برا من یک روز بیشتر طول نکشید .مودم رو فکر میکنم باید قرار داد یکساله ببندید .نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
Printable View
برا من یک روز بیشتر طول نکشید .مودم رو فکر میکنم باید قرار داد یکساله ببندید .نقل قول:
امروز گند زدند شدید قطع وصل مداوم کانکشن سرعت پایین،کانکت شدن و عدم بازگشایی صفحات،بازشدن سایت داخل ایران و مسدود شدن سایت های خارج کشور کلا امروز گند زدند،مثل دی تا اسفند پارسال پیارسالا شده
دیشب برا من سرعت نصف شده بود . شاید مخابرات با کمبود پهنای باند مواجه شده .نقل قول:
دوستان اگ سرعت مخابرات پایینه شرکت خصوصی بگیرم? اینم ۵تومن گرونتر
من که کلا چند وقته سرعتم از 170 به 100 تا 130 کاهش یافته.شاید مال قبض تلفنه هر وقت دیر پرداخت کردم هی اختلال میندازند ولی سرعت را تاحالا کم نکرده بودند بلکه فرجی حاصل بشه
اگر فقط برای وبگردی میخوای از خصوصی بگیر اونم نامحدود اگر برای شبانه میخوام مخابرات بگیر البته اگه داشته باشه حالا شاید یه کمپین تابستانه هم بزنند من هر بار سرویسم را ارتقاء دادم ابتدا سرعتش خوبه بعد کم میکنند شاید برای شما هم این اتفاق بیفته قیمتاش را بگیر ببین کدومش بدردت میخورهنقل قول:
امروز اینترنتم همش قطع و وصل میشه . ولی دیشب خوب بود 4 گیگ دانلوود کردم
دوستان میشه وقتی قرارداد ی ساله بست مثلا ماه سوم اشتراکو تغییر داد
?
مثلا از ۱مگ بکنیش۱۲۸?
احتمالا میشه ولی باید پول یک ساله یک مگ را هم بدی احتمالا،بهرحال از خودشون بپرسی بهتره .نقل قول:
با چند بار خاموش و روشن کردن مودم تونستم بیام اینجا. 512 دارم تا قبل از اینکه سرعتم را کم کنند شبی تقریبا 2700 مگ میتونستم بگیرم الان اگه خوب بگیرم دو گیگهنقل قول: