سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه واضح تر بگید و یه عکس بذارید اینجا؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه واضح تر بگید و یه عکس بذارید اینجا؟
سلامنقل قول:
الان دیگه همه چی ساخت چینه...:n27:
ولی تا الان نشنیدم بگن این باند تقلبی داره...
فروشنده رو بیخیال! هر وقت پولش اماده بود برید اونجا پیش فروشنده بگید هر دو تا رو براتون تست کنه!وظیفشه!از جنس هر کدوم بیشتر خوشتون اومد همونو بگیرید!حتی همون پایونره که لنگرود پیشنهاد داد هم بدید برا تست
مدلش یادم رفت.....
کدوما رو تست کنم داداشنقل قول:
یکی همین jbl 938 با pioner 6965 با 718ex تست کنم ببینم از کدوم خوشم میاد
اگه تا 200 ت بازم مدلی میشناسین بگین ، قیمتش تا 10 20 ت بالا پایین مشکلی نیست *بعدا امپ میخام بخرم،چون گفتین بدون امپ فایده نداره بخام باند بخرم*
JBL-GT6-69نقل قول:
alpine SPG-69C2
بهترین پیشنهاد کدوم بانده ؟نقل قول:
هرمدلی که میگین بهترینه بخرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این سیم ها رو میگم اگه شل بشه (بدنش نه اتصال) چطور درست میشه ؟؟ باید لحیم بشه ؟؟
co صداش شفافه شاید یکم فرکانس های پایین رو سبک تر اجرا کنه اما بخاطر شفافیت و تفکیک صداشه که خیلی معروف شده و برای همین کنار یه ساب صدای خیلی دلنشینی پیدا میکنه.بعلاوه واتش خیلی بالاست و باید آمپ مناسبی براش تهیه بشه.نقل قول:
690 هرتز هم وکال و هم بیس نسبتا خوبی داره. بنظرم 1 انتخاب خوب میتونه باشه.هم با ساب و هم بدون ساب.تهیه آمپ 4 کانال که بعدا بشه به سا بهم وصل کرد برای این مورد بنظرم راحت تره
1073 از نظر سایز و فیزیک کواک بزرگتریه همین عامل یکی ار دلایل اجرای خوب فرکانس های پایین و به قول معروف لوبیس هست که خیلی هم جالبه که یه کواک 7*10 همچنین لرزشی رو بوجود میاره، اما از نظر وکال و تیوتر بنظر تو این مقایسه مقاوم سوم رو داره.
یه سوال خیلی مبتدی :
وقتی که یه پخش 1 عدد خروجی rca داره یعنی اینکه یک جفت باندهای عقب روالزاما بایستی ازاون گرفت؟
یا اینکه اون فقط برای اینه که بره تو آمپ وبعد بره تو باند؟
سلامنقل قول:
به نظر من CO خيلي بهتر از هرتز هست.ماشينتون چيه؟
نه دست نزننقل قول:
خروجي RCA براي اتصال به آمپليفاير قدرت،و گرفتن قدرت بيشتر از آمپليفاير و درايو كردن اسپيكرهاي RMS بالا تعبيه شده.نقل قول:
شما اگر اسپيكرهاي سبك داريد ميتوانيد مستقيما به خروجيهاي اسپيكر پخش وصل كنيد.
مسلم جان شما لطف داري بنده انجام وظيفه ميكنم.نقل قول:
براي ابراز محبتتون استفاده از كليد تشكر كافي هستش.
به خاطر يكسان سازي فروم متاسفانه مجبور به اعمال قانون روي پست شما هستم.:n16:
از بین jbl938 و alpine spg69c2 و jbl gt669 بهترین پیشنهاد کدوم بانده ؟
هرمدلی که میگین بهترینه بخرم ؟
آقا حمید پس اگه شل شده باشه کاریش نمیشه کرد ؟؟نقل قول:
نقل قول:دیروز راسته سیستم فروشای محلو(حدود1کیلومترمغازه چسب هم) زیرو روکردم جمعا2تاپخش kenwoodداشتن ازهرکدومم که میپرسیدم چراکنوود ندارن میگفتن به هیچ وجه کنوودبه پای پایونیرنمیرسه .واقعا چکاربایدبکنم؟نقل قول:
دوستان این همه فرد با تجربه تو این انجمن هست .
لطف کنید توضیح بدید که چطوری باید بدونم که امپلی فایر مناسب برای ما چیه ؟ با فرض اینکه ما یک جفت اسپیکر داریم .
از روی وات یا ارم اس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مثل آقا حمید و امیر آقا و بقیه دوستان خیلی تجربه ندارم ولی اصولا پخش شما حداکثر تا 30 وات می تونه قدرت بده اگه باندی 100 وات rms باشه پخش شما نمی تونه بکشه و آمپلی احتیاج داره که قدرت پخش رو زیاد کنه که تواناییه ارائه قدرت کامل باندو داشته باشه .نقل قول:
قدرت یک باند بر اساس وات rms اونه نه peak .
امیدوارم جواب سوالتو داده باشم :n01:
منظورم اینه که چطور ی حساب میکنند .
فرض : یک جفت باند 120 وات داریم و یک ساب 1000 وات
حال باید چطوری امپلی فایر رو انتخاب کرد ؟ مثلا میگم چند اهم روی چند کانال و بریج و ... رو توضیح بدین .
دو نوع آمپلی فایر داریم یکی مونو برای ساب و یکی استریو 2 کانال یا 4 کانال .... برای اسپیکر یا کامپوننتنقل قول:
در این صورت شما یک آمپلی مونو برا ساب میگیری با یه آمپلی استریو برا باندا .
البته از آمپلی های استریو هم در حالت بریج میشه واسه ساب استفاده کرد .
آمپلی اکثرا 2 اهم و 4 اهم و یا 8 اهم در حالت بریجه که اکثر باند ها 4 اهم هستند که مثلا برای این باندا باید یه آمپلی بگیری که روی 4 اهم 120 وات قدرت بده .
خب رفیقام چرا جواب نمیدننقل قول:
سلامنقل قول:
شما اول باید ببینید که مشخصات باندتون یا سابتون چیه و فقط به اهم و rms توجه کنید(به توان اسمی یا همونpeak هم توجه نکنید)
مثلا باندتون زده 100rms*4ohm
و سابتون زده300rms*4oh s
با این شرایط میتونید یه امپ 4 کانال بگیرید
دو کانالش برای باند ها و دو کاناله دیگرش رو با توجه به اینکه توان سابتون کمه میتونید بریج کنید که در واقع دو کانال رو به یه کانال تبدیل میکنید
شما با این شرایط یه امپلی 4 کانال میخواید که مشخصاتش این باشه(میتونه یکمم قوی تر باشه)
4ch*120 rms*4ohm
2ch bridge*300rms*4ohm
که شما دوکانال رو به باند ها و دو کانال دیگه رو به ساب وصل میکنید
__________________________________________________ _____________
حالا یه شرایط دیگه
ساب 1000rms*4ohm
باند *4ohm120rms
امپ های 4 کانال روی بریج تا جایی که من دیدم 400Rmsبیشتر خروجی نمیدن(تازه قیمتشون هم بالاست!)
ایا شما اینجا میتونید این توان رو که 400rmsروی حالت بریج به سابتون که 1000rmsخروجیشه بدید؟
اینطوری قلقلکشم نمیده!
پس در این حالت شما باید یه امپ دو کانال با قدرت خروجی حداقل 110 ار ام اس برای باند هاتون که 120rmsداشتن بگیرید رو ی امپدانس 4 اهم
و یه امپ مونو با قدرت خروجی 1000rmsروی 4اهم
__________________________________________________ ______________
مبحث اهم هم به این صورته که هر چی اهم کمتر باشه توان بیشتری رو از امپ میکشه
شما باند رو یه مقاومت فرض کن
هر چی مقدار اون مقاومت کمتر باشه جریان بیشتری ازش عبور میکنه !
مثلا ما یه امپ 2 کانال داریم که روی 4اهم 100 وات خروجی میده روی هر کانال
یعنی اگه باند ما هم 4 اهم باشه این امپ بهش تو شرایط مناسب 100 ار ام اس وارد میکنه
حالا اگه باندمون 3 اهم باشه چی؟
در این شرایط مقدار مقاومت کاهش پیدا کرده و جریان بیشتری از امپ وارد باند میشه
به این تناسب توجه کنید:
100وات تقسیم بر4اهم مساوی 25 وات درسته؟
یعنی هر اهم 25 وات
حالا اگه باندمون 3 اهمی باشه یعنی یه سهم بیشتر قدرت از امپ میگیره(چون با کاهش مقاومت جربان عبوری بیشتر میشه)
در این حالت امپلی 4اهم 100 واتی روی 3 اهم 125 وات و روی 2 اهم 150 وات خروجی میده
اگر از طرف ترمينال باشه با قلع ميشه محكمش كرد ولي اگر از طرف ووفر باشه فقط و فقط بايد بدي تعمير كار اسپيكر.
