سلام RM گوشی من 320 هست و فکر نکنم در حال حاضر اصل فندلاند این گوشی در بازار گیر بیاد من در اوایل عرضه این گوشی و به قیمت 590 تومان آنرا خریده ام.نقل قول:
Printable View
سلام RM گوشی من 320 هست و فکر نکنم در حال حاضر اصل فندلاند این گوشی در بازار گیر بیاد من در اوایل عرضه این گوشی و به قیمت 590 تومان آنرا خریده ام.نقل قول:
سلام کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
دوست عزیز مشکل شما بر میگرده به تنظیمات دستگاه وایرلس.نقل قول:
شما با لپ تاپ کار میکنین یا با کامپیوتر خانگی؟؟
اگه لپ تاپ هم دارین یه امتحانی بکنین که از طریق WI-FI وارد اینترنت میشین یا نه؟؟؟
تو خود دستگاه WI-FI تنظیمات زیاده .و متاسفانه شما اطلاعات کمی داده اید:13:.
شما در تنظیمات خود دستگاه WI-FIگزینه GATEWAY رو بزارید تو حالت DEFAULT و از طریق گوشی وارد اینترنت بشید ببینید تغییری حاصل میشه یا نه؟؟؟
بعضی مواقع گوشی نمیتونه برای خودش IP بشناسه و این هم بر میگرده به تنظیمات دستگاه وایرلس.
شما اگه تو تهران هستی من یه شماره ای بدم از طریق اون میتونی کارت رو حل کنی.
nدوستان عزيز به نظرتون مي ارزه خريدن گوشي گرون قيمت ان 95 هشت گيگ اونم چين با ليسانس فنلاند؟(بازار قبضه شده)
نظر بهتري برا خريد ندارين يا ان 95 هشت گيگ چيني بازم بهتر از اونيكي هاست؟
دوست من فکر نکن حالا این گوشیهای چینی از نظر کیفیت ساخت یا قطعات چیری کمتر از فنلاندی داره ...
نه فقط چون دیگه فنلاند تولید نمیکنه و امتیازشو به چین داده همه براشون این شبهه یش میاد که شاید جنس چینی بد باشه ..
البته خوب و بود هم داره ....
ولی اگه چین تحت لیسانس فنلاند باشه خوبه و چیزی کمتر از فنلاند نداره ...
در ضمن الان به نظر من با توجه به قیمتش بهترین گزینه همین گوشی هست ...
من یکسال دارم تا حالا باهاش هیچ مشکلی نداشتم ....
به به
سلام سامان تی سی ای بزرگ
خوبی ؟
من در ادامه پست سامان جان اضافه کنم
به نظر من (که ممکن هم هست غلط باشه)
اسلاید مدل های تولیدی چینی بهتر و نرم تر از فنلاندی ها هستش !!
سلام علی جان ... شکر فعلاً که زنده ایم ....
.
تو هنوز N95 خودتو داری و همچنان موضع رو حفظ کردی ...؟:31:
پس حالا كه اينجوري شد فنلاند پاشو كشيده كنار من هم به احترام فنلاند پامو فعلا مي كشم كنار و ان95 هشت گيگ نمي خورم و بسنده مي كنم به 6300.
شايان ذكره كه 6300 كمترين ميزان سار رو تو گوشي هاي نوكيا داره البته 8800 يه ذره كمتر از اونه ولي اين گوشي رو كسي نمي خوره چون خيلي خيلي گرونه. در ثاني ان95 و ان95 هشت گيگ هم تو سري ان بعد ان90 كمترين ميزان سار رو به ترتيب 0.58 و 0.6 رو دارن كه گوشي بسيار خوبي براي سلولهاي بدن هستش
پس ان95 معمولي و ان95 هشت گيگ و 6300 و اگه مايه دار باشين 8800 از لحاظ كم ضرر بودن تو صدر هستن
دوستان امروز ان 95 هشت گيگي رو دس گرفتم خيلي باحال بود. از دور كه نگاش مي كني گنده بنظر مي رسه ولي تو دست اينجور نشون نمي ده
به نظرتون ان 95 لقتره يا ان 85؟ آيا ان 95 هاتون بعد مدتي لق مي شن؟
سلامنقل قول:
نه بابا ترک موضع کردیم گول خوردیم 78 گرفتیم !:31:
دوست من 8 گیگ های چینی فرق زیادی ندارن با فنلاندی هانقل قول:
یادم میاد از اون زمانی که ان 73 تازه اومده بود بازار نوکیا قصد داشت خط تولیدشو منتقل کنه به چین