مگه بسته شده من دیروز با فری گیت تو فیسبوک بودم .نقل قول:
Printable View
مگه بسته شده من دیروز با فری گیت تو فیسبوک بودم .نقل قول:
دوستان عزیز این طرح CB1102 یعنی سرعت 1 مگ با ضریب اشتراک یک به چهار نامحدود بین ساعت های 8 تا 8 شب خوبه ؟ یک به چهار یعنی سرعت تقسیم بر 4 می شه ؟ 1024 تقسیم بر 8 می شه 256 ؟
درست می گم یا غلط . چون می خوام این طرح رو بگیرم
دوستان چطور باید بفهمیم چقد از شارژ مصرف شده؟!!!!
توی قسمت کارکرد اینترنت میرم چیزی متوجه نمیشم
من نمی دونم چرا همه این اشتباهو میکنن. اصلاً اینطور نیست. سرعت دانلود هر سرویس بر حسب کیلوبایت، مساوی است با سرعت اتصال سرویس بر حسب کیلوبیت یا مگابیت تقسیم بر 8 . این 8 هیچ ربطی به ضریب اشتراک نداره. مسائلو با هم قاطی نکنیم. با این حساب سرعت دانلود اسمی سرویس 1 مگ حدود 128 کلیوبایت میشه. حالا وقتی میگن ضریب اشتراک یک به 4 هست، یعنی این سرعت بین 4 نفر تقسیم میشه و اگر هر 4 نفر همزمان در حال دانلود باشن، سرعت دانلود (128 کیلوبایت) تقسیم بر 4 میشه، یعنی حدود 32 کیلوبایت.نقل قول:
حالا میپرسین چرا سرویس 1 مگ شرکت های دیگه سرعت دانلودش بیشتره و مثلاً 240 هست؟ خب این شرکت ها از برست (Burst) استفاده میکنن. دلشونم به حال کاربر نسوخته، فقط تو سرویسای حجمی اینکارو میکنن که حجم کاربر زودتر تموم بشه و حجم اضافی بخره. امیدوارم روشن گفته باشم :)
البته در یک حالت حرف شما درسته، اونم اینکه منظور شما از 256، 256 کیلوبیت بوده باشه که سرعت دانلودش 32 کیلوبایت میشه.
بسته نشده با این ادرس بدون هیتلر میره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بهتره بگی میرفت!
ایییییییییی ول من همین الان دارم بدون فیلتر شکن وارد فیس بوک میشم .... هنوز بسته نشده .نقل قول:
اه چه زد حالی زد صفحه اولش باز میشه ولی وقتی یوزر و پسو میزنم صفحه محترم پیوند ها میادنقل قول:
واسه من دیگه جواب نمیده. احتمالاً برای شما هم تا ساعاتی دیگر از کار خواهد افتاد:21:
ما خودمون پیوندها رو با فایروال مسدودش کردیم. رؤیتش نمیکنیم:27:نقل قول:
برای من تا دیشب کاملاً جواب میداد، بدون استفاده از هیچ ابزاری فیس بوک گردی میکردم. اما الان تام اوت میده.
اقا نمیدونم چش شده صفحه پیوند هارو که بک کردم دیدم وارد اکانتم شد الانم وقتی رو چیزی کلیک میکنم باز میشه ولی وقتی کلیک میکنم که تب جدیدی باز بشه تبی که باز میشه فیلتره
نه واسه من همه جاش فعاله!!!!!!!!!!نقل قول:
میدونید چرا؟؟؟؟؟
چون کروم این حالتو داره(البته از یکی پرسیدم گفت اینطوریه ) مثلا اگه یه صفحه هیتلر بوده باز شده باشه کروم هیتلر نشون میده...
.............................نقل قول:
با قدیمیهنقل قول:
شما برو به این آدرس:نقل قول:
البته با آی پی ایران. وارد که شدی روی Query Business Info کلیک کن. در این قسمت اگر روی Summary Usage Record کلیک کنی، میزان مصرف و باقی مونده و حجم کلی رو نشونت میده.
الان چه طرح مبین نت خوبه .؟ من هم دانلود زیاد دارم . هم وبگردی هم آپلود
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻟﻄﻔﺎ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ
ﻣﻦ ﺩﯾﺸﺐ ﻭﺍﯾﻤﮑﺲ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻃﺮﻑ ﮔﻔﺖ ۹ ﺻﺒﺢ ﻓﻌﺎﻝ ﻣﯿﺸﻪ.ﻭﻟﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﻓﻌﺎﻝ ﻧﺸﺪ...ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻭﺍﯾﺮﻟﺲ ﻣﯿﺰﻧﻤﺶ ﯾﻪ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺖ ﻣﺒﯿﻦ ﻧﺖ ﻣﯿﺎﺩ ﻭﻟﯽ ﯾﻮﺯﺭ ﻭ ﺑﺴﻮﻭﺭﺩ ﻣﯿﺨﺎﺩ.ﯾﻮﺯﺭ ﺯﯾﺮ ﻣﻮﺩﻡ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﻭﺍﺭﺩ ﻧﻤﯿﺸﻪ.ﺍﺳﻢ ﺍﺩﻣﯿﻦ ﻭ ﯾﻮﺯﺭ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﻧﻤﯿﺸﻪ...ﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕﻪ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ﻓﻌﺎﻝ شه
خودشون واستونن قعال می کنند شما باید پیگیر باشیدنقل قول:
در حال حاضر باید بتونید از 128 مگ حجم تست تون استفاده کنید.
اهواز. بعد از ظهر 18 آبان. سرعت و کیفیت و پینگ افــتـضاح. نتونستم اسپیدتست بگیرم. ADSL مخابرات گرفته ام و دارم با آن وبگردی میکنم.
پینگ ای دی اس ال با سرور لندن 171. با مبین هیچوقت زیر 350 نداشتم.
512 نا محدود 1 به 4نقل قول:
الان با موزیلا رفتم فیسبوک هیلتر بود اما با کروم هنوز دارم میرم... فک کنم دیگه بسته نشه چون باگ داخلیه
ﻣﯿﺸﻪ ﺑﮕﯼ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﯿﮕﯾﺮ شمنقل قول:
راهی هست بشه روی یک مودم دوتا اکانت گرفت؟
با سلام.
خواستم طرح اشتراک و عوض کنم اشتباهی این 2mg و زدم حالا در انتظاره نمیزاره طرح مورد نظرمو انتخاب کنم راهی هست از انتظار در بیاد بره :دی
من یه سوال دارم : اگر من از این طرح ویژه یک ساله یک مگ با 25 گیگ حجم استفاده کنم و سر یک ماه تمام این 25 گیگ تموم بشه . می تونم سر اون ماه طرحم رو عوض کنم یا باید 11 ماه بنشیم که این طرح به آخر برسه؟
بله میتونید.نقل قول:
تست سرعت من
چند روز سفر بودم، برگشتم سرعتم یه مقدار بهتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام امروز رفته بودم نمایندگی ببینم قیمتاش چجوریاس طرف گفت 1 ساله با سرعت 514 کیلو بیت با 20 گیگ حجم + مودم 220000 تومن قیمتش همینقدر درمیاد دقیقا ؟ اصلا شما از وایمکس مبین نت راضی هستین؟ یعنی سرعتش خوبه؟ یه سوال میگفت مودم پورت تلفن هم داره یعنی برای استفاده از اینترنت باید مثل adsl خط تلفن بهش وصل باشه ؟ ممنون
رضایت یا عدم رضایت رو نمیشه با قطعیت اعلام کرد. هر کی یه چیز میگه. باید منطقه و ترافیکشو مد نظر داشت. قیمتی که به شما اعلام شده ام به نظر من مناسبه. قیمت مودم سابقاً 110 تومن بود که الان شده 165. ارزش 512 کیلوبیت 20 گیگ ام حدود 100 تومنه. پورت تلفن هم برای تلفن اینترنتی در نظر گرفته شده که فعلاً هنوز فعال نیست. شما هیچ نیازی به خط تلفن ندارید.نقل قول:
دوستان ارائهIPثابت که تو سایت زده واسه چیه؟؟؟؟
به چه دردی میخوره؟
آقا خدایی دهنم سرویس شده بسکه پول ترافیک دادم.. بنظرتون چیکار کنم؟ سرعت پایین هم نمیخوام
............نقل قول:
شما سرعتت چه خوبهنقل قول:
من2مگ دارم سرعت دانلودم رو بهترین حالت100
الان (12ظهر)تست گرفتم سرعت دانلود 15تاست!!!!!!!:sq_3:
به درد کاربر عادی نمیخوره. یکی از مزایاش به کسانی مروط میشه که ویسایت دارن. آی پی ثابت میگیرن، بعد اون آی پی رو توی تنظیمات به عنوان تنها آی پی مجاز برای دسترسی به کنترل پنل وارد می کنند. درنتیجه امنیت سایت میره بالا.نقل قول:
شما بهتره دنبال گزینه های دیگه باشی. مبین نت با این سرعت برای کاربر پرمصرف به صرفه نیست. اگر شرکت های ADSL در اطرافتون حضور دارن که هیچ، اگر ندارن بگردین دنبال خدمات وایرلس. فکر کنم گزینه های بهتری پیدا کنین.نقل قول:
داداش نا محدود بگیر خوب :)))نقل قول:
ماهی 40 تومن میصرفه
داداش مساله اینه به دلیل مسائلی دگه بهم ایدیاسال نمیدن.. ناچارم از همین وایمکس استفاده کنم منتها از طرحهای نامحدود..نقل قول:
داداش میگن سرعت نامحدود ماهانه پایینه؟نقل قول:
من الان زدم تغییر طرح ۱ ماه.. ۸ الی ۸ شب ولی هنوز زده در حال انتظار کی فعال میشه؟؟
دوست عزیز بستگی به محل شهر و میزان سیگنال دهی تون هست.. چک کنید یا با پشتیبانی تماس بگیریدنقل قول:
طرح منم ۲ مگ هست
داداش طرح 1به 4 سرعتش بالاسنقل قول:
باید زنگ بزنی فعال کنن :(((
دوستان ecare دو روزه حساب نکرد ( از 17 ام )
فک کنم باید بریم دانلود دی: