من این توریفیک رو 500 بار تو پست هام بهش اشاره کردم کسی تشکر نزد تا دوستمون زد دوستان تشکر زدن:27:
تخصیره خودتونه که پست هام رو سرسری میخونید:5:
من اوضام خودا رو شکر بدک نیست
Printable View
من این توریفیک رو 500 بار تو پست هام بهش اشاره کردم کسی تشکر نزد تا دوستمون زد دوستان تشکر زدن:27:
تخصیره خودتونه که پست هام رو سرسری میخونید:5:
من اوضام خودا رو شکر بدک نیست
بخیل :jealous: . آخه تو داخل کد نمیذاشتی آدم نمیفهمید چی میگی . دیروز یه تست از speedtest گرفتم ، با سرور باکو پینگم 930 بود . داشتم ناامید میشدم که رفتم با سرور یروان تست گرفتم پینگم شد 230 :18: . بهترین سرور برا تست به نظرتون کدومه ؟نقل قول:
پاریس،بارسلونا،مادرید، و منچستر خیلی خوبن.
باکو که قاطی داره یبار میگیرم پینگم 200 میشه یه بار میگیرم میره رو 700-800
کلا سرور های حاشیه ایران تعطیل میزنن.
راستی ایران چرا سرور نداره..؟؟؟
انقدر حرص پینگ رو نزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته من خودم چون کلا برام مبتلا به نیست بهش کاری ندارم
ایران چی داره که سرور داشته باشه:31: اگر هم فرضه محال داشت یا سرعت نداشت یا پولی بود:27:
بابا اگه بازی آنلاین میکنید بازی کنید اگه خوب بود یعنی خوبه
اگه هم نمیکنید میخواید دانلود کنید که زیاد تاثیری نداره توش دانلودتون رو کنید
حالا هی سرعت و حجم حروم کنید برای پینگ گرفتن سرور های مختلف
هیمنا رو بشنیدی دانلود کنید کلی چیز میشه گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من منتظر بودم یه برادر معتبر آدرس بده که خوشبختانه برادر ایمانی جناب farzan311 زحمت کشید (نتیجه :عکس بالا)و صد البته قبلا دیده بودم منتها میدونید که نمیشه به رمال جماعت اطمینان کرد.
آقا این torrific عجب سایتی باحالی بودا . دمتون گرم . با این اینترنت ذغالی یه نفسی کشیدیم . لینک مستقیماش چند روز میمونه ؟ محدودیت حجمی هم نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس دیگه بذارم که اجنه حظ بصر کنن:31:
دلمون خواست :(نقل قول:
محدودیت حجمی که ندیدم داشته باشه فقط لینک هاش خیلی معتبر نمیمونه و با یه آی پی هم بیشتر دانلود نمیشه کردنقل قول:
آقا این torrific عجب سایتی باحالی بودا . دمتون گرم . با این اینترنت ذغالی یه نفسی کشیدیم . لینک مستقیماش چند روز میمونه ؟ محدودیت حجمی هم نداره ؟
باید حواستون باشه بهش