می تونی بری سایت کانون یاد ماندگار 89 رو بگیری (انسانی) .اونجا هم در صد هارو زده هم رتبه رو.نقل قول:
Printable View
می تونی بری سایت کانون یاد ماندگار 89 رو بگیری (انسانی) .اونجا هم در صد هارو زده هم رتبه رو.نقل قول:
دوستان کتاب دور دنیا در 4 ساعت گاج جلد 1 ، اگه دارید واسه شما هم جنسش کاهی هست ؟
کارت های آزمون جامع سنجش رو چقدر قبل از آزمون میدن؟! یک هفته؟
سه روز (سه شنبه همون هفته).نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
مرسی از کمکتون حل شدنقل قول:
بچه ها لطفا جواب بدین
برای تاریخ ادبیات رمزینه یا کتاب همایش سبطی یا...؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمکم کنید:42:
بچه ها به نظرتون دروس عمومی نیاز به طرح کنکور داره ؟
تو طرح کنکور مدرسه شرکت کنم ؟
من میخوام تابستون فقط کلاس شیمی و فیزیک و ریاضیات برم
لطفا کمکم کنید
رشتت چیه ؟نقل قول:
در ضمن به نظر من به جز عربی بقیه دروس اگه کتاب های درجه 1 رو مطالعه کنی نیازی به کلاس ندارن . اگه معلم عربیتون طوری هست که همه مباث رو خوب بهت یاد میده و میتونی از مهر تا تیر کتاب های عربی ایاد فیلی و گاج رو تموم کنی خیلی عالیه . برای زبان هم که اصلا نیازی به کلاس نیست کدوم کلاسی بهتر از کتاب مبتکران و کدوم دبیری بهتر از دکتر شهاب اناری هست ؟
رشتم ریاضیهنقل قول:
واسه زبان انگلیسی که اصلا مشکلی نیست برادر من
دیپلم زبان دارم
عربی هم مشکلی نیست ، تو عید عربی رو کامل بستم !
بقیه درس های دیگه کلاس نمیخواد ؟ ( بجز 3 تا اختصاصی )
مثلا یکی از بچه ها میگفت بریم کلاس دینی ! معلم یه روش میگه که یه درس دینی رو توی 15 دقیقه میخونیم بعد میریم آزمون بالا 80 میزنیم !!!
اینا حقیقت داره ؟
بچه های سال بالایی لطفا کمک کنید
شب آزمون همون درس دینی رو بخون و آزمون رو 100 بزننقل قول:
مثلا یکی از بچه ها میگفت بریم کلاس دینی ! معلم یه روش میگه که یه درس دینی رو توی 15 دقیقه میخونیم بعد میریم آزمون بالا 80 میزنیم !!!
اینا حقیقت داره ؟
یه درس مبحثی رو بالا زدن تو دینی آب خوردنه
از این به بعد از این چیزا زیاد می شنود، هر وقت هم شنیدی یه پوزخند بزن و رد شو
اگه معلم های مدرست معلم های تاپ شهرتون هستن میارزه کلاس بری وگرنه برای هر درس یه کتاب تاپ تو بازار ( که راحت هم پیدا میشه) بگیره حله
اصل کار خوندنه حالا چه با کتاب چه با معلم
رستگار رحمانی رو که احتمالا میشناسی ( نفر اول زیان و تجربی 88 شایدم 87 بود یادم نیس :31:)
بچه روستا بود و می گفت تو طویله ( درسته طویله!) خونمون درس می خوندم
خودت تا تهش بخون