سلام و با یک ترفند ساده میشه سالی 30% گرفت . یکی از بانکها 25% میده برای یکساله و کل سود رو هم یکجا همون اول کار میده . بعدش سود رو میگرین میذارین توی یک روز شمار 22% یا بیشتر . جمع کل سود میشه حدود 31% .فکر کنم بانک رفاه کارگران باشه .نقل قول:
Printable View
سلام و با یک ترفند ساده میشه سالی 30% گرفت . یکی از بانکها 25% میده برای یکساله و کل سود رو هم یکجا همون اول کار میده . بعدش سود رو میگرین میذارین توی یک روز شمار 22% یا بیشتر . جمع کل سود میشه حدود 31% .فکر کنم بانک رفاه کارگران باشه .نقل قول:
رفاه کارگران 25 درصد میده روزشمار؟مطمئنی؟
نقل قول:حساب 22 درصد اقتصاد نوین 2 میلیون از پولتون رو بلوکه می کنه و تا وقتی که حساب رو نبندید 2 میلیون رو نمی تونید برداشت کنید!نقل قول:
الان بیشترین سود روز شمار رو بانک آینده داره میده، 23 درصد روزشمار حدقل مانده هم 10 هزارتومن.نقل قول:
بانک گردشگری با حداقل 10 میلیون موجودی 23 درصد روزشمار میده.( اینترنت بانکش از آینده بهتره )
بانک دی هم برای زیره 10 میلیون 20 درصد و برای بالای 10 میلیون 22 درصد روزشمار میده، خوبیش هم اینه که پولت رفت بالای 10 میلیون 22 درصد حساب می کنه و نیاز به باز کردن حساب جداگانه نیست.
اقتصاد نوین هم 22 درصد روزشمار میده ولی بدیش اینه که 2 میلیون از پولتون رو بلوکه می کنه و تا حساب رو نبندین نمی تونید او 2 میلیون رو برداشت کنین.
به سپرده ی یکساله 25% میده . ظاهراً حداقل موجودی هم 30 میلیون توم هست اما سودِ یک سال رو همون اول پرداخت میکنند . این رو بنده از یکی از اقوام شنیدم . میتونین زنگ بزنین بپرسیننقل قول:
این حساب برای بانک مسکن هست.نقل قول:
کسی نیست جواب من و بده؟نقل قول:
:n14:
نمیشه با کارت به کارت بریزین به حساب یه بانک دیگه و از اون حساب برداشت کنین ؟نقل قول:
سلام . بله درسته . بنده اسم بانک رو اشتباه گفتم . با تشکرنقل قول:
نه داداش یه مسافرت پیش رو دارم ...نقل قول:
بعد فکر کنم پول نقد زیاد نیاز داشته بشم متاسفانه روزای تعطیل هم هست و بانک تعطیله و از اونجا که میخوام خرید کنم کارتخوان ندارن ...
بعد دو تا کارت بانکی از سپه و اقتصادنوین دارم !!!
امروز به شعب هر دو بانک رفتم و گفتن راه حلی نداره و حداکثر میتونین در طول 24 ساعت از هر کدوم فقط و فقط به مبلغ 200.000 تومن برداشت کنین و نه بیشتر یعنی از هر دو میشه جمعا 400 تومن !!!
واقعا این قانون قانون مزخرفیه !!!
گفتم شاید دوستان و اساتید یه راه حلی داشته باشن برای این مشکلم .... :n28:
شما میتونید از اقتصاد نوین برای حسابتون تقاضای کارت خانواده بکنید که متصل میشه به همین حسابتون. از طریق اون هم میشه 200 تومن دیگه برداشت کردنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2