من یه کابل لن پنج متری گرفتم، ولی مشکل طول کابل نیست.نقل قول:
گفتم سیم کشی داخلی، یعنی سوکت کابل لن از لوله های انتقال سیم رد نمیشه باید یه مادگی باشه که یکی پایین بزنم یکی بالا.
من چنین چیزی رو تو کافی نت ها یا دانشگاه دیدم.
Printable View
من یه کابل لن پنج متری گرفتم، ولی مشکل طول کابل نیست.نقل قول:
گفتم سیم کشی داخلی، یعنی سوکت کابل لن از لوله های انتقال سیم رد نمیشه باید یه مادگی باشه که یکی پایین بزنم یکی بالا.
من چنین چیزی رو تو کافی نت ها یا دانشگاه دیدم.
یه نمونه از عکس هاشو پیدا کردم با توضیحات به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیس پلیت شبکه
فیس پلیت یا صفحه پریز توکار شبکه باید بر روی جعبه استاندارد نصب شود . اگر هنگام ساخت بنا این نوع جعبه را در دیوار جاسازی کرده باشید می توانی براحتی فیس پلیت استاندارد را بر روی آن نصب کنید . در انواع صاف و 45 درجه تک پورت و دو پورت با کیفیت ها و قیمتهای متفاوت عرضه می شوند . توسط برچسبی که بر روی برخی از آنها وجود دارد می توانید شماره آن پریز را در شبکه مشخص کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیستون
کیستون به کابل شبکه متصل می شود و یک پورت مادگی Rj – 45 در اختیارما قرار می دهد . کیستون درون قاب پریز شبکه یا درون پچ پنل ماژولار قرار می گیرد . در شبکه های ساخت یافته ابتدا و انتهای هر کابل مفتولی شبکه کیستون قرار می گیرد. در دو نوع بدون حفاظ و با حفاظ فلزی FTP ( برای نصب در محیطهای با نویز بالا و بر روی کابلهای حفاظ دار ) موجود می باشند . کیستون باید متناسب با نوع کابل شبکه انتخاب شود . مثلا هنگامی که کابل شبکه Cat 6 داریم باید از کیستون Cat6 استفاده کنیم .
همچنان و امروز هم مشکلات مبین ادامه داره. 15 دقیقه طول کشید تا وصل شدم. تقریبا همه سایتها با مشکل باز میشن و انقدر لود شدن صفحات طول میکشه که آدم خوابش میگیره. جی میل و یاهو هر دو مشکل دارن. یاهو مسنجر خسته میکنه تا وصل شه و الان چند روزه که با جی میل نمیتونم راحت میل بفرستم. همین فروم پی سی ورد هم الان با معجزه باز شد و من یکی دو تا پست زدم.
نقل قول:
سلام
میشه بگید که
RSSI و CINR شما چقدر هست ؟
دوستان برای گرفتن 512 کارت دانشجویی کافیه:31: یا گیر میدن میگن حتما نامه بیارم از دانشگاه؟:41:
آخه دوستم 512 از پارس آنلاین گرفته بود با یه کپی کارت دانشجویی کارش حل شد:5:
:40::40::40:
فقط کارت دانشجویی میخواد که اعتبار داشته باشهنقل قول:
نه آقا کارت دانشجویی قبول نمیکنند
من با کارت دانشجویی 512 گرفتم:5:نقل قول:
rssi حدود -81نقل قول:
cinr حدود 9
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
جالبه که بدونید از ساعت 9 شب تا همین الان (یعنی درست ساعت 1 شب) وصل نمیشد سرویس من و الان وصل شد با سرعت پایین و دایال آپی
پنجشنبه توی کرمان سیگنال نبود و کل روز وایمکس قطع بود
خاک تو سرشون