سلام
اين point ها و archiment ها ( اگه درست نوشته باشم ) براي من كه نميخوام برم live به درد ميخوره ؟!
ممنون
سلام
اين point ها و archiment ها ( اگه درست نوشته باشم ) براي من كه نميخوام برم live به درد ميخوره ؟!
ممنون
سلام شهاب جاننقل قول:
Achievement ها نوعی امتیاز هست که با انجام کارهای خاص در بازی های مختلف به دست میاری
کارایی خاصی ندارن و بیشتر یک عاملی هستن که تو رو ترغیب می کنن به دوباره تموم کردن بازی و البته مناسب برای کل انداختن
Point برای خریداری آیتم های مختلف از لایو هست و خارج از لایو کارایی نداره
نقل قول:
اقا یه سوالی اگه اینجوری باشه با اینکه میتونیم سیو و ... رو ذخیره کنیم فلش رو میدیم بیرون برامون بازی رو بریزه :دی
و اینکه اگه بتونیم سیو رو تو فلش مموری ذخیره بکنیم راحت میتونیم شیر کنیم توی نت و بچه ها استفاده بکنن ! خیلی عالی میشه !!!
این قضیه یه کم بوداره...احتمال به نظرم صفره...چون یه حرفایی شده که یه سال بعد از ناتال مایکروسافت قراره یه کنسول فضایی بده بیرون...پس یه کم بی مصرفه این برنامه هه!
از این خبر ها نیست ! نتال که بیاد حالا حالا ها هست و کنسول جدیدی هم در راه نیست ! شنیده ها رو ول کنید اگر همچین خبری بود خود مایکرو اعلام میکرد رسمی ! همون طور که ساخت 360 رو چند سال قبلش اطلاع داده بود .نقل قول:
نتال بیاد تازه بازار فروش شرکت بیلی و دوستان شروع میشه عزیز من ! بعد از اون هم که قراره تکنولوژی ش رو به دیگران منتقل کنند برای ورود به دنیای نرمال و دنیایی غیر از بازی ها ! حالا حالا ها مونده صبور باش عزیز من .
سعید یه حرف قشنگی زد که اینجا برای یاداوری نقل قولش میکنم :نقل قول:
حتی اگه این مورد حقیقت هم داشته باشه باز شما به دیسک بازی برای اجرای بازیها نیاز دارید پس فرقی با هارد نداره پس دلتون رو برای انجام دادن کارهای خارق العاده با استفاده از این ورژن داشبورد لیف نزنید!:31:نقل قول:
الان اینطوری که نوشته امکان نصب بازی روی Falsh وجود داره . پس احتمال اینکه روش های جدید برای مقابله با DVD Copy بوجود
بیاد خیلی زیاد هست. چون اینطوری در واقع MS دستی دستی کنسول خودش رو Copy خور کرده.
امیدوارم کارمون به Original نکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب میلاد جان پس تو هم با من موافقی.نقل قول:
حالا که قضیه ی سخت افزاری حل شد بریم سر نرم افزار.
به نظرت Sony با ترفند های نرم افزاری داره بازی ها رو با گرافیک نمایش میده ؟!
اگه اینطوری باشه MS با هر Update داشبورد میتونه میتونه 10% توان دستگاهش رو افزایش بده !
نه خوب فقط به خاطر همون سیو گفتم بالاخره باید بشه دیگه !!
شرمنده که من پا لختی می پرم وسط بحث !:31:نقل قول:
کلا به نظره من از نظره نرم افزاری SONY بهتر عمل میکنه.
مخصوصا در Graphic Engines .
چند روز پیش یه مطلب جالب در VG247 درباره پروژه جدید گرافیکی SONY یعنی Make.Believe خوندم که بسیار جالب بود و انتظار میره که در بازی های اینده از این تکنیک استفاده بشه.
به تصویر زیر نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسی هست از یک کلیپ ویدئویی در همین باب گرفته شده . شما حرکت گلها را میبینید که چقدر رویایی و الهامی هستن همچنین در قسمتی از این خبر یک جمله نوشته شده که بسیار زیباست و اون اینه :
نقل قول:
“Believe that anything you can imagine, you can make real”
سلام
يكي از دوستام ميخواد يه 360 بخره...
ميشه مدلهاش رو بگيد؟؟؟كدوم به صرفه تره؟؟؟
كدوم ديرتر 3چراغه ميشه؟؟
شنيدم يكيشون 3چراغه نميشه...درسته؟؟
درسته كه با يه main جديد هم عرضه شده؟؟؟
اگه از دبي بخره بهتره؟؟؟كرك ميشه؟؟؟مشكلي پيش نمياد؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
مدل های Xbox 360 در ابتدای تاپیک معرفی شده و توضیحات کامل دربارش داده شده
در کل دلیلی نداره که Xbox 360 سه چراغه بشه اگه یک سری موراد رو رعایت کنید
نه خیر.شانس 3 چراغه شدن در همه ی مدل ها یکسانه بستگی به رعایت نکات ضروری در مراقبت داره
هیچ برد جدیدی معرفی نشده.آخرین برد هم جاسپر بوده که در اون CPU و GPU از 90 نانومتر به 65 نانمتر رسیدن
اگه از دبی بخرید باید توی ایران کپی خور بشه.
برای اینکه مشکلی پیش نیاد فقط از فروشگاه معتبر خریداری کنید
سلام دوستان
دیروز و امروز که داشتم bad company 2 رو بازی می کردم کلا 3 بار هنگ کرد به بار تو لودینگ و2 بارم وقتی میمردم...:41:
دستگاهمو یه ماه پیش خریدم تا الانم به جز این مورد هیچ مشکلی با هیچ بازی نداشتم.اگه غیر عادی هستش بگید.:41:
در مورد دسته هم هولوگرام کوچیک ا سانت در نیم سانت جلوش هست که 7 تا رنگ داره:31:...همون کافیه واسه اصل بودن
دستگاهمم از فتحی گرفتم.:5:
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:40:
please delete:31:
شهاب جان جواب داد :دی
پست ها با هم شد
لطفا پست پاک شود.
سه چراغه شدنش كه خيلي زياده...نقل قول:
اين كه از 90 نانومتري شده به 65 نانومتري يعني بهتر شده؟؟
پيشنهادتون كدوم مدل هست؟؟قيمت؟؟
البته زیاد بودنقل قول:
با عرضه شدن برد جاسپر آمار خرابی Xbox 360 به 3 درصد رسید که کاملا قابل قبوله
بله کوچک شدن CPU و چیپ گرافیکی باعث تولید گرمای کمتر میشه در نتیجه احتمال 3 چراغه شدن رو کاهش می ده
پیشنهاد من اینه یا الیت بخرید یا آرکید بخرید و یک هارد هم براش تهیه کنید (چون آرکید هارد نداره و مموری کارت داره)
هارد یکی از مهم ترین عوامل سالم موندن Xbox 360 هست.چون قیمت هارد های اصل مایکروسافت کمی گرونه می تونید از هارد های -- شده ی لپ تاب هم استفاده کنید.
قمیت الیت 340 - 360 هزار تومن
قیمت آرکید 240 - 260 هزار تومن
میشه گفت !نقل قول:
ببینید در حقیقت جنس ژاپنی همیشه ظریف تر از آمریکایی بوده :31:
ببینید چشم انسان توانایی محدودی در دیدن تصاویر و تشخیص رنگ داره ! یعنی چشم ما بیشتر از 256 کیلو بیت رنگ رو نمیتونه تشخیص بده که من یک بار توی بهشت انیمه برای یه نفر کامل توضیح دادم .
در حقیقت سونی اومده و از ضعف چشم انسان بهره برده و چون شخصی که داره بازی میکنه خیلی از بخش ها رو چشمش نمیتونه درست تشخیص بده گرافیک رو بالاتر میبینه . البته از ضعف تلویزیون در مقابل مانیتور هم استفاده کرده .
درست مثل PSX و Ps2 شما بازی های این دو تا رو توی مانیتور بازی کنید بعدش توی تلویزیون هم بازی کنید متوجه عمق فاجعه میشید !
یکی از این تکنیک ها بلور کردن توی جاهایی هست که عمل رندرینگ باید سریع تر انجام بشه ! مثل بازی Burnout اگر این بازی رو به صورت یک فریم یک فریم بازی کنید میبینید که چه گرافیک گندی داره ولی وقتی که سرعت نرمال میشه به خاطر اینکه تغییرات خیلی سریع هستند و چشم شما قادر به تشخیصشون نیست میگید اووووو آه عجب گراف خفنی !
نقل قول:خدایی با ادب و با معرفت به شما 2 تا میگن .نقل قول:
این کپی کردن بازی های Xbox 360 شده کار هر آدم الافی !!نقل قول:
مشکل شما از بازی هست و با خرید یک نسخه دیگه این مشکل رو نخواهی داشت.
یه موقع هایی پیش میاد که Source ها بد DL میشه و یا اینکه بد رایت میشه(نوع دیسک مهمه)
دستتون هم اصله خیالتون راحت.
سال نو همگی مبارک :31:
ببینید عکس Linux گذاشتما !! نگید به تاپیک ربطی نداره :31:
سال نو مبارک
آقا یه سوالاتی برای من پیش اومده در باب تلویزیون و خروجی 360 ام.
عرض شود که گوشی ما Samsung Series 3 هست. مدل دقیقش رو الان نمیدونم.
ولی فکر میکنم 720p باشه.
خب من وقتی 360 رو نصب کردم خودش اتوماتیک رفت رو همین 720 و ما هم یکمی باهاش بازی کزدیم.
بعدنهاش رفتم توی تنظیمات، دیدم کیفیتهای دیگه از جمله 1080 رو هم داره و فعال میشه.
منم فعال کردم و فعال شد و توی داشبورد دقیقا عین قبل بود.
گفتم برم بازی کنم، گفتم بی خیال یه وقت TV داغون میشه.
حالا سوالم اینه، اگر تلویزیونم همین 720 باشه، بازی رو با کیفیت 1080 اجرا کنم چی میشه؟
سال مبارک همه نو :31:
امیدوارم که سال خوبی برای همتون باشه :11:
نقل قول:
سال نو همه دوستان جدید!:31:
مشکلی نداره. اگه 1080 هم فعال بشه با 720 فرقی نمیکنه چون TV تون 1080p نیست.
سلام.
سال نو همتون مبارک.
ایشاالله سال خوبی هم برای خودتون و هم برای خانواده تون باشه .
آقایون من میخوام یه xbox بگیرم .
ترجیحا elite .
بزارم تو تعطیلات ( پنجم به بعد ) بگیرم یا بزارم بعد از 13 ؟
قیمتش الان چجوریاست ؟
و اگه نکته ای چیزی هست برای خرید بهم بگین .
ممنون.
سلام دوست عزیزنقل قول:
سال نو مبارک
پیشاپیش پیوستن به جمع دارندگان 360 رو بهتون تبریک می گم
درباره ی زمان خرید بستگی به شما داره
بازار ایران هیچ چیزش مشخص نیست
الان قیمت مدل الیت 340-360 تومنه
نکته هم اینکه کنسول با برد جاسپر رو بخرید
دیسک هایی که برای Xbox 360 تهیه می کنید مرغوب باشه
و حتما روی هارد نصب کنید
موفق باشید
سال نو همگی مبارک
منظورتون از مرغوب بودن دیسک ها چیه ؟نقل قول:
مگه نا مرغوبشونم هست ؟
بله برای مثال دیسک های Play Box که Optic درایو کنسول رو نابود می کنه !نقل قول:
از جنس دیسک که بگذریم سرعت رایت هم مهمه که باید کم باشه
سعی کنید دیسک های بازی رو فقط از جای معتبر خریداری کنید
دوستان این play box که می گید در ولایت ما 5-6 تومن تشیف دارن....:31:
یعنی جنس خوب...و یه مدل دیگه هم هست که روش نوشته xbox360 که 3500 تومن هست...جالبه نه؟؟؟؟:27:
چه کنیم دیگه ....
شما كجا هستيد ؟ كجا زندگي مي كنيد ؟
سلام به xbox بازان عزیز
من تلوزیونم hd نداره و نوشته های منو ها و آبشن بازیها اصلا خونده نمیشه اینقدر ریزه :13:
یهو بجای easy میزارم رو hard ( سختی بازی رو می گم):41:
نمیشه کاری کرد که نوشته ها بزرگتر بشن ؟:10:
بزرگترین مشکل همینه که اعصاب خورد می کنه . منم این مشکل رو داشتم .نقل قول:
اگه برای کامپیوتر LCD دارید می تونید یا کابل VGA به LCD وصل کنید و لذت ببرید .
من خودم 2033 دارم از نظر کیفیت تصویر حرف نداره .
این روش برای مانیتور های CRT هم استفاده می شه که کیفیت نداره .
نقل قول:
توصیه میکنم دور دیسکهای مالزی یا همون Play Box رو یک خط به وسعت ورزشگاه نقش جهان بکشید!
این دیسک ها کارشون خراب کردن لنز درایو هست.
اما اون بازی هایی که میگید بالای پکش نوشته XBOX 360 همون بازیهای رایتی تشریف دارن که اگر جنسه دیسکشون از نظر کیفیت پایین نباشه خیلی خیلی بهتر از دیسکهای مالزی هستند.
در تکمیل صحبت شهاب میتونم بگم به طور کلی دیسک های t-gate +verbatiam حرف اول رو توی دولایه ها میزنن.نقل قول:
میتونین با نرم افزار dvd identify شناسنامه dvd9 به دست بیاری.:20:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
یکی از دوستان هم یه تلویزیون سامسونگ خیلی قدیمی داره و دقیقا همین مشکل رو داره نقشه توی بازی خیلی ناخواناست+ کیفیت افتضاحه البته اون با خروجی معمولی که توی جعبست استفاده میکنه....نقل قول:
دوستان من بازی assission II توی دستگاه گذاشتم و فقط آرم xbox360 میاد و توی بازی نمیره در صورتی که بازی cod mw2 +nfs:shift اجرا کرد به نظرتون این lt روی این کنسول نصب بوده ؟
چون من از قفل های wave 2,3,4 خبر ندارم که ببینم کدوکشون چه نوع wave دارند.
البته امیر جون دیسکهای T-Gate از نظر کیفیت در بین دیسکهای موجود در بازار در رده 5-6 قرار داره!نقل قول:
خوب Assassin 2 که WAVE 4 هست و باید با LT اجرا بشه! اما از طرفی میگی که MW 2 که اون هم WAVE4 هست روی کنسولت اجرا شده.نقل قول:
خوب ازین دو تا موضوع میشه نتیجه گرفت که احتمالا داشبورد به درستی اپ نشده!
کنسولت هارد داره؟
یه احتمال دیگه هم میدم شهاب جاننقل قول:
ممکنه COD MW2 پچ شده به Wave 3 بوده باشه
دوست عزیز شما چند تا از بازی هایی که از آبان ماه منتشر شدن رو امتحان کنید (قفل Wave 4 دارن)
یا مشکل از داشبورده یا IXtream LT نصب نیست
نقل قول:
من کرمانشاه هستم .جالبه که فقط این دو نوع دیسک تو بازار هست وفروشگاه معتبری هم به اون صورت نداریم..یا شایدم داریم و من خبر ندارم..:13:
در مورد اون بازی هایی هم که نوشته xbox 360 راهی نیست که بشه هنگام خرید فهمید که جنسش خوب هست؟؟؟؟
این سایت هایی هم که بازی می فروشن اگه کسی ازشون خریده وراضی هستش بگه ما هم بخریم ...جنس دیسک منظورمه..:5:
خیلی ممنون از زحمات دوستان:40:
دوستان یه سوال :
وقتی بازی را روی هارد نصب میکنیم و بعد dvd را داخل دستگاه میزاریم . آیا لازم هست به قسمت خاصی بریم تا بازی را اجرا کنیم یا بازی خود به خود از روی هارد اجرا میشه ؟
نه مهدی جاننقل قول:
فقط کافیه بازی روی هارد نصب بشه
بعد از ورود به بازی خودبخود از روی هارد اجرا میشه
برای شناخت دیسک ها راه های مختلفی هستنقل قول:
شما می تونید با برنامه هایی مثل Img Burn و Nero نوع دیسک رو بفهمید
و یا از طریق زیر
این یک دیسک Verbatim هست و مرغوب رتین نوع دیسک
در صورتی که دیسک چاپ دشات به حلقه ی داخلی دیسک نگاه می کنید باید با فنت سفید نوشته باشه Verbatim
عکس زیر هم راه تشخیص دیسک های T-Gate هست (به دور حلقه ی دیسک توجه کنید )
چند روز پیش شهاب عزیز این عکس رو گذاشت و باید واقعا ازش تشکر کنم که با دقت تمام این عکس رو به طور واضح برای ما گذاشت
ممنون شهاب جان
تصویر در لینک زیر واضح تره
راه دیگه هم سوال از فروشندگان هست که البته از کسانی که به دیسک Play Box میگن خوب انتظار نمیره راست بگن .کد:http://-----.com/images/wqpqcdqf81srhihjulm7.jpg
در باره ی تصویه هم من فروشگاه Pinata رو توصیه میکن.معمولا از دیسک های Ridata و Etek استفاده میکنه و من راضی بودم.جنس کاور و چاپ روی جلد و دیسک هم بسیار خوبه
مهمترین نکته در تضمین سلامتی درایو Xbox 360 استفاده از دیسک مناسب و نصب بازی بر روی هارد هست.کد:www.pinata.ir
من اون فایل 85 مگ که تو پست اول تاپیک آپدیت داشبورد رو دان کردم و مطابق دستورالعمل نصب کردم و mw2 اجرا شد . اما خودم حدس میزنم که اشکال از دیسک بازی بوده باشه چون اصلا هیج اسمی از بازی توی تب my xbox نمیادنقل قول:
در صورتی که gtaIV
اون عکس اولش اومد و PLAY GAME هم اومدش همچنین شیفت.
در ضمن این کنسول شهریور خریداری شده از کیش.
دوستان نظر خودتون رو بگید...
تو این فروم و فروم همسایه خونده بودم که اول VERBATIAM و بعدش T-GATE. این کنسول رو شهریور خریداری شده نمیدونم LT داره یا نه!نقل قول:
آره مدل پرمیوم با برد فالکون و هارد 60 گیگه.