سلام براي چاپ عكس رنگي (مثل پرتره ) غير از كاغذ مخصوص چاپ عكس جوهر خاصي هم احتياج هست يا همين جوهر هاي متداول ؟
*پرينترم هم : hp photosmart7510 e هست
سلام براي چاپ عكس رنگي (مثل پرتره ) غير از كاغذ مخصوص چاپ عكس جوهر خاصي هم احتياج هست يا همين جوهر هاي متداول ؟
*پرينترم هم : hp photosmart7510 e هست
Panasonic Lumix DMC-FZ100
Or
Canon g11 power shot
به نظر شما کدومو بخرم ؟
یه تازه واردم لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
نه اونا نیومدندنقل قول:
خرید SX230 الان منطقی نیست چون تو بازار خیلی کمه وقیمتش بالا
هر دو عالی شاید بشه گفت SX40نقل قول:
سلامنقل قول:
اینا حرفه ای اند شما میتونید با یه SLR کار کنید ؟؟؟
خوب این خیلی طبیعی هست این جا ایرانه :19:نقل قول:
fz 100 نه :13:
g12 سنسورش بزرگه و کیفیتش با اونا قابل مقایسه نیست
SX230 الان چون تو بازار خیلی کمه قیمتش بالاست
شما بودجه تون چقدره ؟؟؟
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
نه همون كاغذ مهمهنقل قول:
البته جنس جوهر هم مهمه اما نه به اندازه كاغذ
برای شما چی همه ؟؟؟نقل قول:
مرسی
بودجه تا 850 هست اما میخام یه خرید معقول را داشته باشم اول میخاستم 230 رو بگیرم و تفاوت قیمتش رو دیدم و بی خیال شدم
sx40 دوربین خوبی هست اما قیمتش بالاس
دوربین های تو این رنج رو سرچ کردم اما تنها ایرادی که از FZ100 شنیدم نویزش تو ایزو بالا هست و دیافراگمش هم زیاد بسته نمیشه و تو فضای بسته خوب نیست
نظر شما چیست؟
برای شما چی همه ؟؟؟[/QUOTE]
من یه اماتورم و واس مصرف مسافرت و بیرون این چیزا میخوام.
پرس و جو کردم دیدم کنون جی ۱۱ بهترین چیزیه که بعدها پشیمون نخواهم شد. منتاها چون توقف تولید شده هیج جا گیر نمیاد یه دونه به زور پیدا کردم با قیمت 650 تومن
حالا یه دوربین panasonic fz 100 هم دیدم اون ۷۵۵ تومن ولی نمیدنونم کدوم بهتره فقط اینو میدونم که سنسور جی ۱۱ بزرگه و کیفیت ععکسسم خوبه حالا شما راهنماییم کنید
اگه مارکه دیگه ای هم تو همین مایه های ۶۰۰ _۷۰۰ هست و خوبه معرفی کنید لطفا
(قیمت واسم مهمه) اگه کمترم بود بهتر
اگر سوپر زوم می خواهید به ترتیب موارد زیر پیشنهاد میشه:نقل قول:
Sx40
Hx100
Fz 150
Hs20
P500
البته اینم بگم هر کدوم از دوربین های بالا یه نکات قوت و ضعف دارند. بستگی داره شما چی براتون مهم باشه.
من یه اماتورم و واس مصرف مسافرت و بیرون این چیزا میخوام.نقل قول:
پرس و جو کردم دیدم کنون جی ۱۱ بهترین چیزیه که بعدها پشیمون نخواهم شد. منتاها چون توقف تولید شده هیج جا گیر نمیاد یه دونه به زور پیدا کردم با قیمت 650 تومن
حالا یه دوربین panasonic fz 100 هم دیدم اون ۷۵۵ تومن ولی نمیدنونم کدوم بهتره فقط اینو میدونم که سنسور جی ۱۱ بزرگه و کیفیت ععکسسم خوبه حالا شما راهنماییم کنید
اگه مارکه دیگه ای هم تو همین مایه های ۶۰۰ _۷۰۰ هست و خوبه معرفی کنید لطفا
(قیمت واسم مهمه) اگه کمترم بود بهتر[/QUOTE]
عزیز کیفیت G12 به خاطر سنسور بزرگترش بهتره ولی از نظر زوم و آپشن ضعیفتر هستش.
G12 بالای 800
Fz 150 حدود 700
......................
HX 100 هم میتونی بخری و اگر ارزونتر می خوای HS20 هم هست که کار باهاش کمی مشکلتر هستش.
(اساتید ببخشند که توی کارشون فضولی می کنم)
hx100 هم گزینه خوبی هست اما نمیدونم نسبت به sx40 i چه مزایا و معایبی داره
سلام :دوست عزیز به سوال شما در تاپیک زیر پاسخ داده شده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون از اينكه وقت گذاشتي و جواب دادي!نقل قول:
كاش يكم زودتر به فروم سر زده بودم
الان 550 رو خريدم
اگه به نظرتون كار باهاش سخته و يه آماتور از پسش برنمياد بي زحمت بهم بگيد تا يه فكري بكنم!!!
سلام Elsin عزيزنقل قول:
همونطور كه عرض كردم آماتور هستم و بخاطر كيفيت و پيكسل بالا امروز 550D رو خريدم
كار با دوربين هاي SLR سخته؟! اگه به نظرت تو استفاده ازش دچار مشكل ميشم و صلاح ميدوني بفرماييد تا يه فكري در موردش بكنم. ممنون
راستي بابت راهنماييتون ممنون
خب حالا اینها چطورین برای یک آماتور؟نقل قول:
Sony HX9V
Nikon S8200
Nikon S9100
در مورد SX40 یا HX100V لطفا نظر خود را بفرمایید.آیا خرید اینها برای من خوب هست یا نه؟
سلام
دوستان آخرین قیمت HX100v دوربین رو میخواستم،
توی سایتهای فروش آنلاین از 700 تومن تا 890 هست، کسی قیمت دقیق نداره؟
HX100V رو 815 تومن تو جمهوری میتونی بخری با گارانتی بازرگانی ایران
FZ100 رو 725 تومن با گارانتی بانیان الکترونیک
sx40 رو هم دیجی کالا زده 830 تومن
اما من عکسهای این سه مدل و معایب و محاسنش رو با هم که مقایسه کردم
از fz100 خوشم اومد چون هم raw عکس میگیره هم فیلمبرداری سوپر اسلومشن داره
رنگ بندیش از سونی بهتره
و معایبی هم که داره عکس سه بعدی نمیگیره و gps و ... هم نداره
اما اگه همین دوربین بدون این امکانات اضافی وارد بازار میشد و به جای عکس سه بعدی یه عکس کیفیت بالا میانداخت
مسلما ارزونتر و مقرون به صرفه تر برای من بود
sx230 به نظر من در خارج کشور مقرون به صرفه ترین و بهترین دوربین هست
ولی با تفاوت قیمت 160 تومنی که با fz 100 و تفاوت 150 تومنی fz100 با sx40 به نظر شخصی من در ایران مقرون به صرفه ترین fz100 هست قیمت خارج کشور حدود 480 دلار هست و داخل کشور هم 725 که منطقی هست
بهترین review که خوندم
نقل قول:
550 رو با چه لنزی خریدی؟؟؟؟نقل قول:
550 دوربین بسیار خوبی هست شما فعلا برای شروع کار روی full auto بزار و عکس بگیر...به مرور زمان هم یاد میگیری با manual کار کنی..سخت نیست به شرطی که علاقه داشته باشی
همون لنز فابريكي كه روش بايد باشه ( Canon 18-55 IS)نقل قول:
mobin جان پس به نظرت مشكلي باهاش نخواهم داشت؟!
سلام یه دوربین در حد آماتور برای یکی از آشناهامون میخواستم
بودجه 370 هزار
فروشنده بهشونPanasonic Lumix DMC-FH25 رو سفارش داده
سلام.نقل قول:
تنظیمات دستی نسبتا ضعیفی داره.
در حالت اتوماتیک نمیتونه زیاد قوی ظاهر بشه.
با این بودجه، من مدل زیر رو توصیه میکنم:
Fujifilm FinePix F550EXR...365.000
کد:http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/f/finepix_f550exr/specifications/
نه دوست عزیز مشکلی باهاش نخواهی داشت . اگه بخوای یه دوربین پایینتر بگیری بعدا حسرتش رو خواهی خورد.نقل قول:
550 دوربین بسیار خوبی در رده ی entry level محسوب میشه. اندکی تلاش کنی و کار رو باهاش یاد بگیری اطمینان داشته باش که ازش لذت میبری.
