سلام: من کننSX1 ISخریدم وتازه دارم باهاش سروکله می زنم وخیلی هم آماتورهستم. چیزهایی که تابه حال متوجه شدم: عکسها درحالت اتومات اصلا جالب نیست بخصوص درفضای بسته وبهتره تنضیمات توسط شخص اعمال شودمثلا درفضای باز اگرازمنظره می خواهید عکس بگیریدسلکتورآنرادرحات منظره بگذارید. درفضای بسته منبع نورراخودتان انتخاب کنیدوهرچه تنظیمات دستی مثل مقدارایزو،میزان قدرت فلاش کیفیت عکس بالاترمی رود. کلا عکسهادرفضای بسته درحالت اتو ناامیدکننده است.
کیفیت فیلم برداریش واقعا عالی است. فیلم برداری درحالت 16/9Full HDاست وحداکثرمدت فیلم برداری پشت سرهم آن 4گیگ ودرصورت پایین بودن کیفیت فیلم(تنظیم می شود)تا4ساعت که قاعدتاکسی این کاررانمی کندمگربرای Youtubeبخواد!
بردریموت کنترل آن کم است وازروبروعمل می کند.
باطری شارژی CFL3000میلی آمپر گرفتم که کارایش بیش ازحدانتظارخوب بود.با مموری 4 و8 گیگ توشیبا هم که گرفتم مشکلی تاحالانداشتم.چون حجم فیلم برداریش بالاست اگرمموریش خوب نباشه error ممکنه بده.
اگه ازسروران گرامی کسی دفترچه فارسی(راهنما)اونوبرای دانلودسراغ داره لطفا لینکشو بده.
هرراهنمایی هم بفرمایندممنون
دوربین منوی فارسی داره ولی دفترچه راهنماش اتگلیسی است وکیفیتش هم خوب نبود(ریز وبسیاربدوسطش منگنه شده بود)برای دانلود بود ولی انگلیسی.