:n02:گلم اگر اينجا تشريف آورديد و نظر دوستان رو ميخواهيد،تصور ميكنم اغلب با كيفيت صداي كن وود بيشتر راضي هستند تا پايونيرهاي سري پائين.(غير از PRS).نقل قول:
شما يه 7016 بگير شك ندارم از كيفيت صدا راضي خواهيد بود.
نقل قول:استاندارد صدا و تغذيه درايورها ميگه توان RMS خروجي امپليفايرها نبايد از توان RMS درايورها بالاتر باشه.نقل قول:
ولي......چون تو كشور عزيزمون بالاي 95% خودروها ولتاژ سر باطري خودرو با ولتاژ ورودي آمپليفايرها حد اقل 0.5 ولت تفاوت و افت دارد،لذا براي استفاده بهينه از قدرت آمپليفايرها ،توصيه ميشه قدرت آنها از قدرت نامي اسپيكرها كمي بيشتر باشه.
البته نوع درايور و برند و طراحي ساختش بسيار مهم هست.
مثلا يه ساب 3013 كن وود كه حدود 400وات RMS توانائي تحمل توان رو داره،نبايد بيشتر از 500 وات وردي بهش وارد شود چون ممكنه اسيب جدي ببينه.در مقابل مثلا ساب هاي تايپ R الپاين يا راكفورد يا DD و...باهمان سايز 12 بدون هيچگونه مشكلي تا دوبرابر توان RMS شون قابليت تحمل توان رو دارن.
بحث ديگر هم نوع آمپليفاير هست.
شما براي اسپيكر بايد از آمپليفايرهاي استريو و براي ساب ووفرها از آمپليفايرها مونو بهره ببريد.
اميدوارم پاسخ سوالتون رو دريات نموده باشيد.
چون تشريف نداشتند:n02:نقل قول:
من آلپاين رو انتخاب ميكردم.اصلا به JBL هاي موجود اطمينان ندارم.
فکر کنم همون ووفره... زیره بانده اون حالت قوسیشو از دست داده انگار شکسته باشه .نقل قول:
شما جایی رو میشناسید این کاره باشه تمییر کنه ؟؟
اخه تو بیس بالا یکم ویز ویز میکنه فکر کنم به خاطر اون باشه .
براتون pm كردم.نقل قول:
دوست عزیز اینا همشون تو یه رنجننقل قول:
شما باید ببینی کدومو میپسندی(از نظر جنس صدا)
سه تاشون خوبن
(ولی اون الپاینه که بتون گفتم مو 2ستاره فرض کنید)
ینی برا آدیو سیستم حداقل قیمتی که برا آمپلی باید بدم چقدری هس؟؟؟ خود اسپیکر چند هس؟؟؟نقل قول:
هرتز با آمپلی 5500t خوب جواب میده؟؟؟
1073 چطوره؟؟؟ حداقل هزینه برا co و آمپای جچقدری هس؟؟؟نقل قول:
نظر خود من 7016+1073+5500t هس! به نظرتون چطوره؟؟؟ یا شما په پیشنهادی دارین؟؟؟؟
باتشکر
اگه بعدا بخام آمپ ببندم کدوم یکی بهتره ؟ آیا با 200 تومن باند دیگه ای هم هست ؟ اگه هست لطف میکنین مدلشو بگیننقل قول:
حدود 300 تومن مثل8002 جی وی سینقل قول:
اسپیکر609 از 360 تا 420 میفروشن
با 5500 صداشو نشنیدم اما نباید بد صدا باشه
اگه بعدا بخام آمپ ببندم کدوم یکی بهتره ؟ آیا با 200 تومن باند دیگه ای هم هست ؟ اگه هست لطف میکنین مدلشو بگیننقل قول:
گزینه اولو خط بزننقل قول:
اگه حجم صدا برات مهمه
Jbl938(مدلای جدیدش افت کیفیت دارن) قیمت 198 تومن
هرتز ecx690 قیمت 200 تومن(تقلبی زیاد داره)
اگه کیفیت صدا شفافیت برات مهمه بیس نرم دوست داری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت 170 تومن
و alpine SPG-69C2
ببیین کدوما رو تو شهرت دارن اصلا بعد صداشونم گوش کن دیگه تست کن ببین کدومو میپسندی
سلام.به نظر شما ترکیب امپ Pioneer GM-3500T با kenwood 7100 چجوری میشه؟:n13:
سلام بر دوست عزیز "لنگرود 1371"
آقا این mtx thx693 رو از کجا 170 تومن تهیه کرد؟؟؟ من چون نمی تونم پیام خصوصی بدم، اینجا مطرح کردم سوالمو. ممنون.
پخ شد:n12:نقل قول:
ولی فکر کنم 200 باشه.
عشقم برا تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید لطفانقل قول:
من اخرین باری که ازشون قیمت گرفتم 168 بود
ولی شندیم گرون کرده
خودتون ازشون بپرسید
اقا حمید هم گفتن تهران 170 هست
براش کمه 7100 150 تا میخواد فک کنم شما باید براش امپ 5500 پایونیر رو بخری دوست عزیز 3500 ضعیفه براشنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
استاد شما تجربه کار با 1073 رو داری! صدای خواننده تو بیس این باند گم میشه؟؟؟ چه جوریاس؟نقل قول:
نظر خود من 7016+1073+5500t هس! به نظرتون چطوره؟؟؟ یا شما چه پیشنهادی دارین؟؟؟؟
باتشکر
باسلام
یه سوال فنی:
ولتاژها درخروجی RCA رواگه ممکنه یکی توضیح بده که چی هست و RCA 2V با RCA 4V چه فرقی داره؟
سلامنقل قول:
براي co 609 بهترين آمپ Ml 100.2 iهست اگر دو كانال ميخواهيد ببنديد.اگر 4 كانال ميخواهيد RS100C4 صداي واقعي اين اسپيكر رو كامل ميتونيد بشونيد.
امير جان.اين مدل كه شما فرمودي NC609 هست كه قبلا قيمتش 400 بود الانم شركت موجود نداره.نقل قول:
CO609Plus قيمتش 495 بود كه به خاطر كاهش ارز به 470 كاهش پيدا كرده.
اصلا قلقلكش هم نميده!:n02:150 وات RMS ميخواد.نقل قول:
با اجازه.نقل قول:
البته من استاد نيستم.
1073 اگر خوب درايو بشه BASS خوبي داره ولي به نظر من صداي ووكال و ميدرنج خوبي نداره. حجم BASS اونقدر بالا هست كه بقيه فركانسها رو تحت الشعاع قرار ميده.
خروجي RCA يا Pre Amp كانكشني هست براي استفاده از قدرت آمپليفايرها و درايو كردن اسپيكرهاي پرقدرت.نقل قول:
مثلا يه ساب ووفر 1000 واتي رو اگر پخش خروجي RCA و علي الخصوص For Subwoofer نداشته باشه چگونه ميتونا درايو نمود؟
اين خروجيها داراي يه ولتاژ برق هستند.كه 2 ولت آن حالت نرمال هست و هرچقدر اين ولتاژ افزايش پيدا ميكنه بهتر ميشه هم از نظر نويز كمتر و هم در تنظيمات گين موثر هست.باز از طرفي تو خروجي آمپ با ولتاژ ورودي بالاتر موثر هست.
مثلا يه پخش با Pre Out 5Volt رو با كابل RCA به يك آمپليفاير مثل DLS CAD 11 كه ولتاژ بالاش 5 ولت هست در نظر بگيريد.چه اتفاقي مي افته؟گين كاملا بسته هست (روي عدد 5) و نهايت قدرت و كيفيت صدا رو از طريق ساب ووفر (به عنوان مثال) خروجي ميده.
حال يه پخش 2 ولت با همين CAD11،شما مجبور هستيد گين رو آنقدر باز كنيد تا با خروجي 2 ولت HU مچ بشه.لذا فشار روي آمپ افزايش يافته و....
چقدر من حرف ميزنم..... نه....؟:n02:ببخشيد:n16:
بهترین ساب ووفر 12 اینچی روی تاقچه ای که بیس عمیق و نرمی بده و صداش بیرون از خودرو هم بره حدود 300 چی معرفی میکنید ؟
.........
با توجه به توضیحات در مورد امپلی فایر در صفحه قبل
اگر یک جفت باند و یک ساب داشته باشیم . کدوم بهتره و ارزون تر درمیاد ؟ اینکه 2 تا امپلی فایر داشته باشیم یکی مونو و یکی برای باند ها یا اینک فقط یک امپلی 4 کانال ؟
سلامنقل قول:
60 تومن به هزينه بي افزائيد گليدن 12Free Air بگيريد.
قدرت چقدره ؟نقل قول:
برای اینکه صدای بسیار دلنیشینی داشته باشم به چه باندی صدای با قدرتی میده ؟