دوستان من این چند تا Mod آخر رو که مربوط به بارون / فیزیک جدید و ...ریختم عدم محدودیت سرعتم از بین رفت ...
از طرفی هم نمی خوام Mod های جدید رو پاک کنم ..
Mod ندارین واسه عدم همیشگی محدودیت سرعت ؟
Printable View
دوستان من این چند تا Mod آخر رو که مربوط به بارون / فیزیک جدید و ...ریختم عدم محدودیت سرعتم از بین رفت ...
از طرفی هم نمی خوام Mod های جدید رو پاک کنم ..
Mod ندارین واسه عدم همیشگی محدودیت سرعت ؟
وای اگه بازی اتوبوس مثل این یوروتراک بیاد که بشه مسافر سوار کنی واسه یه شهر دیگه چه حالی میده
به خاطر مود فیزیک جدیده هست . اینو بریز حله :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خواستی بگو تا بگم چجوری محدودیت رو بیشتر کنی .
خب ماشین بعدی من ... DAF:sq_18::31:
اولین ماشین من که اسکانیا بود بعدش فروختم بجاش بنز خریدم:31:بعد بنزو دادم دست راننده رفتم یه ولوو خردم:31:حالا هم بنز رو فروختم ولوو رو دادم دست راننده و الان داف خریدم:31:
لطفا نظر بدید:31:Please:31:
نظــــــــــــــــــر:31:
خوبه مبارکت باشه ولی خب اگه بنگاه خرید و فروش راه مینداختی بیشتر استفاده داشت واست :sq_2: اینم نظرنقل قول:
ریختم ولی درست نشد ..:sq_3:نقل قول:
به خاطر مود فیزیک جدیده هست . اینو بریز حله
ماشین هم Renault .
سری جدید بازی های شبیه سازی کشاورزی به تازگی منتشر شده است که توسعه های فراوانی نسبت به نسخه قبلی در آن مشاهده می شود. در این بازی شما به عنوان یک کشاورز مسئولیت کارهای روزانه یک زمین کشاورزی را بر عهده می گیرید که عبارتند از تولید غذا و ساخت منابع اکولوژیک. زمین های زراعی باید همیشه خوب نگه داری شوند و حیوانات مزرعه نیز باید به وبی مراقبت شوند. زمین بازی کاملا داینامیک بوده و کل بازی بسیار واقع گرایانه تر از نسخه های قبلی شده است. کشاورزان باید با دقت سرمایه گذاری کنند و روش مصرف بودجه خود را نیز کنترل کنند تا قیمت ها و صورت حساب ها از حد مجاز تجاوز نکند. برای تشخیص سود مالی نیاز به تکنیک های خاصی دارید.Agricultural Simulator 2013-SKIDROW | 1.2 GB
این مد فیزیک جدید هم چنگی به دل نزد
اتاق خیلی بیش از حد تکون میخوره
سری جدید بازی های شبیه سازی کشاورزی به تازگی منتشر شده است که توسعه های فراوانی نسبت به نسخه قبلی در آن مشاهده می شود. در این بازی شما به عنوان یک کشاورز مسئولیت کارهای روزانه یک زمین کشاورزی را بر عهده می گیرید که عبارتند از تولید غذا و ساخت منابع اکولوژیک. زمین های زراعی باید همیشه خوب نگه داری شوند و حیوانات مزرعه نیز باید به وبی مراقبت شوند. زمین بازی کاملا داینامیک بوده و کل بازی بسیار واقع گرایانه تر از نسخه های قبلی شده است. کشاورزان باید با دقت سرمایه گذاری کنند و روش مصرف بودجه خود را نیز کنترل کنند تا قیمت ها و صورت حساب ها از حد مجاز تجاوز نکند. برای تشخیص سود مالی نیاز به تکنیک های خاصی دارید.Agricultural Simulator 2013-SKIDROW | 1.2 GB
سلام
من یه مشکلی دارم توی بازی!
حداکثر فریمی که توی بازی دارم 13 هست:sq_3:
به نظرتون نمیشه کاری کرد که بالاتر بره؟به 20 هم راضیم:31:
این تنظیمات بازی :
اینم مشخصات سیستمم :
windows : 7 - 64 bit
processor : pintium(R) Dual-Core E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs) , ~2.5GHz
Memory : 4096MB RAM
DirectX Version : DirectX 11
Graphic : NVIDIA GeForce 9400 GT 2GB