[QUOTE=فرخند;6908307]موقع نصب پچ 1.04 ارور میده که یک فایل همخونی نداره چه کنم ؟؟ رو تا ژنرال دو تست کردم نشد[/QUOT]
بر ای آموزش طر یقه آپدیت یا همون نصب پک 1.04 بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[QUOTE=فرخند;6908307]موقع نصب پچ 1.04 ارور میده که یک فایل همخونی نداره چه کنم ؟؟ رو تا ژنرال دو تست کردم نشد[/QUOT]
بر ای آموزش طر یقه آپدیت یا همون نصب پک 1.04 بر ید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من تا مپ میسازم بعد چند ثانیه همه چیه میترکه !
پچ 1.04 رو هم به درستی نصب کردم و ژنرال رو هم دوباره نصبیدم و ژنرال من ایرانی نیست
ترخدا کمکم کنیدددددددددد
سلام دوست عزیز من که عرض کردم به احتمال زیاد ایر اد از کرک شماست این کرک که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر اتون قر ار دادم دانلود بفر ماید و از حالت فشر ده خارج کنید سپس در پوشه نصب بازی کپی کنید این فایل هم کار آپدیت را انجام می ده هم کار کرک را امتحان بفر میاد نتیجه را اطلاع بدید .:20:نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه......
سلام احتمالا این بودهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:347.26mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
موفق باشید سال نو همتون هم مبارک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی دانلود نمیشه
لطفا یکجا دیگه آپلود کنید مرسی
دستت درد نکنه درست شد
اون لینک سالم بود ولی شلوغ منم به همین دلیل مستقیمش کردم و بعد دانلود کردم
فقط یک مشکل دارم یه 30 دقیقه ای بازی کردم یکدفعه ارور داد اومد بیرون ارورش هم طولانی بود
راستی من مد کنترا 7 رو نصبیدم
ایر اد از نقشه است نقشه را تعویض کنیدنقل قول:
کی با من و برادرم بازی میکنه؟؟؟؟:evil:
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
البته توی game ranger با یک ساعت مشخصی حریف مــــــــــــــــــــیـــ ـــــــــــــــــــــــطـ ـــــــــــــــــلبــــــ ــــــــــــــــــیــــــ ــــم.
سلام ببخشید یه مشکلی دارم یه کم حجم بازی نفرات و کلا بازی شلوغ میشه خیلی تیک تیک میره من کلا با ژنرال هر ورژنی این مشکل رو دارم به خاطر چیه؟؟راهی هست؟؟