شاید تکراری باشه ولی امروز فهمیدم در حال وب بروازینگ اگه سه انگشتی به چپ بکشین back و اگه به راست بکشین forward میشه به صفحات قبل یا بعد
Printable View
شاید تکراری باشه ولی امروز فهمیدم در حال وب بروازینگ اگه سه انگشتی به چپ بکشین back و اگه به راست بکشین forward میشه به صفحات قبل یا بعد
من بدبخت قبل از اینکه Z500 بخرم یه هیولا داشتم واسه 11 سال پیش..نقل قول:
لامصب 11 ساله دارمش حتی یه قطعشم عوض یا ارتقا ندادم...
افسردگی گرفته بودم.. حتی یه بازی جدید هم روش اجرا نمیشد
جدیدترین بازی که باهاش کردم Max 2 بود
هنوزم دارمش بنظرتون سیستمش خوبه:n02:
Ram : 32
VGA : 64
CPU : Celeron 2.4
Hard : 40gb
مطمئی ؟؟:n04:نقل قول:
Z500 اصلا گرافیک AMD نداره .. فکر کنم اشتباه کردی !:n09:
منتظرم دوستان...نقل قول:
سلام بچه ها من سر دو تا مدل از زد 500 موندم یکی با گرافیک AMD 8750m و اون یکی هم 740m است میخوام بدونم کدوم قوی تره آخه من زیاد بازی میکنم و برام مهمه که حداقل تا 2-3 سال بتونم باهاش سر کنم
به قول دوستمون فکر کنم اشتباه کردی.منبعش رو بگید بریم یه چکش بکنیم:n04:
دوستان گرافیک z500 از نوع ddr3 هستش یا ddr5 :n13:
قبلا پاسخ داده شد. درایور جدید Intel رو از سایت Lenovo دانلود و نصب کنین . جند صفخه قبل هست ( 1000 تومن میگیرم لینکشو همین جا می دم :n10:)نقل قول:
Z500 فقط فعلا با کارت گرافیک های Nvidia 635M ,645M ,740M تو بازار هست با AMD نمی زنه
اگر می خواین لپ تاپ با 8750M بگیرین ، می شه گفت 740M قوی تره ( البته اگر فقط از جنبه بازی کردن بهش نگاه کرد و بازی هایی که با کارت گرافیک های خاصی مناسب ترند رو در نظر نگیریم )
سلام بچه ها وقتتون به خیر...
بچه ها منم تا یه ساعت دیگه دارم میرم z500 بگیرم :n19:با کانفیگ i7/8g/740/1t به نظرتون از کجا بگیرم؟؟/ایران یا رضا؟؟؟
فرقی ندارن،ولی من از رضا خریدم...اولین مغازه ورودی راست،سمت چپ،آدم خوبیه،قیمتاشم از همه بهتره...نقل قول: