یه برنامه تو dvd آخر اسمش steam هست اونو نصب کن.نقل قول:
Printable View
یه برنامه تو dvd آخر اسمش steam هست اونو نصب کن.نقل قول:
من چطوری موس رو درست کنم موس پایین میاری نشانه میره بالا ؛ بالا میاری نشونه میره پایین؟؟؟
تو قسمت کنترل مربوط به ماوس یه چیز بود اسمش یادم رفته تیک اونو بردار درست میشهنقل قول:
آقا امروز یه چیزی کشفیدم تو مرحله ی موزه البته خب شاید خیلی ها قبلا فهمیدن و اینجا هم گفتن ولی چون مطمئین نیستم میگم:
تو سالن های 1و 3 که آدم ها هستن جلوی هر کدوم از پیشخوانها ( که چند تا صندلی و کامپیوتر چیدن ) یه دکمه هست که اگه F رو روش بزنین تموم افراد اون سالن می ریزن سرت و به رگبارت می بندن . من پوست خودمو کندم تا تونستم فقط تو یه سالن 4-5 نفرو بکشم خیلی فاجعه سخته . حالا نمی دونم کسی تونسته همرو بکشه یا نه . اگه کسی کشته چه اتفاقی می افته ؟
اتفاقی نمیافته اگه دوباره بری تو اتاق آدما برمی گردننقل قول:
برو تو سالن بعدی یه ادم هست شبیه ادم فضای هیچ رقمه کشته نمیشه پدرت در میاد تا باهاش بجنگینقل قول:
آقا امروز یه چیزی کشفیدم تو مرحله ی موزه البته خب شاید خیلی ها قبلا فهمیدن و اینجا هم گفتن ولی چون مطمئین نیستم میگم:
تو سالن های 1و 3 که آدم ها هستن جلوی هر کدوم از پیشخوانها ( که چند تا صندلی و کامپیوتر چیدن ) یه دکمه هست که اگه F رو روش بزنین تموم افراد اون سالن می ریزن سرت و به رگبارت می بندن . من پوست خودمو کندم تا تونستم فقط تو یه سالن 4-5 نفرو بکشم خیلی فاجعه سخته . حالا نمی دونم کسی تونسته همرو بکشه یا نه . اگه کسی کشته چه اتفاقی می افته ؟
درسته من با آرپیجی هم زدم نمرد نمیدونم فکر کنم عمرا نمیمیره.دی:نقل قول:
باید انزی هسته ای 20 درصد غنی کنیم تا بشه کشتش:31:
نمیشه انلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟
چرا تو قسمت multiplayer میشه تو صفحات قبل دوستان توضیح دادننقل قول:
اسمش invert mouse هستنقل قول: