دوستان کسی نفهمید چجوری میشه biss key وارد تلویزیون کرد؟؟نقل قول:
یا سوالای قبلی رو جواب بده :|
Printable View
دوستان کسی نفهمید چجوری میشه biss key وارد تلویزیون کرد؟؟نقل قول:
یا سوالای قبلی رو جواب بده :|
باسلام خدمت دوستان lg دار؛
درخصوص lg مدل la690d اگه اطلاعاتی از امکانات و کیفیتش دارید ممنون میشم هر چه سریعتر راهنمایی بفرمایید، یه نفر چند نمونه اورده و سایز 55 رو 5900 به من قیمت داده (البته بدون گارانتی) و گفته که زود تصمیم بگیرم و بهش خبر بدم چون قیمتش در نوسانه !!!:n13:
سلام تا اونجا که من میدونم la690 با la6600 پانلش یکیه فقط تو یک سری امکانات فرق دارن.بهترین led الجی 8600 هست که 55 اینچش بدون گارانتی حدوده 5300 هست .
با سلام و سپاس
عذرخواهی میکنم وقت شمارو میگیرم
تصمیم به خرید ال ای دی الجی مدل la 86000رو دارم محبت کنید در صورت امکان بفرمایید در کل تصویر الجی چطوره البته به نسبت سونی و شارپ
در مورد ضبط برنامه ها این مدل که قصد خریدش رو دارم تا چه مدت برنامه رو به عقب برمیگردونه منظورم اینه که مثلا اگر تلویزیون خاموش باشه (استنبای)بعد روشن کنیم هم میشه یا اینکه نه - درکل این برنامه ضبط چطوریه چون فقط بخاطر این قابلیت میخوام بخرم
ممنون از وقت و حوصله شما دوست گرامی
نقل قول:
دوست عزیز تلویزیون های سری LA اگه در حال تماشا دکمه ریکورد رو بزنی و خاموش کنی عمل ضبط کردن رو ادامه میده
نقل قول:
دوست عزیز تلویزیون های سری LA اگه در حال تماشا دکمه ریکورد رو بزنی و خاموش کنی عمل ضبط کردن رو ادامه میده در ضمن این مدل یکی از خوشکلترین و بهترین مدل های ال جی است. دوربین هم داره برا دستورات اشاره ای و ارتباط تصویری , 8 گیگ هم رم داخلی داره .
[QUOTE=srsh71;7991055]فرق خاصی زیاد نکرده :|
فقط 2 تا سوال ؟؟
چجوری میشه کانالها رو به طور کامل توش پاک کرد؟؟
جایی هست برنامه های اسمارتش رو بشه دانلود کرد؟؟[
فکتوری ریست کن همه پاک میشن . در ضمن برای اسمارت باید به اینترنت وصل بشی و در قسمت اسمارت به اپلیکیشن ها وصل می شی و بعد از انتخاب اپلیکیشن های رایگان می تونی دانلود و نصب کنی , 1.5 گیگ فضا برای نصب داره . سرعت اینترنتت باید بالا باشه .
[QUOTE=aszv;8000058]نه اقا میخوام یه سری کانال ها به طور کامل حذف شن....نقل قول:
گزینه skip وجود داره ولی از لیست اصلی پاکشون نمیکنه!
در ضمن هنوز کسی نفهمیده biss code چجوری میشه وارد تلویزیون کرد؟؟ :|
دوستان الان لوازم جانبی داخل این جعبه این تلوزیون 47la86000 چی هست؟
من امروز واس دوستم یه 47la6600 خریدیم فقط کنترل جادویی داشت کنترل معمولی نداشت؟
مگه نباید 2 تا کنترل داشته باشن؟
من فردا میخوام یه 47la86000 میخوام قبل خرید بدونم چیا داره توش؟
خوهشن یکی راهنمایی کنه چون فردا برام میارن
راستی من خودم 47lm76100 دارم ارزش داره اینو بفروشم 47la86000 بخرم؟؟؟
76100با اینکه 2012 هست تی وی خوبیه تنها مشکلش اینه که پردازندش تک هسته ای هست که زیاد هم مهم نیست
قابلیت انطباق هرتز هر دوتاشون 800 هرتز هست
la86000راسته ورودی pc نداره بلوتوث نداره؟