ازشون ترافیک کم شده زنگ بزنند و حقشون رو بگیرند
اگه قرار بود ساعت رو درست کنند تا حالا کرده بودند الان بیشتر از 24 ساعت از این موضوع گذشته
ببین یه شرکت چقدر باید دزد باشه.... تف به ذاتشون... ملت که بکیار نیستن به ساز اینها برقصن... گند ترین شرکت اینترنت به همون خدای بالاسر همین پارس دزد هست... از مشتریهاش توروز روشن دزدی میکنه... یه روز ساعت انوز اونور مکینه . یه روز کلا میدزده... این دوره 2 گیگ من ضرر کردم... ایشالا که این پولها از گلوشون راحت پاییین نره....
دوستان کیا اینا سرویس ۱۲۸ دارند ؟ سرعت تو روز و شب چطوره دیگه وقعا از شاتل خسته شدم میخوام جمعش کنم . من کرج هستم .
دیشب سرعت من 400 بیت بود
یعنی نصف 1 کیلو
اسپید تست هم که باز نمیشد طبق روال
سرعت کنونی :
مملکت اگه صاحب داشته باشه گوششو میگیره میگه این چه وضعشه ؟
بین روز و شب باید انقدر تفاوت باشه ؟
اگه عرضشو نداری جمع کن چرا مردمو الاف خودت میکنی
نصف دوره تموم نشده مجبورم فسخ قرار داد کنم
نهایتش این هفته هم صبر میکنم
راستی یه لچ خریدیم سرعتمون هم کم شد بیکار موند
هر کسی لینک داره بده دایرکتش کنم
چون 2 روز مونده تموم بشه
مگه پارس هم محدود میکنه ؟نقل قول:
دیشب سرعت من 400 بیت بود
یعنی نصف 1 کیلو
ما که نفهمیدیم این قضیه ساعت چی شد الان ساعت 11:30 دیسی کردم زده 10:30 یعنی چی؟
اینم سرعت الآن من صفا کنید
من نمیدونم چرا اوضاع من همیشه برعکس بقیه است.همه روزها سرعتشون توپه شبا کم میشه من روزا افتضاحه شبا خوب میشه.اینم دانلود دیشب با وجود اینکه کمتر از همیشه گذاشتم دان کنه از ترس اینکه ازم حجم کم کنه.
کسی توی تهران مشکل دی سی شدن داره؟
هر چند دقیقه دی سی میشم
گفتن که مشکل از نویز روی خط هستش
دوست من شما فاصله تا مرکز های ISP های پارس آنلاین هم در نظر بگیر،خلوتی مخابرات منطقه هم تاثیر داره که البته شما میگی مرکز مخابراتیتون یکی هست :20:نقل قول:
دوستان انقد راجب ساعت گفتید ما قاطی کردبم.الان آخرش از ساعت چند شروع کنیم تا چند؟
یک کلام :31:
من با 1 مگ 220 تا دان میکنم قراردادم داره تموم میشه بنظرتون 512 بگیرم هم با 220 تا دانلود میکنم؟
اونایی که 512 دارند شب سرعتشون چقدره اگه 220 هست چرا پول اضافه بدم؟
آخه من سوالم همینه دیگه... فاصله شرکت ما با مرکز پارس یک خیابون هستش اما فاصله سیستم خونه با شرکت پارس خیلی بیشتره !!! اما در کمال تعجب من وضعیت سیستم خونم خیلی بهتره نسبت به شرکتمون ........نقل قول:
همین عجیبه . تفاوتش در چی هست ؟!
شما شب با چه سرعتی دانلود میکنی؟نقل قول:
من 512 دارم و روز 220 و شب سرعت واقعی یعنی 50 تا 80
سرعت شما شب زیر 120 میاد؟
واقعا هیچ فرقی نداره؟؟ یعنی 512 طبق فرضیات من تا 240 کیلوبایت دان نمیکنه نه؟ اخه چون 128 ما تا 140 و 256 تا 190 میره گفتیم شاید 512 تا 240 و یک مگ بالای 2مگابیت هم بره :دینقل قول:
نکردن لاقل یک مگ یک ماهه بذارن بریم بگیریم تست کنیم...
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
قسمت مدیریت مصرف من دچار صانحه شده نمیره تو... بقیه هم مشکل دارن؟
کاش محدود میکرد فقطنقل قول:
یعنی از این پس شروع دانلود قانونی شما از 2 شروع میشه تا 7نقل قول:
قسمت مدیریت مصرف دوباره باز نمیشه شاید دارن ساعت را درست می کنن
برای من که خیلی فرق کرده 256 که داشتم تا همین 10 روز قبل روز و شب سرعتم 60-40 بود شبها حدود یک گیگ دانلود میکردم .الآن یک مگ گرفتم روزها بیشتر اوقات سرعتم اینجوریه با IDM همون 50-40 میره :21:نقل قول:
اما شبها از 200 پایینتر نمیاد راحت 5-4 گیگ دانلود میکنم :27:
تا 7 یا 8؟؟نقل قول:
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
نه خب منطقه ای که من هستم خلوته و اگر سرور دانلودم خوب باشه سرعتم تا تهش میره اگرچه اکثریت سرور های خوب هم شب ها سرعت نمیدن ولی باز از هیچی بهترهنقل قول:
دیشب مثلا 2.5 گیگ گرفتم البته 0.5 رو ازش کم کنیم بخاطر اینکه 7 تا 8 سرعت خیلی خوبه میشه 2 گیگ و سقف دانلودم با این سرعت 3 گیگ هر شب هست
با این وضعیت اگه بتونم سرعت 240 و بالاترش رو بگیرم که خیلی بهتره :دی ولی تا الان فقط 128 و 256 داشتم
با هیچ سرویسی سرعتت از 240 بالاتر نمیره اگه با 256 هرشب میتونی 3 گیگ بگیری به نظرم بتونی با 512 به 5 گیگ برسی اگه دانود شبانه بالاتر میخوایدنقل قول:
یعنی ما نیایم پارس ؟ من اونور با شاتل درگیر شدم میخواستم بیام پارس ... !!؟؟نقل قول:
کاش محدود میکرد فقط
1 تا 6 شده 2 تا 7 که بخوای ترفند بزنی میشه 1:32 تا 7:58 (البته امتحان نکردم)نقل قول:
نه دیگه ظاهرا 1 تا 6 بود که تا 7 میگرفتیم شده 2 تا 8نقل قول:
واسه من اون نیم ساعت اول کار نمیکنه... اخرش نفهمیدیم کی باید وصل شیم کی قطع شیم که درست کار کنه ولی دیشب باز برام 200 مگ انداخته :41: البته چون بیدار نبودم مطئن نیستم ولی نمیدونم من ساعت 5 یه دی سی کردم ممکنه ربطی به اون داشته باشه؟
نه ای دی ام کار میکنه نه نرم افزار های سیستم شات دون :دی بساطی شده... امروز 20 مین دیر قطع کرده 200 مگ رفته پاچم
یک هفته نشده 500 مگ ضرر دادم
خیر سرم رفتم 8 گیگ گرفتم نصفشو نگه دارم واسه ماه بعد :41:
کلا فرقش اینه هر چی فاصله کمتر با مرکز ISP ،سرعت بیشتر،تداخل کمتر و کلا همه چیزای منفی کمتر و بحث وضعیت سیستم وconfige سیستم زیاد مهم نیست.در کل باید وقت خرید اشتراک ADSL ببینی مرکز ISP کدوم شرکت به شما نزدیکتره برای بهره بردن از کیفیت بهتر والا تجربه شخصیم میگه که پارس انلاین و یا شاتل و غیره همه عین هم هستن :46:نقل قول:
پس اینایی که سرعتشون بالای 2 مگه از کجا میارن؟ :44:نقل قول:
خبر..خبر..خبر( بد یا خوبشو نمیدونم )
ساعت پارس درست شد . من چک کردم مثل قبل شده:31: شما هم یه چک کنید اطلاع بدید:21:
هیچکس سرعتش بالای 2 مگ نمیره اینایی که میبینی تو بعضی تستها مثل امضای خودم لحظه ایه اما در عمل در زمان دانلود با تست ممکنه خیلی تفاوت وجود داشته باشه.نقل قول:
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
برای من رایگان از 12:50 شروع میشه تا 7نقل قول:
ترافیک سر جهازی روی هر سرویس به دوره بعد منتقل نمیشه اگه استفاده نکنی میسوزه:27:نقل قول:
خیر سرم رفتم 8 گیگ گرفتم نصفشو نگه دارم واسه ماه بعد :41:
ساعت پارس انلاین درست شد
امشب طبق روال سابق دانلود کنید
آخرش ساعت دانلود رایگان چند؟
این ترفند قضیهش چجوریه؟
دوستان مودم رو از خود پارس بگیریم گرون تر میوفه؟
دقت کردین یه چند ساعتو از حجم کم نکردن؟ اصلا دیسی ها توی گزارش مصرف درج نشد
:18:نقل قول:
مطمئنید اون سر جهازیه منتقل نمیشه؟؟ رکب خوردیم رفت...
چیزی ندارم که بگم جز: خدایا این حال خوش رو از ما نگیر :41:
سلام دوستان من دیشب به یه مشکل عجیب بر خوردم کامپیوترم رو ساعت 1.10 دقیقه شب روشن کردم دانلود کرده تا ساعت 4.15 دقیقه ولی ازم 672 مگ کم کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به پارس زنگ زدم میگه شما ساعت 12.30 وصل شدی!در صورتی که من آخرین بار 10 شب وصل شدم اینم عکس هاش!
حالا چیکار کنم؟بچه ها حساباتون رو چک کنین یه وقت برا شما کمک نکرده باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا این دان استریم من متغیره از 990 تا 2024 (دزدی تو روز روشن.)
دوستان این هم رکورد دانلود pol 256 تو مرکز مخابراتی با مشکل پهنای باند و نویز خط فضایی(snr=6) از 1 به بعد پینگ بالای 1000 بود!!!
من تا حالا بالای یک گیگ دانلود نداشتم.
اس ان ار منم شیشه مشکل از منه یا اون برادران عیار؟نقل قول: