خواهش میکنم.
راستش من از کنکور زبان و رتبه هاش زیاد سررشته ندارم ولی خب با توجه به همون اطلاعاتی که به عنوان یه دانشجوی مهندسی که از این سهمیه استفاده کرده در مورد سهمیه و رتبه ها دارم یه سری نکاتی رو میگم. ایشالا که به درد بخوره
اول اینکه رتبه زبانت رتبه خوبیه و خب ایشالا همون دانشگاهی که میخوای یعنی رشت رو بیاری
دوم اینکه این محاسبه قبولی توی دانشگاه خاص یه فرمول معینی نداره وهرسال یه کم تغییرات داره ولی من با احتساب اینکه تو رتبه ات بین 1052 نفر شده 166 و ضمنا آخرین رتبه مجاز هم 695 هست یه روشی شاید بشه گفت که با یه تقریبی جواب بده.
تو 166 شدی بین 1052 یعنی تقریبا یعنی نسبت 1 به 10. خب باید کل ظرفیت دانشگاه هایی که زبان دارن رو با همدیگه جمع بزنی ببینی چند نفر در مجموع میگیرن و خب مثلا روی هم 10000نفر میگیرن. یعنی مسلما جزو قبولی ها که هستی ولی حالا شروع کن به پایین اومدن از دانشگاه ها ی تاپ و ظرفیت هاشون رو با هم جمع بزن ببین تا دانشگاه رشت که رسید چندنفر میشن یعنی منظورم اینه رتبه های چند به بعد زبان رشت رو میزنن مثلا اگه رتبه 3000کشوری قبلا زبان رشت رو زده و آورده ،میشه با تقریب خوبی گفت که تو زبان رشت رو میاری چون پنج درصد(به خاطر همون سهمیه شاهدی که گفتم) 3000 میشه 150 و خب تو هم بین 150نفر اول سهمیه شاهد هستی پس میاری.
ضمنا از یه نفر که سهمیه مثلا منطقه یک هست و زبان شرکت کرده بپرس آخرین رتبه مجاز شده تو کنکور زبان تو سهمیه اونها چنده.
تو کل کشور هم که 107هزار نفر تو کنکور زبان شرکت کردن که خب رتبه تو هم بین اونها بدون اعمال هیچ سهمیه منطقه ای وشاهد، شده 21هزار
-------------
راستی وقتی این دوستت این قدر درصداش از تو پایین تره ورتبه اش شده 24 هزار منطقه یک(رتبه در سهمیه شو گفتی دیگه. درسته؟) ، خب رتبه تو طبیعتا از اون پایین تره ولی اینکه چقدرش رو نمیشه دقیق گفت ولی با احتساب کل شرکت کننگان توی کنکور زبان و خب تفاوت درصدهای تو با دوستت و البته رتبه کشوریت توی زیرگروه یک که شده 15هزار ، میشه گفت رتبه تو توی منطقه یک تقریبا زیر 8000هزار هست بدون سهمیه.
---------
من چون از زبان و از ظرفیت های زبان دانشگاه های مختلف خبرندارم نمی تونم بگم. یه کم حساب و کتاب کن ولی در مجموع آخرش طبق علاقه ت شروع کن به زدن تا آخر. ضمن اینکه سهمیه شاهدوایثارگر اکثراوقات از فرمول خاصی پیروی نمیکنه یعنی دونستن اینکه رتبه بدون سهمیه ات تو منطقه یک چند شده شاید کمک چندانی نکنه چون روش محاسبه قبولی تو متفاوته و با توجه به ظرفیت موجود برای بچه های شاهد هست. مثلا ممکنه یه نفر که رتبه ش تو سهمیه شاهد شده 10 ، اینقدر خوب کار کرده که رتبه بدون سهمیه اش هم مثلا 20 هست خب این فرد بدون استفاده از ظرفیت سهمیه هم اون دانشگاه اولی قبوله و خب پنج درصد رو بقیه بچه های بعدی پر میکنن.
در مجموع ایشالا که موفق باشی و زبان رشت رو که دوست داری بیاری