نقل قول:
جواب ما رو هم اگر دلتون خواست بدید:19:
Printable View
نقل قول:
جواب ما رو هم اگر دلتون خواست بدید:19:
نقل قول:
دوست عزیز مودم رو چک کن. اگه همه چی درست بود با پشتیبانی تماس بگیر ببین شرکتی که ازش سرویس میگیری، از این امکان پشتیبانی میکنه.
حامد
سلام بچه ها به نظر شما کدوم یک از این مودم بهتره؟
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8950ND
TD-W54KIT
D-Link 2730u
سلام دوست مننقل قول:
اگه تعدا پورت و حجم مبادله داده برات مهمه این گزینه خوبیه.
مشخصات:
- Transmit Power 19 dB
- Antenna Type 3dBi Antenna
- Data Transfer Rates Up to 150 Mbps
- Encryption 64/128-bit WEP • WPA-PSK • WPA2-PSK
- Frequency Band 2.4 to 2.4835 GHz
- IEEE 802.11b Yes
- IEEE 802.11g Yes
- IEEE 802.11n Yes
مشخصات:نقل قول:
- Transmit Power 20 dB
- Antenna Type 5dBi Antenna
- Range (Outdoor - Maximum) 300 m
- Range (Indoor - Maximum) 100 m
- IEEE 802.11 IEEE 802.11
- Data Transfer Rates Up to 54 Mbps
- Encryption 64/128-bit WEP WPA-PSK WPA2-PSK
- Frequency Band 2.4 to 2.4835 GHz
- IEEE 802.11b Yes
- IEEE 802.11g Yes
اگه مصافت انتقال داده برات مهمه این گزینه خوبیه.
نقل قول:
- FAST INTERNET CONNECTION :Latest ADSL2/2+ standard provides Internet transmission of up to 24 Mbps downstream, 1 Mbps upstream
- HIGH-PERFORMANCE WIRELESS :Wireless N 150 technology is ideal for high-speed wireless connections, and is compatible with 802.11n/g/b wireless devices
- TOTAL SECURITY & QoS :Firewall protection, user access control, WPA/WPA2 wireless security and priority queues for smooth VoIP and multimedia
من اولی و سومی رو پیشنهاد میکن. چون تقریبا کارکرد مشابهی دارن. البته اگه واسه خونه می خوایا!
حامد
سلام به همه
من یه مودم وایرلس لینکسیس120 گرفتم تا حالا چندین بار نویزگیر( اسپلیتر) عوض کردم که آخریش dlink است. اما بازهم وقتی روشنش میکنم روی تلفن اعم از بیسیم و باسیم نویز زیادی میاندازد. قبلا که مودم عادی داشتم این مشکل تبود!:2:
نمیدانم مشکل چیست؟
به اون سايت سر زدم قيمتها كمي زيادن، من از مخابرات اروميه اكانت خريدم 256 3ماهه 3گيگ با سرعت دانلود ثابت 50 كلا 25 تومن دادمنقل قول:
الان حدود 2 هفته ميشه كه مخابرات اروميه ديگه بريج رو ساپورت نميكنه و بايد مودم را رو حالت PPPoE تنظيم كرد.
شايد مخابرات اهواز هم همچين وضعيتي داره و PPPoE رو ساپورت نميكنه، شما با 1899 تماس بگير و سوال كن
سلام.مخلصمنقل قول:
شما کابل کشی تلفن رو چک کن ببین جدیدا! از کنا کابل تلفن خونه کابل برق رد نشده باشه. چون بد جوری اثر منفی میزاره. اسپلیترت رو هم اگه مدت زیادییه مصرف میکنی با یه ناش عوض کن. البته امواج مغناطیسی هم روی مودم بی سیم تاثیر میزارها!!!
حامد
حامد جان از لطفت متشکرم. خونه نوسازه. از کجا بفهمم از کنار سیم برق رد شده؟ یعنی طرف اینقدر بی خیر بوده؟ راه حل دیگه ای به جز سیمکشی مجدد نداره؟ آخه فقط من اینترنت میخواهم و یه بار که چک کرده بودیم گویالوله های توکار شکسته امکان سیمکشی تو کار نیست. روکار هم برای خونه نوساز خیلی ضایع است:27:نقل قول:
سلامنقل قول:
برداشتم اینه که وقتی مشکل از کابل برق باشه ، حتی موقعی که مودم تون خاموشه هم باید نویز داشته باشید (مشکلی که من چند سال پیش داشتم ، که نویز اصلا قطع نمیشد مگر با قطع کردن فیوز برق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!).
ولی وقتی با روشن شدن مودم ، نویز ظاهر میشه، مشکل باید از خود مودم باشه. پیش نهاد میکنم مودم رو ببرید و تو یه محل دیگه (ساختمان دیگه) تست کنین. اگه اونجا هم همین مشکل بود و با Splitter حل نشد ، مودم رو برای خدمات ببرید . . .
سلام
بچه ها ایا درسته مودم linksys مخصوصا wag120n انتن خوبی نداره و مشکلاتش زیاده؟
نقل قول:
سلام
نکته ای رو که دوست خوبم علی گفت رو مد نظر قرار بده. خطوط برق معمولا توانایی ایجاد نویز تا شعاع نیم متیر رو دارن. شما تلفن رو از مودم خارج کن و گوشی رو بردار اگه صدای فش فش یا خش خش خیلی ملایم داخل گوشی شنیدی مطمئن باش که یه جا از کنار سیم برق رد شده.(این رو با توجه به تجربه شخصی خودم گفتم!)
اگه هم انجوری نبود به گفته علی عزیز، تعویض اسپلیتر هم کاری از پیش نبرد باید به مودم شک کنی.
حامد
نقل قول:
سلام
تا اونجایی که من می دونم این مودم دو تا آنتن داخلی داره. پس نباید از این بابت ضعیف باشه. در مورد مشکل این برند هم باید بگم که این حرف اصلا ً درست نیست. این برند یکی از بهترین و باکیفیت ترین برندها در نوع خودش هست.
حالا شاید نظر دوستان دیگه غیر این باشه!
حامد
از TP-link هم بهتره؟نقل قول:
نقل قول:
بهتر که؟!؟!؟!؟
شاید در برخی جهات بهتر باشه.
هر دو این موارد از برندهای معروف هستند. در برخی موادر هم سلیقه ای هستش. من هر دو برند منجمله D-Link ، رو قبول دارم. خودم هم با هر دو تاش کار کردم و از کیفیت هر سه 100درصد مطمئنم.
ولی خب TP-Linkجاافتاده تره و به قیمت تر هستش.شاید بشه این موارد رو امتیاز مثبت برای برند TP-Linkمحصوب کرد ولی دلیلی نمیشه که از ابهت linksys کم کنه.
شما کارایی و هزینه رو مد نظر بگیر بعد برند انتخاب کن. هر دوتا هم از برندهای خوب بازار هستند.
حامد
فکر می کنید برد مسافتی کدوم بیشتر؟ایا می تونن یه خونه 100 متری ساپورت کنن؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من در پست صفحه قبل جزییات رو برای شما گفتم:
برای انتخاب به اونها هم توجه کن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&page=1261
در ضمن این مودم از پس یه خونه صد متری به راحتی برمیاد!!!
حامد
سلامنقل قول:
دوباره با شرکت سرویس دهنده (مخابرات خوزستان) تماس گرفتم و گفتن که مودم شما رو سرویس ما فقط با حالت bridge وصل میشه و برای وصل شدن با حالت pppoe باید مودم دیگری مثل زایکسل بگیری !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه ؟
راه دیگری غیر از خرید مودم جدید نیست - هفته پیش این مودمو گرفتم " TD-W8950ND " ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - نیاز شدیدی به pppoe دارم
ممنون میشم جواب بدهید
با سلامنقل قول:
اینطور که اونا گفتن اگه یه مودم دیگه هم بگیرید شاید جواب نده اصلا
موفق باشید.
نقل قول:
با سلام
در تایید سخنان joe_satriani عزیز باید بگم که این سیاستی هستش که برخی از ISPها پیش گرفته ان و مبنای قانونی هم پشت اون وجود نداره.
حامد
خب به نظرتون دلیل اینکه PPPoE رو میبندن چی میتونه باشه ؟
اگه بخوایم برعکس این کارو بکنیم یعنی مودم adsl کار dhcp رو بکنه و dhcp وایمکس خاموش باشه، چکار کنیمنقل قول:
درود
دوستان من یه مشکلی دارم شایدم واستون خنده دار باشه
شب و ظهر وقتی کولر رو روشن میکنیم چراغ status یا adsl قطع میشه و دوباره وصل میشه بنظرتون چیکار کنم تا درست بشه؟
فبلا که شاتل داشتم این مشکل نبود ولی الان که سرویسو عوض کردم اینطوری شده
نقل قول:
سلام
فکر نمی کنم کولر تاثیری روی اینترنت بزاره! فقط یه نکته داره و اون اینه که شما در ساعات اوج مصرف که کولر رو روشن می کنید، جریان عبوری افت شدیدی پیدا میکنه و باعث ایجاد نوسان میشه. این نوسان هم روی کامپیوتر و ایضاً برق ورودی به مودم تاثیر میزاره.
به جز این دلیلی به ذهنم نمیرسه.
تا نظر دوسان دیگه چی باش.
حامد
سلام
من مودم TD-W8950ND دارم و سرویس دهنده (مخابرات خوزستان) میگفت که مودم شما با سرویس ما رو حالت pppoe تنظیم نمیشه و باید مودم زایکسل بگیری - من هم هر کاری کردم با pppoe وصل نمیشد - با نمایندگی tp-link هم تماس گرفتم نتونستن مشکل رو حل کنن - برم سر اصل مطلب :
امروز صبح برنامه DSL Speed V6.0 رو نصب و بعد سیستم رو ریستار کردم ( مودم روشن بود ) و قبلا هم مودم را روی pppoe تنظیم کرده بودم - سیستم بالا اومد و چراغ اینترنت مودم روشن شد و مستقیما به اینترنت وصل شدم ( pppoe فعال شد !!!!! )
عجیبه نه ؟؟؟؟!!!!
به نظر شما برنامه DSL Speed V6.0 مشکلم رو حل کرد یا سرویس دهنده در این لحظه سرویسش رو اصلاح کرد ؟
سلام
همونطور که حامد جان گفت، با روشن شدنِ کولر جریان زیادی کشیده میشه. اگه از بدشانسی سیم تلفن از کنار کابل کولر رد شده باشه ، به راحتی میدان مغناطیسیِ بوجود آمده در اطراف سیم برق روی سیگنال ها تاثیر میذاره.نقل قول:
اینجا کیفیتِ سیگنال هایی که ISP به شما میرسونه اهمیت پیدا میکنه که کاملا بستگی به تجهیزات مربوط به اون ISP در مرکز مخابرات محلهء شما داره.
شما حتی اگه کابل جدایی هم برای مودم بیارید بعید میدونم درست بشه ، چون تمام سیم های تلفن در دیوار بهم وصلن و نویز سرتاسری پخش میشه.
البته مودم هم تاثیر گذاره. خیلی از مودم ها در تفکیک فرکانس های نویز از سیگنال های مفید خوب عمل نمیکنن و به نویز حساس هستن. که خوب دست کاربر نیست.
شاید فکر بدی نباشه که مودم یکی از دوستان یا آشنا ها رو تست کنی. شاید قدرت تفکیک نویزش بالاتر باشه.
اگه امتحان کردی ، ممنون میشم ما رو هم از نتیجه باخیر کنی:46:
------------------------
این برنامه ها خیلی از پارامترها رو تنظیم میکنن و در بیشتر مواقع جواب هم میدن. از به اشتراک گذاشتنِ تجربه تون ممنون . . . :20:نقل قول:
موفق باشید . ..
سلام دوستان
من به دلیل نوع کاری که دارم، تقریبا همیشه در سفر هستم و به خیلی از اطلاعاتی که روی کامپیوتر خونه است نیاز دارم. برای همین یه IP Static گرفتم از شرکت.
حالا 2 تا مشکل دارم.
یکی نمیدونم چجوری این IP روی مودم ست کنم ( مودم linksys WAG-54G2)
مشکل بعدی، مودم من به یک Access point TP-LINK WA601G هم متصل است، که خود همین access point به 3 تا کامپیوتر در ارتباط است.
تمام IP ها به صورت اتوماتیک تنظیم شدن. من این شبکه رو چجوری تنظیم بکنم که تمام سیستم ها دسترسی به اینترنت و فایل ها رو داشته باشند، هم اینکه خودم بتونم از طریق IP Static به سیستمم دسترسی داشته باشم
دوستان من بعد از چنـــــــــــــدین سال مودم ADSL رو ام رو عوض کردم و الان یه tp-link 8811 گرفتم
اونوقت الان این تنظیم شد رو حالتی که خودش وصل میشه ! میخوام کاری کنم که از کانکشن خود من کانکت شه . چون صبانت دارم و میخوام از شبانه صبانت استفاده کنم ...اصلا میشه به همین صورت که هست هم شبانه وصل شمم..ا؟؟؟گه توضیح بدین ممنون میشم
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
دوستان من الان هیچ کانکشنی روی ویندوز ندارم و این الان انگار از رو هوا وصل شده به نت کمک لطفا
سلامنقل قول:
دوست من فایل زیر حاوی آموزی ساخت کانکشن هست. کافیه دانلودش کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.uploadbaz.com/9i7srkyv0uym
حامد
علی جان سلام
مثل همیشه کامل و دقیق.
توضیحات خوبی دادی داداش.ممنونم.
مخلصت.حامد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
ممنون
بله منم همین فکر رو داشتم که حالا مطمین شدم مودم من asus am602 است و isp ام پیشگامان(قبلا شاتل داشتم)
به پیشتیبانی هم تماس نگرفتم بعید میدونم جواب درستی بدن
خواهش می کنم داداش.نقل قول:
من هم با شما کاملا موافقم.
تازه شاید پیش خودشون مسخره هم بکنند.
حامد
سلام
آقا ما یه DLINK 2730 داریم با کابل به سیستم وصله . کانفیگم کردم مشکلی ندارم برای اینترنت.
مشکل استفاده از وایرلس هست
ما یه IPOD touch 32gb داریم و 1 گوشی vivaz
من پسورد گذاشتم تو تنظیمات مودم به این صورت
Network Authentication :WEP
Encrypation strength :128 bit
بعد 1 نتورک کی 13 رقمی هم دادم .
ipod وصل میشه . 1 بار پاسورد رو میخواد و بدون مشکل وصل میشه
ولی مشکل با vivaz هست مودم رو پیدا میکنه ولی کانکت رو که میزنی ارور میده. بعدش که میری پس رو از تو تنظیمات مورد ور میداری بدون مشکل وصل میشه ! من میخوام اینم با پس وصل شه
کسی میتونه کمک کنه ؟
سلام دیروز من یک مدم خریدم D-Link DSL-2730U
Wireless N 150 ADSL2+ Modem Router
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه iPad2 حالا می خوام با استفاده از مودمم Wireless کنم و از iPad استفاده کنم
و هیچ اطلاعی در مورد WireLess کردن ندارم میشه یه توضیح اساسی بدید تا من WireLess کنم اینترنتم رو
سلام.
من تازه مودم گرفتم و با مرورگر و پنل مودم کانفیگش کردم.
ولی اینترنت وصل نیست!چیکار باید بکنم؟
وقتی هم خواستم با نرم فزار خودش کانفیگش کنم ارور زیر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا حله... سیم رو اشتباه زده بودم.. ما هم به ADSLi ها ملحق شدیم.
با سلامنقل قول:
شاید یک درصد احتماله اینکه با گوشی ویواز پسورد رو میزنید اشتباه وارد میشه.
مثلا درحالت عددی هست یا رقمی هست یا یه حرفی اشتباه داره وارد میشه.
اما در نهایت شما پسورد رو در یه حالت دیگه تنظیم کنید.
مثه wpa
ببینید در این حالت هم خطا میده!
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
مبارکتون باشه.
برای فعال کردن وایرلس مودم کافیه اون رو به حالت pppoe تنظیم کنید. که در پست اول همین تاپیک آموزش داده شده.
موفق باشید.
ببخشید میخواستم بدونم تفاوت مدل b و u در مودم های d-link چیه ؟
مثلا 2740
بچه ها من مودمم tp-link هست وای فایی نیست
م یخواستم وای فایی بکنم
یک دو تا چیز توی سرم هست ببنید کدومش به صرفه تره اون رو انجام بدم
بروم یک دونه از این سندو ریسور های وای فای تو کیسی بگیرم و مودمم رو عوض نکنم که اینوطوری با گوشیمم م یتونم کانکت بشوم کار های دیگه بکنم که خودم بیشتر این توی فکرمه یا اینکه یک مودم وای فای دار بگیرم
نظرتون چیه
به نظرتون قیمت هر کدوم چه قدره
اگه من وای فای کارتی پی سی ای بگیرم بزنم تو کیس برای وصل شدن لب تاب و موبایل و این چیزا مشکلی نداره ؟؟؟
ممنون می وشم یکم توضیح بدین
البته سوالم یکم به اینجا ربطی نداشت شرمنده
ُسلام من یه موردم us robotic adsl2+ ethenet&router الان حدود یه هفته اس اینترنتم حدود 1 دقیقه قطع میشه و دوباره فعال میشه به مخابرات زنگ زدم گفتن ویندوز هست و ویروسیه ماهم ویندوز رو فرمت و با دوتا انتی ویروس اپدیت اسکن کردیم بعد گفتن اشکال از خط خونه اس رفتیم اونو درست کردیم خلاصه هرچی بود درست کردیم اخر سر هم نفهمیدم چه مرگشه اونا بقول خودشون کارشناسهاشون به یکی از کارشناسها مسله رو گفتم میگفت باید ساعت 10 زنگ بزنی شیفت خانم های باید بپرسی منم گفتم مگه شما چی هستی گفت من فقط مشکل های ساده رو برطرف میکنم :31: اخر سر هم زنه مارو پیچوند رفتیم مخابرات گفتن حالا بازم یه چکی کن شاید درست شد اگه نشد پورت رو عوض میکنم
حالا از دوستان تقاضا دارم و تمنا میکنم مشکل چیه از منه یا اونا
با سپاس
با سلامنقل قول:
یه دور مودم رو ریستارت کنید و دوباره تنظیمش کنید.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
خوب مسلما یه مودم وای فای بخرید بهتره .
چون راحت تر هستید و از یک بستر اینترنت بیسیم رو میگیرید.
اگه بخواید از چند وسیله جداگانه استفاده کنید و بیسیم ارتباط بگیرید خوب سرعت میاد پایین.
موفق باشید.