ماشین آمریکائی محشره ما هم یکیشونو داشتیم که اونقدر کار کرد تا اینکه دیگه قطعه گیرش نیومد حالا سوای بنزین
Printable View
ماشین آمریکائی محشره ما هم یکیشونو داشتیم که اونقدر کار کرد تا اینکه دیگه قطعه گیرش نیومد حالا سوای بنزین
سلام.
نه مطمعنآ تایر فابریک ماشین نیست چون ماشین مدلش 73 و این تایر تولید 75 ه
خوب رفتم تایر رو دیدم....ساخت ژاپن یه کدی توش پیدا کردم نمیدونم همینه یا نه
نوشته w l h o 75 عکسش رو میزارم...
سلام دوستان میخواستم بپرسم کاپریس تمیز چنده؟از لحاظ شتاب همپای کدوم ماشین ایرانیه؟چند تا آمپر داره؟
راستی دوستان روغن خوب برای ماشین چی پیشنهاد میدید؟
رفتم روغن ایمپالا رو تعویض کردم ایرانول 12000 ریختم 12500 تومن
روغن گیربکس اتومات چی؟
من پاسکال صادراتی میریزم خیلی خوبه 1 لیتر 3500 تومن قوطیش مثل بهران میمونه تعویض روغنیه گفت این یه پله از بهران بهتره
====
====
بچه ها یادم نیست گفتم یانه که نوا رو فروختیم...گفتم؟!
فروختیم 1.5 مالک جدیدش که همسایمونه همین امروز پلاکش رو تعویض کرد مبارکش باشه
در مورد روغن موتور تا اینجا که من دیدم روغنهای خارجی هیچ کیفیتی ندارن و اصلا نمیشه روش حساب کرد.چون خیلی تقلبی شده.تنها روغن خوبی که دیدم بهران بوده که مدل پیشتاز از همه بهتره البته مقدار کیلومتر رو ننوشته اما حدودا 5000 کیلومتر در شرایط معمولی کار میده.مارک ایرانول هم از قدیم خوب بوده.اما شما نگذار تا آخرین کیلومتر کار بده و حداقل 2 هزار کیلومتر زودتر عوضش بکن همراه با فیلتر.یه مطلب دیگه اینکه روغنهایی مثل توتال که برای 206 خوبه اصلا به درد شورلت نمیخوره چون دور موتور شورلت پایین و نیروی گشتاور بالایی داره در حالی که توی ماشینهای جدید دور موتور ها معمولا بالاتره و گشتاور پایین.روغن توتال نمیتونه به خوبی لای یاتاقانها را روانکاری بکنه و چون خیلی رقیقه کارایی پایینی برای اینها داره.اینو روی یه نوا آزمایش کردیم.
روغن گیربکس اتومات هم که من از بهران استفاده میکردم و خیلی خوب بود الان فکر کنم استاندارد دیکسرون III موجوده و عالی جواب میده.از مارکهای دیگه مثل A C DELCO استفاده کردم بد نبود اما شنیدم تقلبی توش زیاد هست.
من حس میکنم نوا را خیلی ارزون دادین.با قیمتهایی که من دیدم توی نت خیلی بیشتر میارزید.البته شما فروشنده بودی و نه مثل بعضیها که الکی یه قیمتی پرت میکنند ولی شاید تا 2.5 هم راحت فروش میرفت.بهر حال مبارک صاحب جدیدش امیدوارم قدرش را بدونه و بهش برسه
سلام دوستان
این ماشین با این قیمت می ارزه؟؟ (خواهشا جواب بدین )
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=6657&mashin
سلامنقل قول:
خیلی ممنون کامارو جان...
بله نوا رو ارزون دادیم به 2 دلیل
1 اینکه ماشین باید پلاک میشد تا فروش بره که ما اهل پلاک کردن نبودیم
2 اینکه با پول نوا باید ایمپالا رو پلاک میکردیم برای همین خواستم زود ردش کنم بره
اگه پلاکش میکردیم تا 3 تومن میخردین تو واقعآ ماشین تمیز و همه چی فابریک یود
دوست عزیز قیمت کاپریس این مدلی و به این تمیزی همین حدودنقل قول:
یعنی کاپریس تمیز و خوب مدل بالا همین قیمت معامله میشه
یکی از دوستان کاپریس 89 ال اس سفید داشت که به همین تمیزی بود فروختش 12 تومن
این کاپریس ظاهرا که مرتبه.البته تا از نزدیک چی باشه.قیمت تمیز مدل بالا هم همین حدود است و ممکنه کسی بخواد زودتر بفروشه ارزونتر بده.این دیگه بستگی به فروشنده داره.من فکر میکنم جدا از مدل سال ساخت اگر کسی خیال خرید سمند یا 206 یا 405 داره خیلی بهتره که کاپریس بخره.
جناب حجازی نوبت کامارو کی میرسه؟!کاشکی اون را زودتر رو به راهش کنین.:20:
مصرف این کاپریسهای 89 حدوداً چقدره؟
سلام کامارو جان
والا کامارو رو نمیخوام با 4-5 تومن بازسازیش کنم....بازسازی که من میخوام بکنم 7-8 تومن حداقل پول میخواد که فعلآ این بودجه رو ندارم
خودم دوست دارم اونو زودتر بازسازی کنم ولی چه میشه کرد.....
ولی یه فکری براش دارم میخوام زودتر پلاک ملیش کنم
====
====
مصرف کاپریس چون انژکتوره خیلی کمه حدود 11-12 باید باشه تازه موتورش 305 ه