نقل قول:
من هم در خیابان خاکی که مرکز قدس حساب میشه و هم در میدان تلویزیون از شاتل سرویس میگیرم که سرعت شبانه شاتل کاملا صفر میشه.
Printable View
نقل قول:
من هم در خیابان خاکی که مرکز قدس حساب میشه و هم در میدان تلویزیون از شاتل سرویس میگیرم که سرعت شبانه شاتل کاملا صفر میشه.
با موبایل که من تست کردم نمیشه اما فک کنم با لپ تاپ بشه. شما با چی تست کردی؟نقل قول:
سرعت برای همه کم میشه ولی نمی دونم شاتل به این عزیز چه سرویسی داده که انقدر سرعتش بال هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما که برای شبانه شاتل همش خوابیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خود کامپیوتر بدار میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زور 300مگ دانلود میکنه و دوباره می خوابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یک سیستم با سرعت بالا و محدودیت زیاد تو مشهد پیدا میشه؟الان خودم صبنت دارم.موندم برم از ماه دیگه سرویس 20 گیگ در ماهش رو بگیرم یا تغییر سرویس بدم.سرویس دیگه و امتحان شده ای وجود نداره؟
شاتل هم سرویسهای خوبی داره اما شبانش زود شروع میشه!ساعت 1 به بعد اینترنت تعطیله.البته من مرکز انقلابم.کسی از انقلاب شاتل داره؟وضعیت دانلود روز و شب چطوره؟
تو پست اول این صفحه دوستمون میگه سرعتش پایین نمیاد شبها ایشونم گویا انقلابهنقل قول:
پست ایشون رو دیدم.ولی باز بعضی ها میگن نه کمه.می خوام ببینم کس دیگه هم تایید میکنه حرف ایشون رو.چون کل 24 ساعت سرعت بالا لازم دارم.
کلا اینترنت پرسرعت و خوب دیگه تو مشهد وجود نداره؟تو سمنان و بجنورد و اهواز و ... دیدم ملت اینترنت با محدودیت بالا و قیمتهای خوب گرفتن ولی اینجا فقط ما محدود به همین شاتل صبانتیم!
ویرایش:
آقا رفتم نمایندگی شاتل با خود پشتیبانهاش صحبت کردم.میگفت شبانه کلا رو 128بسته شده و دو روزی هست درست شده و با سرعت 15-16 دانلود میکنه.(قبلا 2-3 بوده)
سیستم آرت که حجیم هم هست رو 512 هست و دانلودش 50-60 ه.سرعت اکو بیشتره یعنی چون رو دو مگ هست!
اقایون مشدی ها خسته نباشن
میخاستم یه سرویس adsl راه بندازم واسه منطقه طلاب کدوم شرکتو پیشنهاد میدید ممنون:3:
صبانت ابله پورت خالی داره؟
سلام دوستان من یه سرویس adsl می خواستم قبلا صبانت داشتم اما الان به نظر شما شاتل چطوری هست از نظر کیفیت و قطع شدن البته صبانت خوب بود ولی جالا نظرتون رو درباره ی شاتل اعلام کنید
سلام
میخوام یه مودم ADSL+2 بگیرم، 1 یا 2 پورته!
قیمت هم طرفای 30-40-45
بهترین مارک و مدلی که میشه با این قیمت خرید چیه؟
2-3 روز دیگه میخوام برم تک بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.