اون ارور چند پست قبل مربوط به نصب نبودن یکی از نسخه های Visual C++ هست...
Printable View
اون ارور چند پست قبل مربوط به نصب نبودن یکی از نسخه های Visual C++ هست...
منظورت پچ مدینگ وی هست یا اپدیت خود بازی ؟نقل قول:
خوب اون رو هم خودم گذاشتم منتهی این اپدیت شده بود .نقل قول:
الان دیگه جدیدا همون oriel واسه نسخه کارنت اسلایدرها رو نمیزاره و واسه نکست میزاره .
نمیدونم چه خبره هر جا تو فروم های خارجی میری میبینی همه از نسخه نکست تعریف میکنن و میگن چقدر شبیه سازی شده است .
حالا اینا یا نسخه کارنت رو بازی نکردن و همین نسخه نکست هم واسشون جدیده یا اینکه بیشتر منظورشون گرافیک بازیه یا هم اینکه کلا نسخه نکست با این کارنت زمین تا اسمون فرق میکنه .
پیس بازیش روونتر از فیفاس من گرفتم بازی کردم زیاد حال نمیده بازکینا مشنگن دنبال توپ نمیدون بازیکنا هم مث همیشه ژله ای هستن
اقا وقتی تو اسلایدرها پاس حریف رو کم میکنیم حریف کلا دست و پا بسته میشه....انگار اصلا فیفا به لطف همین پاس کاری هاش حریفو بسته! پاس ارور حریف رو که کردم 55 حریف کلا نمیتونه از نیمه بیاد بیرون
سلام
من بازیم هر چند وقت می پرید بیرون (مثلا هر 1 ساعت) ولی دوباره اجراش می کردم درست کار می کرد تا یه ساعت بعدش
الان فصل سوم کریر چند روز ازش گذشته (ولی هنوز تو نقل و انتقالاتم) هر دفعه می رو توش و نکست و می زنم تا بره روز های بعد می پره بیرون و دیگه نمی شه ادامش داد
فکر می کنم از کرک هست مشکلم
الان چه کرکی رو باید دانلود کنم ؟؟
ممنون می شم جواب بدید
البته به نظر من cpu رو 67 هم ناجور پاس کاری میکنه چه برسه به 55 . من فقط به خاطر خودم که شوت ارورم زیاد نباشه و عدالت هم رعایت بشه اومدم مال خودم رو گذاشتم 54 و cpu رو هم 56 .نقل قول:
روی همین مقدار هم با بارسا که بازی میکنی تیم حریف درصد پاس های درستش بالای 90% میره در حالی که مال من با اون همه پاسور قهار به زور به 90% میرسه .
از طرفی پاس ارور و شوت ارور به زمان بازی هم مربوطه . مثلا اگه زمان بازی روی 15 دقیقه به بالا گذاشتی بالای 60 تا پاس ارور باید بزاری که توی این همه مدت بازی تعداد موقعیت ها واقعی در بیاد . اما اگه زیر 10 دقیقه بازی میکنی همون 55 خوبه .
در مورد تقلب cpu هم باید بگم که شما حتی پاس ارور cpu رو بزار روی 70 ولی پاسهاش حتی یه ذره حالت پینگ پونگی نمیگیره در حالی که اگه واسه یوزر بزاری رو 60 پاس هات اکثرا پینگ پنگی میشه و دقتش میاد پایین .
اخرین کرک ورژن 5 هستش . همون که به صورت لانچر باید بازی رو اجرا کنی . یعنی همون که موقع اجرا زبان چینی و انگلیسی داره . اگه واسه اجرای فیفا خود Fifa.exe رو اجرا میکنی و میری تو بازی یعنی کرکت ورژن 5 نیست . لینکش هم صفحات قبل یه سرچ بزنی هستش .نقل قول:
آخرین پچی که ریختم به این اسمه :
FI-XIV-MWM126
جدیدتر نیومده؟
چرا . پچ 1.3.0 اومدهنقل قول:
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ مودینگ وی!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم میدونید این گزینه که دورش خط کشیدم و تو آپدیت های آخر اضافه شده (یا شاید تو کامپیوتر من اینجوری بوده!!!) برا چیه و باید چیکار کنم؟ قبلا نبود.
خودشم بعضی ها میگن با چند تغییر ساده تو گزینه های همین برنامه مثلا میشه تیم ایران رو آورد! میشه؟
البته برای من فعلا مهم تابلوهای تبلیغاتی (که همه رفتن پی کارشون، یعنی همش فیفا دات کامه!) اللخصوص لباس قدیمی بارسلوناس که قفله! چجوری میشه برش گردوند!!؟ قبل آپدیت 1.3 داشتمش.
در ضمن الان گوشه مانیتور تو بازی یه علامت تلویزیونی زده. میشه حذفش کرد؟
وقتی هم میخواد صحنه های حساس رو تکرار کنه آرم لالیگا میاد میره! جالب شده.
تو رو خدا نگید چقد سوال پرسیده!