این به معنای این است که پست با تاپیک شما داره بررسی میشه و قابل دیدن نیست.نقل قول:
برای پست ها و تاپیک هایی که تصمیم قطعی گرفته نشده به حالت غیر قابل دیدن برده میشن تا در موردش تصمیم گرفته بشود.
این به معنای این است که پست با تاپیک شما داره بررسی میشه و قابل دیدن نیست.نقل قول:
برای پست ها و تاپیک هایی که تصمیم قطعی گرفته نشده به حالت غیر قابل دیدن برده میشن تا در موردش تصمیم گرفته بشود.
سلام
نمیدونم جاش اینجا هست بپرسم سوالمو یا نه!
میخوام بدونم من تا چند وقت دیگه قراره عضو جدید باشمممممممممم؟؟؟!!!!!!!!!
نقل قول:
حداقل باید 40 روز از زمان عضویت شما بگذره تا شما از عنوان عضو جدید به عنوان داره خودمونی میشه (با توجه به این تک ستاره ای که الان دارید) ارتقا پیدا کنید...
سلام
دوتا سوال از بچه های گل:
1- چرا در قسمت "اختیارات تاپیک" -> ""مشترک شدن در این بحث" رو که میزنم بعضا خطا میگیره؟ درواقع
چه انمجمنهایی رو نمیشه مشترک شد؟
2- چرا بعضی پستها دکمه تشکر نداره؟
ممنونم :cool:
*حل شد!ممنون!*
هیشکی اصلا تحویل می گیره:41::41::41:... یکی از مدیران نمی تونه لطفا یه کاری بکنه، یه جواب قطعی بهم بده...
سلام من در سايت شما عضو شده ام و مي خواهم بدانم ايا ارسال پول از طرف شما واقعي است و بايد در كجا اطلاعات مربوط به بانك رو پر نمايم متشكرم
سلامنقل قول:
کسی گفته پی سی ورد برای شما پول میفرسته ؟ ما بیخبریم !
نه فقط اینجا ، هر جای دیگه هم چنین چیزی دیدید باور نکنید . هیچ کس پول به آدم نمیده بدون دلیل .
سلام
این انجمن برای اشکال پرسیدنه؟ یا واسه چیز دیگه هست و من نمیدونم؟ دلیل بی جواب موندن
سوالات .... ؟
:19::19: :41:
سلام. من محمدم از مصاحبت با همگی خوشبختم.