سلام
منم حجمم تموم شد چند روز قبل وقتی دیدم تو ساعت رایگان نمیشه استفاده کرد شک کردم باید یه خبری باشه
در شرایط فعلی فعلا مخابرات شرف داره به این ایرانسل منم که فعلا مخابرات رو دارم بزار کارشون رو بکنن مام کارمون رو میکنیم:n02:
Printable View
سلام
منم حجمم تموم شد چند روز قبل وقتی دیدم تو ساعت رایگان نمیشه استفاده کرد شک کردم باید یه خبری باشه
در شرایط فعلی فعلا مخابرات شرف داره به این ایرانسل منم که فعلا مخابرات رو دارم بزار کارشون رو بکنن مام کارمون رو میکنیم:n02:
از دیروز تا حالا، وایمکسه من قاطی کرده به غیر از سایت ایرانسل و فارس نیوز که تست کزذم، هیچ سایتی رو باز نمیکنه
اره به قول خودشون اختلال شبکه دارن . واسه من فقط سایت ایرانسل رو میرفت که توی گفتگوی آنلاین با یک اپراتورش گفتم مشکل داره گفتن اختلال شبکه است در ساعت آتی برطرف خواهد شد .نقل قول:
بسته افزایشی تشویقی تا ۱۵ اردیبهشت برقراره، فکر کنم بعد از اون مجددا دانلود رایگان شبانه برقرار بشه. اگر هم نشد ، من از تابستون ماهی پنجاه میدم نامحدود ۵۱۳؛میگیرم:n37:
سلام. آیا سرعت 512 نامحدود به مشترکین حقیقی خصوصی داده میشه؟ یا باید حتما شرکتی باشه؟ من خیلی وقته تو باغ اینا نبودم خبر ندارم تغییر کرده قوانینشون یا نه!نقل قول:
نه به همه میدننقل قول:
لینک گزینه ی طرح های تشویقی وایمکس به طور کل از سایت ایرانسل حذف شد .
دیگر امیدی به برگشت شبانه نیست ...
کلا امید داشتن در این مملکت سرابی بیش نیست .
لینک گزینه ی طرح های تشویقی وایمکس به طور کل از سایت ایرانسل حذف شد .
دیگر امیدی به برگشت شبانه نیست ...
کلا امید داشتن در این مملکت سرابی بیش نیست .
از صبح جز سایت ایرانسل هیچ سایتی باز نمیشه بهشون زنگ زدم بعد یک ربع پشت خطی گفته منطقه اصفهان این اختلال پیش اومده و چند ساعتی طول میکشه تا درست بشه.
اصفهانی خا این مشکل رو دارند؟
Sent from my HTC One X+ using Tapatalk
بله اختلال سراسری هستنقل قول:
تغداد صف تماس رو ببینید متوحه میشید
سلام
ببخشید که اینجا میپرسم ولی بسته مکالمه بلند مدت وفاداری چطوری استفاده میشه؟ زنگ که میزنی از شارژ میره. تا فلان تاریخ هم اعتبار داره. 10 دقیقه مکالمه درون شبکه رایگان تا هف روز دارم.
2 مگ نامحدود دارم ماهیانه بیش از 120 تومان دارم پرداخت میکنم
از عید به این طرف هر هفته حداقل یک روز نت ندارم
دیگه دارم به این وضعیت عادت میکنم
همین امروز از ساعت 8 صبح تا الان نت نداشتم
چی میشد شرکت ها هم روی نت فیبر نوری توان نت دادن داشتن
از مخابرات خیری ندیدیم و چند ساله اومدم سنمت ایرانسل این هم داغونه
شما برو سمت 4جی، وایمکس فعلا هیچ بهبودی نداره تا وقتی که شبکه TD-LTE راه بیفته و وایمکسم رفته رفته جمع بشه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام.کسی میتونه تنظیمات مودم را برای من بذاره.از 2 روز قبل هر کاری میکنم فقط روی حالت bridge mode اینترنت دارم و اگر کامپیوتر را ببندم اینترنت قطع میشه.روی حالت دیگر میزنه اینترنت وصل نیست.
یه سرچ بکن یا توی خود سایت ایرانسل قسمت وایمکس بروز رسانی مودم هر مودمی توی اون فایل بروز رسانیش دوتا pdf هست نحوه کانفیگ و گفتهنقل قول:
موضوع اینه که من در حالت EAP TLS یا روش دوم اینترنت دارم.میخواهم که روی حالت route برم ولی وقتی تنظیمات را وارد میکنم اینترنتم کلا قطع میشه.نقل قول:
تو به هیچ جای مودم نباید دست بزنی جز اونجای که همین تنظیمات eap هست گزیته دومش توی کشوی که باز میکنی . من فراموش کردم کجاست فکر کنم توقسمت wimax هست .شما بزار رو اون حالتی که هم رمز وروت هم شناست رو رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست بزنی و خودشم اتواماتیک مک ادرس مودم رو آخرش زده .و بعد ذخیره کن تنظیماتو وایسا تا وصل بشهنقل قول:
همین کار را میکردم منتها پیام میداد اینترنت قطعه.نقل قول:
تنظیمات را از یک مودم دیگه برداشتم حل شد.
ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید.
Sent from my SM-T355 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدوده پاسداران ثباتش خیلی خوبه هر ساعت شبانه روز همین وضعیت رو داره
شبانه رایگان دیگه وجود نداره؟
خیر ، وجود ندارهنقل قول:
تا اول تیر هم صبر کردم ولی دانلود رایگان شبانه برنگشت و بعد از تموم شدن این دوره دیگه شارژ نمیکنم.الان ماهی بیست و دو هزار تومن میدم برای پنج گیگ با سرعت نهایت ۱۲۸ ، ولی دیگه بسته پنجگیگی ماهیانه میگیرم به علاوه پنج گیگ شبانه ماهی بیست و پنج و برای دانلود فیلم و سریال ها بسته نامحدود سه ساعته میگیرم دو هزار تومان که با سرعت من تا ده گیگ میشه دانلود کرد و اگر فورجی باشه تا بیست گیگ هم ظرفیت دارد. بهترین جایگزین برای ما که امکان استفاده از ADSL نداریم .
من هم شارژ نکردم ، از همراه اول استفاده میکنم .نقل قول:
یه طرح شبانه داره همراه اول ( 2 تا 7 ، 1000 تومان ، نامحدود ) که در تاپیک همراه اول میگن تا 20 گیگ تونستن دانلود کنن .
من دو مگ وایمکس ایرانسل میگرفتم سرعت آپلود از 35 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیشد ، حالا همراه اول تست زدم سرعت آپلود 200 بود ! تازه منطقه ای که هستم همراه اول آنتن دهی خوبی نداره .
سرعت دانلودت در وایمکس ایرانسل روی ای دی ام چند بود وچطور تونستی سرعت 2 مگ بگیری؟ سوال دوم همراه اول سرعت دانلودت روی ای دی ام چند بود و3g هست؟نقل قول:
سلام داداشمنقل قول:
سرعت دانلود تعرفه 2 مگ وایمکس ایرانسل نهایت 250 کیلوبایت در ثانیه هست . شما بین 200 تا 250 در نظر بگیرید ، چون منطقه به منطقه فرق داره .
با همراه اول دانلود نزدم چون حجمی گرفتم ، اون هم بستگی زیادی به آنتن گوشی داره . اگر جایی باشید که آتتن خوب باشه تا 2.5 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود دارید ( به گفته ی کاربران همراه اول در این فروم )
از نظر سرعت که اصلا قابل قیاس نیستند ، الان نت گرفتن از وایمکس هیچ توجیهی نداره .
من برای اینکه مودم رو دستم باد نکنه فروختم رفت تا یک ماه دیگه TD-LTE میاد
من دارمش سه ماهه کنارش گذاشتم 350 خرج وایرلس کردم . اگه روی اون تخفیف بدن خوبه احتمالا وایمکس و بگیرن تخفیف بدن .نقل قول:
آنتن دهي ضعيف شده و تا سه هفته پيش به محض روشن كردن مودم تو منطقه مشخص كانكت ميشد ولي الان شايد تا يكساعت طول ميكشه تا به شبكه وصل بشه.پشتيباني هم فقط ميگه جاي مودم رو عوض كن.ميگم تا دو سه هفته پيش مودم همينجا بود و مشكلي نداشت.ميگه اميدي نداشته باش كه شبكه روتوسعه بدن.سعي كن بري سراغ 4G
صبر کن تا یکی دو هفته ببین tdd که میخاد جایگزین وایمکس بشه جریانس چطوره تعرفه هاش چطوره ..شاید مودم های وایمکس رو گرفتن یخورده تخفیف دادن با مودم های جدید جایگزین کردیننقل قول:
خود ایرانسل اعلام کرده تا دو هفته دیگه میخواد td-lte رو ارائه بده؟نقل قول:
اگه لینک یا اطلاعاتی دارید قرار بدید ببینیم جریان چیه.
با سپاس
نه ولی یه تبلیغ نشون داد که منتظر یه اولی دیگه باشید . دقیق نمیدونم کی ولی حدس زدم گفتم تا دو هفته دیگه :-D. توی اینستاگرام سوال کردم گفتن منتظر اطلاع رسانی بعدی ما باشیدنقل قول:
سلام
کسی از دوستان میداند با جمع شدن وایمکس مودمها را باید چکار کنیم برای من 400 خرج برداشت تا وایمکس را وصل کردم متاسفانه جائی که من هستم نه ADSL رو خطم جواب میده نه 3Gو یا 4G یعنی اگر TD-LTE جای وایمکس بیاید باید یک مودم مربوط به همین سرویس را تهیه کنیم
فعلا که وایمکس هستش نگران نباشید . اتفاقن همون دکلی که ازش آنتن وایمکس میگیرین مجهزش کردن که تحهیزات td.lte هر خبری بشه خب تو سایتش باخبر میشیمنقل قول:
موافقم ، من هم مثل شما امیدوارنقل قول:
فروختن این مودم ها به نظرم کار درستی از لحاظ اخلاقی نیست ! مگر اینکه خریدار کاملا مطلع باشه از خریدش .
این تعرفه ها و بدون شبانه رایگان ، به هیچ عنوان ارزش خرج کردن ندارند ، مگر اینکه 3G اپراتورها در یک منطقه ی خاص آنتن نداشته باشند و کاربر ناچار !
ایرانسل برای ماها که اینهمه پول بابت وایمکس و تعرفه هاش دادیم و مشتری دائم بودیم باید امتیازاتی قائل بشه :n02:
قضیه این جمع شدن wimax چی است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش: چند صفحه باید برم عقب؟
TD-LTE[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مودم هاش مثلا این شکله ؟
Huawei E5372 ایرانسل
این که قبلا مودمش رو ایرانس می فروخت !
خب ! بالاخره ایرانسل از اینترنت مثلا ثابت پر سرعت رونمایی کرد !
باز هم سیمکارت ، مثل موبایل ! مودم سیمکارت خور !
بدون شبانه رایگان ، قیمت های بالا و بدون اغراق مسخره ترین چیزی که می شد تصور کرد .
مودم های وایمکس هم روی دست ما موند ، و البته این مدل اینترنت هم چیزی نداره که دنبالش باشیم !
واقعا هنر کردند ، رفتند مودم بزرگتر ساختند که در جیب جا نشه و بتونن عنوان ثابت را بهش بدن !
انتظارمون از ثابت این بود که مثل وایمکس باشه ، نه اینکه مثل اینترنت همراه گوشی باشه .
بالاخره نمردیم و دنیا را دیدیم و معنی ثابت را هم فهمیدیم !
باید بگیم یادت بخیر شبانه رایگان ، حالا از فردا میریم صف میبندیم تا ثابت کنیم ایرانی هستیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا خیلی مزخرفه. تعرفه هاش از تری جی و فور جی هم بیشتره. تازه ما که مودم وایمکس داریم هم به درک . روی دستمون باد میکنه. به صرفه ترین طرح ایرانسل همون صد گیگ سالیانه به مبلغ ۱۷۵ هزار تومانه وبرای دانلود فیلم و سریال هم بسته نامحدود شبانه .
درودنقل قول:
من هم همین سوال رو دارم،
خواهشا یه نفر پاسخ بده.
من وایمکس دارم واقعا نمیتونم بازم هزینه کنم واسه یک نوع دیگه از اینترنت.:n03:
سلام
من میخواستم برم رو طرح مصرف آزادکه پشتیبانی میگه جمع شده این طرح در حالی که جزو تعرفه ها تو سایت هست:n31:
ایرانسل آخه چقدر دروغ،چقدر گرون فروشی،چقدر تقلب...