به جز pair کردن یه راه دیگه هم هست. می تونی روی علامت بلوتوث کنار ساعت ویندوز کلیک راست کنی و recieve a file رو بزنینقل قول:
Printable View
به جز pair کردن یه راه دیگه هم هست. می تونی روی علامت بلوتوث کنار ساعت ویندوز کلیک راست کنی و recieve a file رو بزنینقل قول:
کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟نقل قول:
نقل قول:
اون درایو میزانیه که ویندوز 7 رزرو می کنه دست به اون نزن. پیشنهاد می کنم به ریکاوری هم دست نزنی که دچار مشکل می شی
در مورد ریکاوری هم اگه سه چهار بار restore c: رو زدی و ارور داد باید full restore بکنی. اما من یه بار این مشکلو داشتم چند بار ریستور سی رو زدم و ارور داد و ریست شد اما بعد از چند بار درست شد
در مورد آفیس و اینا هم باید پاک کنی و ورژن های موجود در بازارو روش نصب کنی
در مورد مکافی هم اطلاعی ندارم. اما به نظر من که آنتی ویروس آشغالیه اگه پاکش کنی بهتره.
يه مشکلي هنوز هستنقل قول:
اينکه ويندوز xp که ميريزم ميريزه توي درايو d درايو c همون system reserve هست ولي در ويندوز 7 همچين مشکي ندارم
در ضمن ويندوز xp رو که ميريزم ميخواد بياد بالا خود به خود ريست ميشه و اصلا بالا نماد و وقتي که ميرم ويندوز 7 ميريزم ميبينم اون پارتيشنهايي که ساخته بودم رو پاک کرده و شده 2 تا پاتيشنه که يکي ويندوز 7 توش هست و اون يکي هم خالي خالي هست
اين مشکلات رو چطوري حلش کنم؟
سلام رفقا ، سال پیش یه سوال کردم ، یه جوون مرد پیدا میشه جوابمون رو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اين لپ تاپ نهايت فكر كنم باس DDR2 667 رو قبول كنه و تو 4 گيگ بودنش شك دارم (مدل D830 رم 4 گيگ قبول ميكنه)نقل قول:
نوشته شده توسط a6l3i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص همه دوستان
لپتاپم Latitude-D820 هستش با یگ گیگ رم.
می خوام کنار XP یه 7 هم بریزم. رم رو 2 کنم یا 4؟ 3 گیگ هم میشه کرد؟ یعنی فعلا یه 2گیگ بندازم وردل 1گیگ ، اگه دیدم کم میآره یه 2ی دیگه میندازم ، بشه 4.
شما رم 2 گيگ باس 667 استفاده كنيد يعني 2 تا 1 گيگ 667
سلام بلوتوث لپ تاپ من مشکل پيدا کرده توDevice manager\other device\bluetooth peripheral deviceپريده.لپ تاپم سی دی درايوراشو نداره.بايد از نت بگيرم.کسی ميتونه منو راهنمايی کنه که چه جوری و از کدوم سايت بايد بگيرم؟مدل لپ تاپم vaio-vpccw16fgويندوزم 7 home premium
برای مشکلات نصب ویندوز xp برو اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
با سلام.
من latitude d 630 دارم.مودمadsl وایرلس گرفتم.شبکه رو پیدا نمیکنه.کارت شبکه ام وصله .از طریق کابل هم به اینترنت وصل هستم.پشتیبانی شاتل میگفت اگه وقتی رو wireless network conection راس کلیک میکنی و properti میگیری اگه تب wireless نداره با نرم افزار خاصی باید کانکت شی.من که چنین نرم افزاری پیدا نکردم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
در انجمن شبكه مطرح كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]