اره من هم چند بار داور رو گول زدم ولی باید دقت کرد چه موقع انجامش داد
چند بار هم خودم کارت گرفتم به دلیل تمارض
Printable View
اره من هم چند بار داور رو گول زدم ولی باید دقت کرد چه موقع انجامش داد
چند بار هم خودم کارت گرفتم به دلیل تمارض
جدی میگی ؟نقل قول:
داشتم با یکی از دوستام ساکر 2008 بازی میکردیم که توپ دست من بود پشت محوطه جریمه خودم و انداختم زمین
داور که بهم کارت زرد نداد که هیچ! به دوستم کارت زرد داد بازیکنش کارت دومش بود اخراج شد که هیچ ! ضربه آزادم که گرفته بودمم گل کردم !
خیلی لذت بردم!!!!!
من که هر بار خودم رو انداختم زمین داوره بهم کارت زرد داده. پشت محوطه باید خودم رو بندازم ؟
ربطی به جاش نداره (البته اگه تو محوطه جریمه خودت خودت و زدی زمین کارت نمیده)نقل قول:
ولی خوب اوایل همش کارت میگرفتم! ولی دیگه الان وارد شدم!
باید وقتی مدافع از پشت سرت اومد خودت و بندازی!
یعنی تا این حد هوش داور رو قوی ساختن ؟ !!!
خیلی جالبه.
نه بابا هوش خوبه چیه ؟!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سونی 2 توی کلوپ من هروز دارم بازی میکنم بابا داوراش باور کنین خیلی خنگن حدودا 30 % کرنل ها و ات ها رو توی بازی اشتباه تشخیص میدن یارو با توپ رفت تو ات داور به نفع همونی که با توپ رفت تو ات گرفت
وافعا خیلی بد ساختنش
میشه بگید چطوری میتونم خودمو روی زمین بندازم؟!
وای میسی تا تکل کنن بعد روی زمین میفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد موافقم.واسه منم خیلی از این اتفاقا افتاده.نقل قول:
کونامی گند زده با این دروازبان درست کردنش چند وقته با برادرم دو نفره بازی میکنیم، اون همش کرنرها رو مستقیم میزنه تو دروازه(میخوره به دست دروازبان میره تو گل). تو هر بازی حداقل دو تا گل اینجوری میزنه. واقعا دروازبانهای ساکر6 خیلی بهتر بودن.موقع پنالتی هم که هیچ وقت دروازبانها وسط نمیمونن(یه بار تو نیمه نهایی جام جهانی بازی به پنالتی کشید، اصلا بهم حال نداد چون میدونستم هیچ پنالتی رو خراب نمیکنم.).یکی دیگه از شاهکارهای کونامی در قسمت دروازبانها، واکنش در مقابل ضربات آزاد هست.اگه توپ رو به گوشه دروازه بزنی، دروازبان میپره و میگره ولی اگه توی دست دروازبان بزنی میخوره به دستش میره تو گل!. خیلی چیزهای دیگه هم هست که بعد از 15 فصل مستر فهمیدم ولی نوشتنش رو بیخیال میشم
خوب شد گفتی....خیلی وقت بود توش گیر کرده بودم!!!نقل قول:
وای میسی تا تکل کنن بعد روی زمین میفتی
نه خدایی بگید..چجوری باید خودمو بندازم روی زمین؟!
سلام داش پدرام گل - عزیز شما این سه تا دکمه L1+L2+r1 رو هم زمان فشار میدی همیننقل قول:
خوب شد گفتی....خیلی وقت بود توش گیر کرده بودم!!!
نه خدایی بگید..چجوری باید خودمو بندازم روی زمین؟!