داداش حرف شما درسته ولی حجم بالایی که از adsl میگیرم و سرعت کم و قطعی زیاد، کوفت میشه به ادمنقل قول:
قیمتش نسبت به شرکت های tdذیگه ارزون تره
اون بسته 1000 یکساله بنظرم بصرفه تره
نهایت بهم 2یا 3 هم بده کافیه ولی پایدار باشه
Printable View
داداش حرف شما درسته ولی حجم بالایی که از adsl میگیرم و سرعت کم و قطعی زیاد، کوفت میشه به ادمنقل قول:
قیمتش نسبت به شرکت های tdذیگه ارزون تره
اون بسته 1000 یکساله بنظرم بصرفه تره
نهایت بهم 2یا 3 هم بده کافیه ولی پایدار باشه
این جوری به نظر میرسه مجبور هستین ریسک کنین ممکنه جواب بگیرید ممکنه جواب نگیریدنقل قول:
ولی بعیده مشکلی پیش بیاد
در صورتی که از مبین نت گرفتین حتما طرح 360 رو فعال کنند چون اون قیمتی که گفتید حدود پونصد و خورده ای فکر کنم بدون طرح 360 هست.
می تونید با نصاب ها هم تلفنی صحبت کنید شاید یکیشون تجربه ای داشته باشه در مورد نصب مودم تو شهر شما.
در هر صورت موفق باشین
بچه ها منم میخام TD LTE مبین نت بگیرم تو نقشه جایی ک من هستم داخل پوشش دایره ای مبین نت نیست ولی پرسیدم چک کردن گفتن تا ۱کیلومتر خارج از دایره هم انتن میده یعنی پوشش خارجیش محسوب میشه،طرح های مبین نت رو با ایرانسل و شاتل و مبنا تلکام مقایسه کردم مبین نت از همشون حجم بیشتر و قیمت کمتری ارائه میده،اونایی ک طرح ۳۶۰دارن و رومینگ میشن آیا سرعتشون همیشه استیبل هست؟؟
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
درسته موافقم چون1سال پیش 8000گیگ از عصر تلکام داشتم بعنوان سرعت 8مگ 3ماهبعد از قرار داد سرعت شده بود 450کیلو و هی حرف مفت میزدن که نویز داریکه از 8000گیگ نهایت 500گیگ استفاده شد و بخاطر این کارشون هم شکایت زدم هم تخلیه اما الان سرعتم روی 16مگ ثابته از دوتا شرکت هم نت دارم ترابایتینقل قول:
مبین نت هم اون 1000گیگش بصرفه هست منتها چون مشکلات فنب بعضی اوقات براش پیش میاد اعتمادی بهشون نیست
من هر شرکت ADSL هم برم باز این مشکلات هست چون سیمی ک از کافو تا منزل امده مشکل داره و مخابرات هم نمیاد برای شرکت رقیب خودش کاری بکنهنقل قول:
مجبورا باید بیام TD-LTE و بین این شرکت ها فعلا مبین نت قیمت بصرفه تری داشته
خوبه باز شما با تغییر شرکت ، به چیزی که میخواستید رسیدید
دوستان من امروز زنگ زدم 1575 در مورد قیمت تعرفه ها پرسیدم و پشتیبانی میگفت طی سه سال گذشته قیمت ها تغییر نکرده بلکه ما میایم حجم را افزایش میدیم یا کاهش که براساس نیاز مشترکینه و براساس این تغییر قیمت ها را بالا یا پایین میبریم، من فکر کردم درست میگه بعد این پست ها را خوندم، توش موندم جدا، چرا این پشتیبانی و عامل فروش هاش زیاد شرو ور تحویل مشترک یا تازه ثبت نامی ها میده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به پست های صفحاتی ک گذاشتم چطوری 100 گیگ ثابته ولی قیمت ها بالا رفته؟ دم پشتیبان شون گرم واقعا طی سه سال افزایش نا متعارفی نداشته:n09:
سلام امیرجان ، اینجا ایرانه ، نه میشه دم خروس و باور داشت و نه قسم حضرت عباس رونقل قول:
هر کسی یه چیزی میگه باید خودت طبق تجربیاتت یه میانگین بگیری از حرفاشون
اینجا هر کسی ناراضی هست میاد پست میده ، اونی که راضیه فرصتی پیدا نمیکنه بیاد اینجا و بخواد اظهار نارضایتی کنه
مثلا من خودم اگه برم تاپیک رایتل چند تا مطلب بخونم از کاربرا ممکنه منم جوگیر بشم و بیام و هی غر بزنم
طبق تجربه میگم
دوستان از ساعت 10 شب به بعد منو میندازن اصلا یه جا دیگه
موضوع چیه؟کارشون قانونی هست یا میشه شکایت کرد
مبین نت طرح زیاد حذف میکنه، مثلا طرح 200 گیگ 100 تومن. یا اون اوایل یه طرح خوش قیمت و حجم سه ماهه داشت کلا حذف کرد. یا همیشه اون زمان رو طرح 70 تومنیش یه برچسب زده بود تا آخر تابستان و مشتریاشو میترسوند. یا مشتری طرح میخرید بعد یه مدت همین 3 ماهه رو حذف کردن گفتن پروموشن بوده در حالی که نبود و نگفته بودننقل قول:
الآنم قیمت طرحای ورودش افتضاحه
سرعت شبانشونم فقط برای سود بیشتر محدود میکنن روی 4 مگابیت تا شما هی حجم بخرید
ولی طرحای عادیش رو زیاد گرون تر نکرده. احتمالا به خاطر قیمت بیش از حده طرحای وروده وگرنه تو گرون فروشی مبین نت کم رقیبه
100 گیگش 70 تومن بود کرده 85 تومن. طرح 480 گیگش 420 تومن بود کرده 445
طرح 1000 گیگش 900 تومن بود کرده 850
در مورد سرعت جدیدا تو این تاپیک بیشتر تعریف میکنن وگرنه اون زمان فقط اوایل سرعت در ساعاتی به 30 مگابیت میرسید. اواخر در حد adsl شونزده مگابیت بود
سلام یاسر جاننقل قول:
حرفاتون کاملا درسته:n39: