سلام نت من یه هفتست قطعه ! از مخابرات سرویس دارم
مشکل سرااسریه ؟؟!
کی درست میشه ؟(تلگرافی تایپ می کنم چون با بدبختی کانکت شدم ! ماکسیمم سرعتم در حال حاضر 2 کیلوبایت در ثانیه هستش...!!!)
Printable View
سلام نت من یه هفتست قطعه ! از مخابرات سرویس دارم
مشکل سرااسریه ؟؟!
کی درست میشه ؟(تلگرافی تایپ می کنم چون با بدبختی کانکت شدم ! ماکسیمم سرعتم در حال حاضر 2 کیلوبایت در ثانیه هستش...!!!)
دو کیلو:18: نمیدونم دیگه تا این حدشو من 512 دارم یه روز درمیون سرعت رو 28 میادش اگه 128 هم برای شما در نظر بگیریم باید 7 کیلو بده که:31:نقل قول:
دوستان لطفا برادرانه به من کمک کنید ممنون
من الان وایمکس مبین نت دارم راضی هستم ولی واقعا میتونم بگم 4 گیگ رو راحت توی 1 ماه تموم میکنم دانلود هم نمیکنم ولی نمیدونم چرا انقدر زود کم میکنه
الان هم قیمت نامحدود مبین نت 512 هست ماهی 52 تومن که واقعا گرون هست
از دوستام پرسیدم گفتن مخابرات ارزون هست نامحدودش میخواستم ببینم آیا واقعا راضی هستید ؟! خوب هست ؟! قیمت 512 چند هست؟! سرعت دانلودش چطور هست؟!
لطفا کمک کنید من رو
باید بپرسی 512 نامحدود مبین نت سرعت دانلودش چنده اگه 50 -60 باشه بیا مخابرات اگه بالاتر باشه میارزه
البته چند روزیه مخابرات مشکل داره
64Kbps تا 512Kbps = سرویس 512 !!!
الان همه ی مراکز سرعتشون داغونه؟یا فقط یه جا؟کلا 512 نا محدود بگیرم از مخابرات برای دانولد یا آساتک؟
نه سعید جان من با دایال آپ کانکت شدم که سرعتم 2 شده !نقل قول:
adsl که کلا یه هفتست قطعه ! قرار بود شنبه هفته پیش کابل برگردان انجام بدن و گفتن 12 ساعت قطعه اما 12 ساعت شده 8 روز !!!
اینجا رو ببینین :
چند تا مرکزن که مشکل دارن شانس منه که الان کلی کار دارم بلا نت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی خبر نداره کی درست میشه ؟(مراکزی که مشکل پیدا کردن...؟)
نقل قول:
طی پیگیریهای فنی که من کردم Hubswitch مخابرات ان مارک چینیش هوایای مشکل داره و خیلی از پورتهای خارجی رو خود به خود در بعضی ساعات میبنده
من خودم با مسئول فنی مخابرات منطقه مون در ارتباطم و طی سخنها و صحبتهای پیشین که گفته بودم ایشون 2 ساعت خونه ما جهت تست و رویت مشکل مهمونمون بودند..
خودم بهشون پیشنهاد دادم واسه منطقه ام من خودم 100 تومان 200 تومان براتون یک Hubswitch خوب میخرم باز قبول نکردند گفتند وایسیم تا درست بشه این هم شد جوابشون!!!!
یعنی تا اخر عمر وایسیم یا خودشون وامیستند
من خودم قبلا از مبین 1 مگابیت با 10 گیگ ترافیک داشتم که قبل از اینکه به 1 ماه برسه حجمم تموم بود الان که 512 مخابرات گرفتم تازه فهمیدم اینترنت یعنی چی!نقل قول:
پینگ مخابرات دقیقا نصف مبین نته حتی الان که اوضاعش قاراشمیشه پینگش بهتر از مبینه!
مبین نت اگه حتی بیخیال حجم هم میشدی نمیتونستی توی یوتوب، ویدیو ببینی سرعت با 1 کانکشن 5 کیلوبایت هم نمی رسید ولی مخابرات با یک کانکشن حداقل 30 رو میده.
از لحاظ دانلود هم که مخابرات معرکه است.
اره مثل اینکه تقریبا داغونه ولی شاید بعضی جاها درست باشه نمیدونمنقل قول:
در مورد سرعتت خصوصیا که نامحدوداش گرونه نمیصرفه که بخوای بگیزی نا محدود همون مخابرات بگیر مشکل سرعت و پینگ این ها هم فعلا که هست یعنی اگه گیم بازی میکنی نیا فعلا چون نمیتونی تایم اوت داره یه چیز دیگه که باید دقت کنی اینکه باید بری مرکرز مخابراتت اکثر جاها تا 128 همینجوری میدن 256 با کارت دانشجویی و 512 با مدرک شرکت پس گرفتن سرعت بالا کار ساده نیستش
من دو سال مخابرات 128 داشتم از حجمی بدم میادش توی این دو سال خیلی تلاش کردم 256 بگیرم کارت دانشجویی بردم برای پسر عموم طرف گفتش باید حداقل کارشناسی باشه این کاردانیه تا این که گذشتو یه مدرک یکی از قسمت های فرهنگسرا که رفیق بابام بود پیدا شد منم گفتن یه کپی بگیره ازش گرفتیم بردیم مخابرات یک ساعت بعد زنگ زدن گفتن با سرعت 512 موافقت شد!!
اقا تو تهران مرکزش چی رو پیشنهاد میکنین؟ یه چیزی بگین فقط از شر پیشگامان راحت بشیم اعصاب نذاشته برا ما بخدا