موفق باشی
جوهر شركتي توش هست (جوهري كه داخل كارتون پرينتر بود )نقل قول:
جوهر مخصوص ميشناسيد شما ؟
كاغذ چاپ چي پيشنهاد ميديد ؟ ( 3 4 جور متنوع )
مرسي:40:
سلام دوستان
میخوام یه دوربین بخرم
برند مهم نیست
تا 400.000 تومن
باتری داخلی داشته باشه
GPS مهم نیست
امکانات دوربین های حرفه ای رو داشته باشه
لنز واید تر و زوم خوب
و توی نور کم خوب جواب بده
چند تا مدل تو دهنم هست ولی نمیدونم چی بگیرم
Fujifilm FinePix F500EXR یا 550
Sony Cyber-Shot DSC-HX7V
Nikon Coolpix S6200
Nikon Coolpix S8000
Canon IXUS 220 HS
نقل قول:
fujifilm s4000
سلام بر دوستان.
من میخوام یه دوربین عکاسی تا این قیمت(350تومان)بخرم اگه میشه منو راهنمایی کنید که چه مدلی خوب است.
و همچنین بین سه برند سونی،کانون یا فوجی کدوم از همه بهترند اگه میشه با دلیل بیان کنید.
.
.
.
.
ممنون از همه ی دوستان.
نقل قول:سوال من هم هستنقل قول:
سلام
می خوام یه دوربین دوروبر 200 بگیرم واسه یکی از فامیلا
مدل مد نظر خودم این هست چطوره؟
Canon PowerShot A2200
هم فیلمبرداری hd داره و هم مشخصاتش بد نیست
حالا چیز بهتر یا جدیدتری می شه خرید؟
لطفا زودتر بگید فردا می خوام بگیرم
اساتيد محترم لطفا راهنمايي نمايد
1- Fujifilm FinePix F770EXR
2- Nikon Coolpix S9300
3- Canon PowerShot SX260 HS
4- (Panasonic Lumix DMC-TZ30 (ZS20
5- Sony Cyber-Shot DSC-HX10V
كدومش رو پيشنهاد ميكنيد واسه خريد و اگه ميشه قيمتهاشونو لطف كنين واسم كيفيت مهمه هم تو عكس هم تو فيلم حالا اگه نقد و بررسي هم فرمودين چه بهتر؟
نقل قول:
گزینه اولتون سونی اچ ایکس 7
گزینه دومتون فوجی فیلم اف 550
در ضمن توی هر مورد یک برند بهتر عمل کرده مثلا توی کامپکت کنون - توی حرفه ای نیکون
---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:29 AM ----------
معمولا توی چه شرایطی عکس میگیرید؟نقل قول:
سریع - زوم زیاد - عادی و ... ؟
من بین دو انتخاب 550D و D5100 گیر کردم. مشخصه که اولین دوربین نیمه حرفه ای هست که میخوام بگیرم. با تحقیقاتی که کردم تفاوت دو دوربین نیکون و کنون رو در ادیت عکس ها یافتم. یعنی نیکون عکس ها رو خودکار ادیت میکنه واسه همین شارپ تر و عمق رنگ ها بیشتر به نظر میاد. که نمیدونم از لحاظ عکاسی این کار درستی هست یا نه. یک سری میگن ادیت باید بعد از عکاسی باشه و از طرفی هم این ادیت خودکار واسه مبتدی ها و عکاسی تفریحی خیلی خوبه. از طرفی این افکت های Selective Color و Miniatures و ... که این مدل نیکون داره دلم رو برده! از طرف دیگه اندازه کوچیک نیکون در قیاس با ارگونومی استاندارد کنون اذیت کننده خواهد بود. نیکون 250 تومن گرون تر از کنون هست!
خلاصه اینکه کم کم دارم خسته میشم از مقایسه و انتخاب خیلی سخت شده!
دوربين هم رده D5100 هم از نظرقيمت و هم از نظر امكانات 600D هست. دوربينهاي نيكون ديناميك رنج بالاتري دارن كه در عكاسي طبيعت و مكانهاي با نور كنترل نشده اثر خودشو نشون ميده. در مورد نويز تفاوت چنداني ندارن. 600D فيلم برداري بهتري داره و امكانات دستي بيشتري داره و لنزهاي بيشتر و متنوع تري براي دوربينهاي كنون در بازار ايران وجود داره. در ضمن چيزي به اسم ويرايش خودكار در دوربينهاي حرفه اي نداريم...نقل قول:
بنده هر دوي اين دوربينها رو داشتم و پيشنهادم 600D هست.
البته نيكون دوربينهاي بسيار با ارزشي مثل D7000, D800 داره.
سلام به دوربین دیجیتال دانشجویی! زیر 300 هزار پیشنهاد میدین؟
با این محدودیت مالی بهتر که موبایلمو عوض کنم یا یه دوربین بخرم؟ گوشی که میخوام بخرم دوربینش در اولویت اوله بقیش مهم نیست(هنوز نمیدونم چی بخرم. الان n95 دارم!!!)
ممنون میشم سریع جواب بدین. در زمینه دوربین هیچ سر رشته ای ندارم
با 300 همون دوربین بگیرید بهترهنقل قول:
این ها توی قیمت 200 تا 300 هستن:
Canon PowerShot A3300 IS
Canon PowerShot A2200
Sony Cyber-Shot DSC-W630
Sony Cyber-Shot DSC-W570
Sony Cyber-Shot DSC-W620
Fujifilm FinePix T300
Sony Cyber-Shot DSC-W530
Samsung PL121
Nikon Coolpix S5100
Nikon Coolpix S4100
من باشم Canon PowerShot A3300 IS رو ترجیح میدم
اگر هم قیافه هاشونو با بررسی سون رو میخواید برید سایت دیجی کالا
درود برشما دوستان عزیز
من تازه واردم و نیاز به کمک فوری شما دارم.
قصد دارم پس از کلی بحث و بررسی و البته استفاده از تاپیک های شما درباره خرید دوربین ، یه دوربین دیجیتال کانون sx220 hs بخرم . تنها مساله ای که هست نوع گارانتیشه. میگن افومار گارانتی اصلیه و بیمه هم داره برای همین گرونتره(که البته من از یه مغازه پرسیدم تو ناصرخسرو و نسبت به بقیه با گارانتی ایده ال ارزونتر بود!!)
بعد میگن ایده ال خدمات خوبی ارائه میده هرچند که باید پول بیمه اشو که حدودا 16 تا 20 تومن درمیاد جدابپردازیم.
حالا به نظرتون با کدوم گارانتی بگیرم و البته لوازم جانبی چی بخرم. کارت حافظه یا همچی چیزایی؟
البته نمی دونم اصلا گفته های بالا صحت داره یانه؟!
رنج قیمت ها هم از 500 تومان شروع میشه تا 570 ولی یه مغازه دار بهم گفت قیمت ها داره میاد پایین واسه همینه که خیلیا 220 رو ندارن و بازار کمی اشفته است. خیلی اعصابم خورده میخام دوربینو زودتر بخرم از این بار سنگین خلاص شم. یه ماهه دارم تحقیق می کنم و خیلی هم گرفتار هستم. ممنون میشم اگه زودتر پاسخمو بدین و راهنماییم کنین.
طبق گفته شما خوب بهتره همون ایده ال بگیرید بیمش هم بکنیدنقل قول:
دوستان من میخوام یه دوربین سوپر زوم بگیرم که که کیفیت عکس و فیلم خوبی داشته باشه . قیمت هم در نهایت حدود 800 تا 900 هزار تومن میخوام باشه.
من خودم چند تا مدل در نظر دارم ولی نمیدونم کدوم یکی انتخاب بهتری هست اگه میشه منو راهنمایی کنید.
canon sx40hs دوازده مگ و 35 ایکس زوم
sony HX 100 v شانزده مگ و 30 ایکس زوم
sony HX 200 v این یکی رو دقیق نمیدونم
سلام من میخواستم HX100 بگیرم ولی HS20 رو که دیدم دودل شدم، اساتید نظرشون چیه؟ محدودیت بودجه هم ندارم.
سلام دوستان
من بین 3تا مدل دوربین گیر کردم
panasonic lumix fz100
fujifilm hs20
cannon sx40 HS
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین بین این 3تا بهترین رو انتخاب کنم
دوستان میخوام یه دوربین با این مشخصات بخرم ...
کیفیت 14 مگا پیکسل یا بیشتر
صفحه نمایش لمسی
دارای خروجی HDMI
دارای بلوتوث
فیلم برداری HD or Full HD
ممنون میشم راهناییم کنید...
بودجه هم 250-350 تومن
دوستان من یه Sx230 خریدم.اول اینکه تو این رنج قیمت دوربین خوبی هست ؟ ( حدودا 600 شد با وسایل جانبی)
بعدشم میخواستم ببینم این مدل یا elph 100hs چیه فرقی داره که اینقدر احتلاف قیمت دارن (غیر زوم و جی پی اس )