ممنون....ولي تنظيمات مشابه اين رو يكي قبلا توي همين تاپيك گفته بود. حالا منم يه دونه ميگم كه كيفيت صدا پايين نياد ولي با هدفون گوش رو هم اذيت نكنه...ادامه در پست بعدي::31:نقل قول:
Printable View
ممنون....ولي تنظيمات مشابه اين رو يكي قبلا توي همين تاپيك گفته بود. حالا منم يه دونه ميگم كه كيفيت صدا پايين نياد ولي با هدفون گوش رو هم اذيت نكنه...ادامه در پست بعدي::31:نقل قول:
سلام دوستان حال 5700اتون چطوره ؟!!!!!
هر خط رو يه دونه حساب كنيد و اولين خط عدد صفر هست....به ترتيب همين جوري:2 . 7. 5/3. 6. 2
مطمن باشيد به مدت طولاني گوش رو اذيت نميكنه...
به مرحمت شما... سلام مي رسونن..نقل قول:
سلام دوستان حال 5700اتون چطوره ؟!!!!!
به نظرم مياد يا واقعا پستايي كه من و تو براي هم مينويسيم پاك ميشن؟؟؟؟ :13::19::41:نقل قول:
آره دوست عزیز پاک میشه !نقل قول:
کلا قصد اشغال کردن جا رو نداشتم !
دوستان میدونن من عاشق 5700 شدم ولی فعلا نمیتونم بخرمش با اینکه n73me دارم ولی یه سره تو این تاپیک پلاسم .دیگه طاقت نیاوردم چیزی نگم ....
اميدوارم بتوني زودتر بخري..:11: :10:نقل قول:
اطفاقا تو باعث ميشي كه ما بيشتر به فكر مزيت هاي 5700 نسبت به ان73 بيفتيم:31:
ممنون آقا مرتضي !
من عاشق 5700 شدم براي اينكه قيافش طوريه كه به اين زوديا خز نميشه درست عكس ان73 كه دست همه هست الان .
راستي بهتره ما بحث رو ادامه نديم ممكنه بقيه دوستان شاكي بشن ...
سلام کوچولوها یه موزیک باحال گذاشتم برای اونایی که میخان اس ام اس یا زنگ موبی شون احساساتی کنه موزیک فیلم سالهای دور از خانه یا اوشین اینو داونلودش کنین بعد برای مامان و باباتون (بیشتر مامانتون) پخش کنین ببینین کی می فهمه انگه چیه راستش من گذاشتم برای زنگ 5700 جون وقتی زنگ می زنه اوناییکه سریالو دیدن خشکشون می زنه ببینن یادشون میاد یا نه خلاصه اوناییکه دیدن بشینن برای گذشته زار و زار با 5700 گریه کنن !!!
کد:http://www.divshare.com/download/2765581-b4c
اون يك كليپ داشت كه موقع پخش گير مي كرد. خيال مي كرد كه به خاطر Update بوده. ولي من بهش گفتم كه براي من هم كه Update ميشه همينجوريه.نقل قول:
دليلش همين بود عزيز :19:
آدينه، 25 آبان 86