اتفاقا من هم این سوال رو دارم! اکثر پورت ها رو برنامه uTorrent میگه بسته هست و سرعتم خیلی پایین هستنقل قول:
نوسان شدیدی هم داره، با اینکه seed/peer خیلی بالایی داره ( در حد 3-4 هزار )
اتفاقا من هم این سوال رو دارم! اکثر پورت ها رو برنامه uTorrent میگه بسته هست و سرعتم خیلی پایین هستنقل قول:
نوسان شدیدی هم داره، با اینکه seed/peer خیلی بالایی داره ( در حد 3-4 هزار )
بعد از آپدیت utorrent بلایی که سر تورنت های در حال دانلود نمیاد ؟
آی پی های شاتل هم شیر هست؟نقل قول:
چک کنین ببینین IP که داخل تنظیمات مودم نوشته با آی پی که سایت هایی مثل whatismyip.com نشون میدن یکی هست یا نه.منم دقیقا همین مشکلو دارم.همه پورت های تورنت بسته هست.البته شاید از مودم هم باشه.چون دوستانی که مودمشونو از خود ISP گرفتن مشکلی ندارن.فقط برای من اینطوریه.
من مزیت نمی دونم چون ملاک های من با شما احتمالا خیلی فرق می کنه ولی مواردی که بیت تورنت دارهنقل قول:
بیت تورنت قدیمی تر از یو تورنت هست
حجم بیشتر از یو تورنت داره
احتمالا امکانات بیشتری داره
یو تورنت
کم حجم تر است
سبکتر است موقع اجرا.
تنظیمات استاندارد رو در اختیار می زاره.
اگه باهاش راحتی نه همان بیت تورنت رو استفاده کن.
در کل دوستان باسه نرم افزار تورنت نظر من اینکه که با محیط کاربری هر کدوم که راحتر هستن تنظیمات هر کدوم که بیشتر باهاش کنار میاین رو استفاده کنین.
در مورد پورت ....هیچوقت نمیشه تمام پورت هارو بست چون در این صورت امکان برقراری ارتباط با اینترنت وجود نخواهد داشت....و تورنت هم پورت اختصاصی نداره که بخوان ببندن و می تونه هر پورتی رو توش استفاده کرد .
فقط باید بگردین و پیدا کنین
یک تصویر از وضعیت ترکر ها و وضعیت پورت و وضعیت صفحه اطلاعات تورنتی که داری می بینی بگیر و بزار که بشه بررسی کردنقل قول:
و این هم نظر این دوستمون....پیشنهاد می کنم اگر می خواین بدونین کدوم بهتره یک بار هر کدوم رو نصب و یک مدت استفاده کنین که بتونین انتخاب کنین:46:.نقل قول:
isp تون؟نقل قول:
جسارت من رو ببخشید ولی باسه محکم کاری می پرسم:
قبلا فایروال سیستم و روتر رو باسه ارتباطات از طریق ان پورت تنظیم کردین؟
پ ن:
به ترکر های تورنتی که دارین استفاده می کنین تونستین وصل بشین؟
نه مشکلی که تا به حال باسه من پیش نیامده.:46:نقل قول:
سلام این وضعیت پورت :نقل قول:
این صحفه ی اطلاعات تورنت:کد:http://hoseinati.persiangig.com/image/NewPicture003.jpg
و اینم وضعیت ترکر ها :کد:http://hoseinati.persiangig.com/image/NewPicture002.jpg
اگه این تورنت خوب نیست خودتون یه تورنتی بدید با اونم تست کنم عکساش رو بذارمکد:http://hoseinati.persiangig.com/image/NewPicture004.jpg
اگه از جای دیگه ای هم باید عکس بگیرم بگید.
شاتلنقل قول:
تون؟
جسارت من رو ببخشید ولی باسه محکم کاری می پرسم:
قبلا فایروال سیستم و روتر رو باسه ارتباطات از طریق ان پورت تنظیم کردین؟
پ ن:
به ترکر های تورنتی که دارین استفاده می کنین تونستین وصل بشین؟
رو اون سیستم فایروالی نصب نیست! تا 2 هفته پیش سرعت عالی بود...
سلام.
یه جورایی از اول صفحه همه رو خوندم. ولی نتونستم مشکلمو حل کنم.
سرعت دانلود من نوسان زیادی داره یعنی اول از 0 شروع میشه، آروم آروم میره رو 10 و بعدش سریع میاد پایین بعد دوباره میره بالا. میانگینم همیشه رو 7 یا 8 هست.
تورتنی هم که دارم میگیرم 30 سید داره و 5 تا 10 پیر.
اینو میشه کاریش کرد که ثابت بمونه یا کلا همینجوریه؟
الان بهترین سایت تورنت با بهترین سرعت دانلود کدوم پیشنهاد میشه؟؟و کدوم برنامه رو برای دانلود فایل تورنت بهم پیشنهاد میدید؟؟؟؟
تنها حدسی که می تونم بزنم بخاطر اینه که نسبت تعداد سید ها به پییر ها نزدیک از 1 به 10 و احتمالا پهنای باند ارسالی که همه گذاشتن باسه تورنت کفاف همه رو نمی ده.نقل قول:
مورد دیگر اول کار است و زیاد چیزی نگرفتی ....پیش بینی ام اینه به مرور وضعیت سرعتت با افزایش درصد کامل شدن فایل به مرور بهتر( البته همیشه صادق نیست)
پ ن:
پستت رو ویرایش کن و عکس هارو بزار تو کد .....خیلی سنگین کرده صفحه رو....
.....پورت رو عوض کن و دونبال یک پورت باز جدید بگرد....تنها راهی هست که می تونم پیشنهاد بدم .نقل قول:
پ ن:
شاتل معمولا پورتهای بالای 10000 بسته است بیا زیر این پورت ها شماره بده ...از پورت های ارتباطی خاص هم استفاده کن.
سرعت تورنت معمولا نوسان داره ( و البته بسته به پارامتر های مختلف ممکنه نوسانات کم باشه ممکنه زیاد باشه)نقل قول:
ان از 0 شروع می کنه طبیعی است چون شما از سرور نمی گیرید بلکه از یک کاربر دیگر می گیرید که نرم افزارش بر اساس اولویت ترکر و اطلاعات اپلود و دانلودی که داره اپلود می کنه.
سایت خاص نداریم ...بهتره رو یک سایت خاص خودت رو بند نکنی چون اتفاق می افته تو یک سایت یک تورنت باشه ولی تو سایت دیگر نه یا ترکر هایی که تو فایل تورنتی که استفاده شده تو هر سایت فرق کنه ....بهتره همه سایت هارو داشته باشی باسه روز مبادا......نقل قول:
سرعت تورنت اصلاً به سایت کاری نداره.شما فایل تورنت رو از هر سایتی که بگیری فرقی نمیکنه،سرعت بستگی به تعدا افرادی داره که اون فایل رو به اشتراک گذاشتننقل قول: