آره باید همین کار رو بکنی ولی بازم میگم توی بازار هستش ولی گرونهنقل قول:
شما اگه روی Asus تعصب نداری حتما به مدل هایی که در این پست گذاشتم فکر کن:
جفتشون اورکلاکر های خوبین.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2807328&postcount=3134
Printable View
آره باید همین کار رو بکنی ولی بازم میگم توی بازار هستش ولی گرونهنقل قول:
شما اگه روی Asus تعصب نداری حتما به مدل هایی که در این پست گذاشتم فکر کن:
جفتشون اورکلاکر های خوبین.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2807328&postcount=3134
سلام به همه
آقا معلوم نشد ما تا کی باید صبر کنیم؟؟؟ (برای این P5Q)
بعد یه سوال دیگه/ آیا این سری 45 های گیگا بهتر از P5Q نیستن؟؟؟ یعنی بهتر نیست یه کم بیشتر بدیم و گیگا بگیریم؟؟؟
دوستان چند مدل گیگا سری 45 اینجا اصفهان پیدا کردم با قیمت مناسب/آیا اینا خوبن بگیرم؟/چون فکر نکنم حالا حالا ها تو این بازار گیگا پرست اصفهان بشه ایسوس پیدا کرد. اینا مدلاشه:
GA-EP45T-DS3R
GA-EP45-DS3R
در پاورقی هم بگم خبرای جالبی امروز تو بازار اصفهان شنیدم. یکی از فروشنده ها به من قیمت P5Q Deluxe داد حدود 240 ولی چند تا فروشنده که کار اصلیشون (خبر مرگشون) ایسوس بود می گفتن اصلن P5Q هنوز وارد بازار هم نشده یعنی هنوز تهران هم نیومده که بخوان قیمت بدن. خدا صبر بده به ما اصفهانی ها
موفق باشید
دوست عزیز ممنوننقل قول:
در حال حاضر برد خودم p5b هستش میتونم صبر کنم برا خرید برد چون من از این برد ایسوس واقعا خوشم اومده یعنی اینطور بگم چشم و گرفته و صبر باید کرد:19::19:
نميگم گيگا بده ولي نسبت به asus داره يه پول اضافه اي رو ميگيره اين قضيه رو اكثر مادربورد هاي گيگا هستنقل قول:
به نظر من asus بهتره و شما حتي ميتوني اين مادربورد هاي جديد بايو استار رو هم بگيري كه نسبت به قيمتشون خيلي خوبن
آقا من به این بایواستار اطمینان ندارم. از طرفی شما میگی خوبه. از طرفی من زیاد تو کار اورکلاک نیستم. چی بخرم؟ اگه میشه یه مشخصات جامع تری در مورد این مادربردهایی که گفتی بده.نقل قول:
بودجه: 200 تومن.
مادربورد هاي بايو استار مادربورد هايي هستن كه تو رنج ارزون قيمت با ساير برند ها به رقابت مي پردازهنقل قول:
چون تو ايرن زياد نبوده و باهاش كار نشده طبيعتا جنس ناشناخته اي هستش
اونجور كه دوستمون گفت مادربورد خوبي هست ولي اگه شما شك داري نخري بهتره
ميتوني asus p5q-e بگيري ولي الان ناياب شده
خوب خود شما میگی نایابه، با این حال، چی بخرم؟نقل قول:
بايو استار برند خوبي هست نگران نباشنقل قول:
سلام دوستان
ممنون از کمک هاتون
فکر کنم تصمیم نهاییم با گیگا باشه که اگه خدا بخواد فردا برم بگیرم
شخصن دوست دارم چیزای جدیدو امتحان کنم و یجوری هم می خواستم حتمن این ایسوس رو بگیرم
ولی بیشتر نمی تونم صبر کنم و در ضمن گارانتی هم برام خیلی مهمه که گیگا تو اصفهان بهترین گارانتی رو داره
امیدوارم پشیمون نشم
ممنون از همتون
من بالاخره رفتم و یه سیستم ارزون واسه این بنده خدا جمع کردم
مشخصات:
cpu E2180 - 72 000
mb. Asus P5GC-MX - 46 000
Ram Patriot 1G 800 - 21 000
HDD Maxtor 160 - 37 500
Dvd rw sony - 29 500
Power logic - 12 000
speaker genius - 7 000
keyboard farasoo 2880 -13 500
mouse genius - 3 500
کلا 240 شد
مادر برد biostar و elite اون مدلی که میخواستم نبود تو بازار مجبور شدم asus بگیرم حالا نمیدونم این مدلش خوبه یا نه
cpu ش هم که گرون شده بود اما چاره ای نبود گرفتمش دیگه
در کل چطوره؟