خوبه از نظر اس ان آر
Printable View
خوبه از نظر اس ان آر
با چه سرعتی دانلود داری حداکثر به یک مگ میرسه
دوستان این برای من هست ولی تایم اوت دارم
Update Counter : 125
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex M
Line State : up
Lan Tx : 28262
Lan Rx : 21613
ADSL Tx : 5898
ADSL Rx : 5296
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 0
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 30.8
SNR Down : 33.5
Line Attenuation Up : 24.8
Line Attenuation Down : 40.0
Data Rate Up : 159
Data Rate Down : 575
چطوره ؟
کیفیت خطتون عالیه، اون تایم اوت ها برای خط نیست و مشکل از جای دیگستنقل قول:
اقا چی کار کنم پینگم به ۴.۲.۲.۴ رو ۳۰۰ هست و تایم اوتم زیاد میده کلافم کرده
سلام به همه دوستان و جوونهای باسواد و ماشالله حرفه ای مملکت
عزیزان من یه سوالی داشتم خدمتتون
پست ها و اطلاعاتی که ارائه دادید رو مطالعه کردم و الان خطم با توضیحاتی که دوستان دادن،در حال حاظر مشکلی نداره
من سرعت 128 دارم که هنگام دانلود 90 تا 110 هم میره..البته زیاد اهل دانلود نیستم
مشکل من اینجاست که هرازگاهی گاها هر ماه یا دوهفته ای چراغ adslمن قطع و وصل میشه..یه چند روزی اینطور میمونه و بعد دوباره خوب میشه.مواقعی که قطع میشه،تماس که با سرویس دهنده میگیرم...هربار فقط میگه اسپلیترو خط تلفنتو...چک کن.من در جواب میگم که اگر مشکل از اسپلیتر و سیم تلفن ...باشه،باید همیشه قطع و وصل بشه،نه هردوهفته یبار!!
مهندس های من اشتباه میگم؟
یه نکته دیگه اینکه وقتی قطع میشه..با تلفن همون خط به موبایلم تماس میگیرم وصل میشه.
مشکل کجاست؟
ممنون
مشکل از شما نیست مشکل از isp هست.اگه برای بازی میخای از سرویس igame و اگه برای وبگردی و دانلود میخای از سرویس idownload استفاده کن تا پینگ پایین بیادنقل قول:
وضعیت نرماله , شما پایدارترین سرویس برات همین 9مگه , اگر ببری 12 ممکنه قطع و وصلی پیدا کنی. بله اون سرعتارو میتونی بگیری .نقل قول:
مشخصات کامل خط لطفا یا یه عکس از صفحه مودم .نقل قول:
اسپلیتر چه مارکی هست ؟ میتونید با کمی فشار بازش کنید داخلشو ببینید اگر برهوت بود جنس چینیه ( حداقل 2 تاچوک و 2 تا خازن باید داخلش باشه )نقل قول:
بهرحال یه جنس خوب بگیرید ضرری نداره .
دوستان پریز ورودی خونه همیشه قوی تر از پریزهای اتاق ها هست.اگر نویز دارید برید در خونه تست کنید
دوستان من SNR هم متغیر شده از 1 تا 35 میره میاد و کانکشنم اذیت میکنه ... بعضی وقتا هم تلفن زنگ میخوره قطع منیشم چاره چیه