تیک اپراتور من شکایت نداره رو بزن درست میشهنقل قول:
من که دو هفتس شکایت کردم خبری نیست که نیست....:n23:
Printable View
تیک اپراتور من شکایت نداره رو بزن درست میشهنقل قول:
من که دو هفتس شکایت کردم خبری نیست که نیست....:n23:
من که زنگ زدم گفتن اول باید توی سایت اپراتور شکایت کنین . اسیاتک هم که جوابی به ما نداده هنوز
14 روزنقل قول:
بیشتر شد مجددا شکایت کنید
حجم زیادیم نمیخوام!
اینترنت 256 کیلو بیت حجمی 20 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) 349000 ريال
این اگه 150-200 کیلوبایت سرعت دانلودش باشه ، عالیه! شبانشم نمیخوام!
خیر دوست عزیز ... این سرویس شهراد نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت شهراد به عنوان شرکت همکار آسیاتک فعالیت میکنه و مدیرعامل هر دو مجوعه یکی هستش ولی از نظر پرسنل و تجهیزات یکی نیستند ... من از شهراد هم چند سال که سرویس دارم اگر خواستید میتونم بیشتر راهنمایی تون کنم
مرسی دوست عزیز بابت تستنقل قول:
میشه یه تست از سرور خارجی + پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزاری؟
متاسفانه الان از شهراد باهام تماس گرفتن گفتن قم سرویس نمیدیم:n03:!! در مورد تجهیزات هم گفتن با هم فرق داریم....
سرعت شبانه شما چنده؟
در مورد فن اوا و عصر تلکام اطلاع داری اوضاشون چطوره؟
من دیشب تو سایت
شکایتم رو تنظیم کردم با تصویر و مستندات ، البته من بیشتر شکایتم روی یه مورد دیگه ای بود...
جالب اینجا بود امروز با موبایلم تماس گرفتن نوشته بود " شماره خصوصی" برداشتم یه زنه گفت از سازمان تنظیم مقرارات رادیویی تماس میگیرم و یه سری صحبتها کرد.
من اون تیک رو که زدم که میگه" اپراتور من سامانه شکایت نداره"
اصلا فکر نمیکرد انقدر سریع پیش رو بگیرن!
در مورد چی شکایت کردی؟نقل قول:
به جایی هم رسید؟:n02:
حالا بماند :D
بذار ببینم جواب میگیرم یا نه
گفت در حال بررسی هستیم جواب نهایی رو میتونید با کد پیگیری در سایت ببینید.
فعلا که جوابی نیومده
هر چند هنوز نصف روز هم نشده که ثبت کردم.
خیلی جدی گرفتن!
عجب....:n02:نقل قول:
ای کاش مال ما هم اینطووری تماس میگرفتن....
من الان چند شکایت ثبت کردم! کی تماس بگیرن خدا داند...:n02:
منم از جیرینگ همراه اول شکایت کردم! هیچی! نزنگیدن هنوز
نقل قول:
دقیقا!!!
راستی این DU بعد پچ شدن سریع شناسایی میشه! راهی هست؟
منظورتو نفهمیدم؟نقل قول:
دوستان سرعت در شب برای شما چطوره ؟
and-roid2 شما هنوزم شبی 3 گیگ دانلود میکنید ؟ بهخصوص این دو شب اخیر
من که چند شبه دانلود ندارم!نقل قول:
دیشب حدود 1.2 گیگ دانلود گذاشتم.
باید برم خونه ببینم میانگین سرعت در هر ساعت چند بوده بهت بگم اوضام چطوره!
چند شب پیش که نویز خطم زیاد بود سرعتم انگار حدود 30 الی 60 بود! (Networx میانگین سرعت رو 3 کیلوبایت نشون داد ولی شک داشتم بهش)
دانلود بهترین نرم افزار کنترل پهنای باند مصرفی:نقل قول:
این!
میدونم:n02:نقل قول:
منظورم این بود سوالی که پرسیدی در مورد پچ متوجه نشدم منظورت دقیق چیه؟!
یعنی محدودیتی واسه مرکز یا استان نداره؟:n04:نقل قول:
چرا دارهنقل قول:
اولا خیلی از مراکز نمیشه! دوما اینکه خود من دو خط ثبت نام از یکی رو اون یکی استفاده کردم بعد 10 روز از تهران تماس گرفتن اخطار دادن (هر دو به اسم خودم بود)
30 روز وقت داره! باید پچ شه! شما پچ نکردی؟نقل قول:
اموزشش رو خوندی؟نقل قول:
از شرکت زنگ زده میگه مشکل سرعتون این ماه حل میشه
در مورد تغییر ساعت شبانه هم گفت هر وقت دلمون بخواد میتونیم کم یا اینکه به کل ورش داریم میتونید زنگ بزنید تنظیم مقررات بپرسید
من فردا به تنظیم مقررات زنگ میزنم ببینم اینکه میگه هر وقت بخوایم میتونیم ساعتشو کم کنیم یا به کل ور داریم نظرش چیه
هی میگه شرایط قرارداد رو شما پذیرفتین اخه کدوم قرارداد؟ یه فاکتور فروش به ما دادن که توش نوشته اینترنت پرسرعت کیمیا 1 تا 9 صبح رایگان هیچ بند و تبصره ای هم که توش نیست که هی بش استناد میکنن .
شرکت حق نداشت شرایط قرارداد رو تغییر بده
نقل قول:شما سرویست چیه؟نقل قول:
پایین ترین سرعتی که داشتی چه قدر بوده؟
دوست عزیز شهراد محدویت شبانه آسیاتک رو فعلا روی سرویس های حجمی اعمال نکرده و با سرویس 2 مگ اگر پهنای باند سروری که ازش لینک میگیرید خوب باشه راحت حدود 5 گیگ دانلود میکنه ... شهراد بیشتر برای غرب تهران سرویس میده ... با عصر انتقال داده ها هم کار میکنن و ازشون پورت میگیرن ...نقل قول:
از لحاظ پینگ خیلی با آسیاتک فرقی نداره ... همه سرویس های حجمی رو هم روی 6 مگ میبندن ... کیفیت سرویس های نامحدودش نسبت به آسیاتک خوب نیست روی سرویس 1 مگ نامحدود سرعت بین 85-40 متغییره...
2 مگ محدود 10 گیگ در ماهنقل قول:
روزانه که بالاست حدود 400 کیلو
شبانه میشه 110 کیلو
مشکلم با شبانه است که خط روی 1 مگ بسته میشه
نامحدود آسیاتک دزدی محضه! از صبح تا حالا دارم تست دانلود میکنم! از چند تا سرور
256 اگه با سرعت 32 دانلود کنه ساعتی 108مگ میگیره، اما اسیاتک فقط 8-10 صبح اینطوریه
سرعت لحظه ای تا 48 هم میره اما به اون ورش هم توجه کنید.... با این وضع نامحدود این شرکت افتضاحه
دوستان در مورد شکایت به من بعد از پیگیری های متعدد گفتن که ما هر سال در کنار اضافه شدن کاربرها افزایش پهنای باند و ارتقاء تجهیزات هم داریم که متاسفانه امسال شرکت زیر ساخت با ما همکاری نمیکنه و ما هنوز نتونستیم افزایش پهنای باند بدیم و این عدم تعادل باعث این مشکلات شده ... طبیعتا هر چقدر شما قبلا سرویس بالاتری داشتید این محدودیتها و مشکلات برای شما محسوس تره نسبت به سایر دوستانی که از سرویس های پایین تری استفاده می کنند.
گفتن این مشکلات بزودی حل میشه و همکاران ما در حال پیگیری هستند ... ولی از لحاظ زمانی اصلا مشخص نیست ...
در جواب اینکه کاربران سرویس های2 مگ یکساله بابت این محدودیتها متضرر شدند هم گفتن شرکت به نوعی این دوران رو جبران میکنه! (این جمله رو اصلا جدی نگیرید)
البته من هنوز پیگیر شکایت هستم ...
لعنت بر اسیاتک که سرعت روزانه و شبانه یکیه
لعنت بر اسیاتک که سرویس محدود و نامحدود از لحاظ سرعت در سرور خارجی فرقی ندارند!!
سرعت 2مگ محدود در دروز:
به این نتیجه رسیدم هر سرویسی ادم از این شرکت داشته باشه سرعت همه سرور های خارجی در طول روز و شب زیر 140 بسته شده!!
فقط صبح از ساعت 8 الی 10 صبح سرعت بازه!
همون طور که قبلا گفتم!
ظاهرا هیچ راهی نیست....
دوستان اگه بیش از 20 تا شکایت توی سایت تنظیم مقرارات ثبت کتید احتمال این که به نتیجه برسیم هست در غیر این صورت باید بشینیم و با سرعت 10 کیلوبایت دانلود کنیم.
دوستان برای شکایت از اسیاتک با شماره زیر تماس بگیرید:
021- 88113007
اگر در سامانه شکایت ثبت کردید و پس از 20 روز تماس نگرفتن این شماره پیگیری میکنه!
حتما برای شکایت اقدام کنید . شاید نتیجه بگیریم....
در مورد کم فروشی اینترنت بین الملل - وعده های پشتیبانی - نتیجه نگرفتن از واحد شکایت و قبول نکردن مشکلات اخیر و انداختن تقصیر بر گردن زیر ساخت و مخابرات و .....
ولی بهتره با این شماره که قرار دادم شکایتت رو پیگیری کنی!
اونطور که دارم میبینم وضعیت اینترنت بین الملل کل کشور در همه isp ها یه جورایی بهم ریخته!
( انگاری کوسه ها دوباره استخدام شدن تا کابلارو بخورن(ایندفه عمو اوباما تحریمارو به اینترنت نشونه گرفته):n02: بقیش بماند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .)
سرعت من از سرورهای خارجی بیشتره از داخلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 1 مگ محدود مخابرات شبا سرعت 400 شبی 9 گیگ میگیره.:n10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان اخبار 20:30 امشب رو ببینید!!
در مورد اینترنت صحبت کرده! ببینیم چی میگه طرف
دوستان لطف کنن خلاصشو بزارن اینجا!!!! الان ب tv دسترسی نداریم!!!!
نقل قول:
لطفا اونایی که از این پست تشکر کردن، حتما برن شکایتو اعلام کنن!!! امیدوارم فقط به یه تشکر اکتفا نکنید!!!!
موضوش در مورد افزایش قیمت اینترنت و کندی سرعت بود...نقل قول:
طرف میگفت یک شرکت دولتی(زیر ساخت خودمون:n02:) اینترنت 1مگابیت رو با قیمت 16 دلار وارد کشور میکنه و به قیمت 255 هزار تومن به شرکت ها میفروشه:n04:! و چون قیمتش خیلی گرونه شرکت ها مجبورن به تعداد کاربرای بیشتری این سرویس رو به اشتراک بزارن..
.
.
.
.
در اخر هم گفت دولت نباید متصدی تهیه کننده اینترنت باشه!!
من نمیدونم چرا یه نفر از سازمان تنظیم مقررات نمیاد این تاپیک رو بخونه:n09:نقل قول:
به جان خودم دادن یه اینترنت بدون مشکل و با کیفیت اینقدر بهونه آوردن و زیر آبی رفتن نداره:n09:
فکر نمیکنم حسن روحانی هم بتونه وضع اینترنت رو خیلی تغییر بده:n23:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من اینترنت 1 مگ نامحدود برنزی گرفتم . متاسفانه چند روز سایت گوگل و جیمیل اصلا باز نمیشه ! آیا برای شما هم همینطور شده ؟
بنده از تموم سایت ها با سرعت حدود 100 دانلود میکنم ولی متاسفانه از سایت iranfilm سرعتم بین 50 تا 60 هستش ! میخواستم بپرسم فقط این سایت اینطوریه یا سایت های دیگه مثل imdb-dl سرعتش خوبه ؟!
البته اینطور که معلومه سایت گوگل کلا مشکل پیدا کرده