.نقل قول:
.
..
HP Envy چرا ریفر هست 100 % ..................????????????
.
.
.رو چه حساب میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
.نقل قول:
.
..
HP Envy چرا ریفر هست 100 % ..................????????????
.
.
.رو چه حساب میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل های eny رو بیشتر فالنیک کار میکنه.نقل قول:
مدلش تو بازارای اصلی تهران موجود نیست.
درضمن تو برند hp های hp ریفرشون فراوانه مخصوصا pro book من خودم یه لپ تاپ 800 تومنی رو گاهی با 90 تومن اختلاف میخرم
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
گارانتی hp رو سعی کنید در درجه اول فالنیک درجه دوم پیشتازان و درجه سوم نوتالی خرید کنید
.نقل قول:
.
.
سلام
والا تا انجایی که من میدونم Falnic پول خون باباشو میگیره بعدشم اینکه کلا HP مارو تحریم کرده هرکی رسیده یه دکه زده میگه من نمایندگی فلانم...........بعدش من ندیدم Falnic تو سایتش Envy کار کنه اصلا.....دیروز به یه مغازه زنگ زدم گفت با CPU Core I7 2630 آورده از 1.850.000 شروع میشه تا 2.100.000
ok من دیروز سه جا تماس گرفتم کسی نداشت
سلام
از بچه های اصفهان کسی هست که hp dv6-3190 داشته باشه؟
نیاز مبرم به سی دی های ریکاوری دارم البته به شکل موقت!
درایو ریکاری نوت بوک خودم سالمه ولی ویندوزم پریده فقط اگه سی دی های ریکاوری یه 3190 باشه یه بار ویندوز نصب کنم بعد از ریکاوری درایو نوت بوک خودم بتونم ویندوز خودم رو برگردونم. آخه درایو ریکاوری فقط با اچ پی ریکاوری منیجر اورجینال خودش کار می کنه و الان با یه ویندوز دیگه اصلا f11 کار نمیکنه.
اگه کسی هست لطف می کنید یه پیغام به من بدید...(خدایی خیلی گیرم)
-------------------------------------------------------------------------------------------
از یاسین رایانه دی وی دی های ریکاوری رو گرفتم و مشکلم حل شد.
یه بار از دی وی دی های ریکاوری استفاده کردم بعد ویندوز نصب شده خودش هارد و درایو ریکاوری رو شناخت من هم از هارد ریکاوری کردم و ویندوز اورجینال خودش رو برگردوند
ممنون از همه دوستانی که کمک نکردند
حذف شود......
ببر همونجایی که خریدی.فروشنده های توی بازار یا نمایندگی فروش دارندش.نقل قول:
یک چیزی را هم برای n مین بار تکرار میکنم تا بیخودی اینقدر بخودت زحمت ندی:ویندوز اصل لپتاپها به هزار و یک دلیل در 90 درصد موارد ارزش نگهداشتن نداره و پیشنهاد میشه یک ویندوز x64 از بازار بگیری خودت یک ویندوز آلتیمیت سبک و چابک نصب کنی.
درایورها هم توی سایت hp موجوده
اون که راحت اپدیت میشه امنیت ویندوز بالا میرهنقل قول:
چرا؟
و به چه دلیل؟
یه توضیح میدهید؟
سلام نظرتون درباره hp dv6 6090ee چیه؟ ممنون
عزیزم قبلا در همین تاپیک دو بار توضیح مفصل دادم بگرد پیدا میکنی.نمیشه که هر دو صفحه یکبار تکرار کنم.نقل قول:
ویندوزهایی که خودت نصب کنی رو هم میتونی اکتیو کنی و مثل یک ویندوز اصلی آپدیت کنی.هیچ فرق نمیکنه.