سلام
من امروز فرم اورد در خونه پر کردم به زودی منم شاتلی میشم
Printable View
سلام
من امروز فرم اورد در خونه پر کردم به زودی منم شاتلی میشم
من در سایت رپیدباز لینک های رپیدشیر را امتحان کردم سرعت خوب بود، وسطش هم قطع نشد، پس با این حال مشکل از شاتل نیست و باید اکانت بگیریم، حالا پیشنهاد شما چیست از کجا اکانت بگیریم، با چه قیمتی و ...؟نقل قول:
دوستان یه سوال ...
اونایی که مودم ASUS 602 دارن وقتی send و receive دارن علاوه بر چراغ act مودمشون چراغ USB هم خاموش روشن میشه یا اون همیشه روشنه ؟؟
ماله من چراغ USB هم مثل ACT هی روشن خاموش میشه ... طبیعیه ؟؟؟
بله طبیعیهنقل قول:
چشمک میزنه و این نشون میده که active هستش در ضمن شما که مودم asus602 داری بهتره از پورت lan استفاده کنی چون دردسرش کمتره برای نصب
از منم اینطوریهنقل قول:
طبیعی باید باشه:27:
با سلام به همه ي شاتلي ها
من مي خواستم 512 eco بگيرم بهم ندادن گفتن بايد نامه بگيري از دانشگاه . قضيه اين نامه چيه و بايد چه نوع نامه اي باشه.
يا اشتغال به تحصيل مي خوان؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
از خود شاتل یک فرم میگیری میبری دانشگاه مهر و امضا کنن برات
فکر نکنم اشتغال به تحصیل قبول کنن از خوشان بپرس ولی فکر نمی کنم قبول کنن....
برای اون فرم هم میتونی بری از شاتل بگیری یا ایمیل را بدی برات ایمیل کنه شاتل ..
در ضمن میتونی نامه از شرکت هم ببری که باید مهرت و شماره ثبت بنویس داخل فرمی که از شاتل میگیری
میتونی از همشهری هات هم کارت تخفیف بگیری بدی به شاتل تا 10 هزار تومان تخفیف بدن بهت اگه هنوز ثبت نام نکردی....
نامه هم يك جور اشتغال به تحصيل هستنقل قول:
توي متنش مي نويسيد كه شما براي كارها و تحقيقات و ... به اينترنت پرسرعت نياز داريد
امور دانشجويي هم مهر مي زنه
نمونه نامه را خود نمايندگي شاتل هم بايد داشته باشه
این متن نامش خدمت شمانقل قول:
باید ببری دانشگاه متنش رو توی فرم های مخصوص گواهی دانشگاه که آرم دانشگاه رو توش داره تایپ کنی و بعد ببری امضا کنی و مهر بزنی و شماره بشه و بعد ببری شاتل:11:
کد:http://www.2shared.com/file/4539654/cb55f333/Shatel.html
وایییییییییییی.من تلفنی سفارش دادم! چی کار کنم؟ به نظرتون کنسل کنم آنلاین سفارش بدم؟؟؟؟ رسیدگی به سفارشات آنلاین میشه ؟؟؟؟نقل قول: