نه قیمت درسته قیمتی که تو سایتهای شرکتها میزنند خیلی بیشتر از واقعیت هست مثلا Ep630 تو سایت کریتیو 40 دلار هست شما با قیمت ها کاری نداشته باش به مشخصات هدفون نگاه کن.
Printable View
نه قیمت درسته قیمتی که تو سایتهای شرکتها میزنند خیلی بیشتر از واقعیت هست مثلا Ep630 تو سایت کریتیو 40 دلار هست شما با قیمت ها کاری نداشته باش به مشخصات هدفون نگاه کن.
من این تاپیک رو خوندم و خیلی مفید بود.نقل قول:
من حداکثر تا ۴۰ تومن میخوام خرج کنم
نوع هدفون به صورت full size و close
برندش هم مهم نیست
اگر بی سیم باشه و کیفیتش به اندازه یه مدل ۴۰ تومنی باشه و تا حداکثر ۵۰ میگیرم
استفاده من ۹۰٪ موزیک هست و کارهایی که گوش میدم بیشتر سبک country و rock هستند (بیشتر راک)
فعلآ با این بودجه می تونید Creative EP-830 انتخاب کنید و یا Sony mdr-ex50 که سونی سرتره. هر دوشون رو دارم ولی کریتیو برای سبکهای الکترونیک کاملآ مناسبه و سونی عمومی تر البته هر دو شون یک کمی از بودجه شما یک کمی بالاتر هستند.نقل قول:
به هر حال جنس صدای صونی را همه نمی پسندند اگه تا به حال سونی نداشتید به طور خلاصه می شه گفت که صدای اکثر هدفونهای سونی تاکید بر مید و در درجه دوم بر های و در آخر بیس داره و چون اکثر افراد عادی موسیقی تحریف شده و یا به طور ساده تر صدای تغییر فورم داده شده(بیس خیلی قوی یا به اصطلاح بوومی) را می پسندند زیاد دل خوشی از صدای سونی ندارند اما اگر صدای ارزان ترین هدفون سونی را بپسندید مطمئنن همیشه از این برند یک هدفون خواهید داشت.
830 قیمتش حدود 45 و ex50 قیمتش حدود 50 هست.
شما هم موفق باشید.
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه با بودجه در نظر گرفته شما موردی سراغ ندارم ولی فعلا با توجه به موجودی بازار بهترین انتخاب AKG K77 هست البته از اون ارزانتر AKG K44 هست که با اینکه قیمت K77 از بودجه شما بالاتره اما ارزش رو داره.
این هدفون کاملآ مناسب سبکهایی که شما گوش میکنید هست اما K44 رو تست نکردم.
به هر حال هیچ وقت هدفون بیسیم با مدل مشابه با سیم یک قیمت نبوده اند و تفاوت این دو مدل حداقل 20 تومنه که اکثرآ برای کاربرد حرفه ای مناسب نیستند.
شما هم موفق باشید.
سلام عزيز ممنون بابت راهنمايينقل قول:
امروز زنگ زدم شاب و نمايندگيشو پرسيدم كه فهميدم همين رايتك نمايندگي شاب تو وليعصر هست..
کد:http://www.digionline.ir/Shop.aspx?id=318
خواهش میکنمنقل قول:
شما هم موفق باشید.
پس من نظرم بيشتر رو اديداس هست. حالا هروقت سفر رفتم مي خرم فقط نمي دونم چطوري وسط مسافرت به امازون اينو سفارش بدم دردسر داره!نقل قول:
سپاس
تو خیلی از کشورها سنهایزر نمایندگی داره مثل دبی و بعضی شهرهای امریکا و امارات و...نقل قول:
میتونید با کمی سرچ قبل سفر از وجود نمایندگی معتبر مطلع بشید.
اول ببخشید بی مقدمه پریدم وسطنقل قول:
دوست عزیز تجربه خرید از آموزون چندان بد نیست کافی هست شما ببینید آمازورن اون کالای خاص رو برای کشور مقصد که شما قصد مسافرت به اونجا رو دارید، ارسال میکنه یا نه.
آمازون سرویس پست متنوعی داره که نمونه استاندارد اون بین سه تا چهار هفته متوسط زمان تحویلش هست که کاملآ بستگی به مسافت و زمان اوکی کردن سفارش داره و برای بعضی از کشورها شما باید 4 روز هم حداکثر اضافه کنید چون برای بعضی از کشورها ارسال با کشتی هست و تا زمان بارگیری باید توشه کامل بشه و سرویسهای گرانتر ارسال که زمان ارسال کوتاه تری دارند و همچنین هزینه به مراتب بالاتر و اکثرآ هوایی ارسال میشوند.
در ضمن برای سفارش از آمازون شما باید ساکن اون کشور باشید و یا اینکه یک صندوق پستی مجازی داشته باشید که حدودآ 50 دلار برای آسیا هزینه داره البته این دومی مسولیت ریسکش با خودتون هست.
پیشنهاد میکنم آدرس کسی که ساکن اونجا باشه توی فورم سفارش قید کنید و به نام ایشون تا مسئله عدم ارسال گریبان شما رو نگیره که قابل پیگیری نیست!
اگه هزینه زیاد براتون مهم نیست از سرویس اگه اشتباه نکنم اکسپرس استفاده کنید که کالاتون بیمه هم میشه و از طریق نت تراک هم میشه.
اگه گفته بودید کدوم کشور و کی و چه محصولی میشد زمان ارسالش رو براتون محاسبه کرد.
شما هم موفق باشید.
محصولات کریتیو نمایندگی دارن ؟ میشه لیست قیمتشون رو دید ؟