از طریق برنامه G_deskنقل قول:
Printable View
از طریق برنامه G_deskنقل قول:
آقا اینم واسه روی گل شما آپ کردمنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/28319138/c2f86e3d/LCGJukebox___HMeD__RMiN_.html
مرسی آقا خیلی مخلصیم. چرا دانلود نمیشه. هر چی دگمه دانلود رو میزنم عکس العمل نشون نمیده:41:نقل قول:
یکی از پسامو پاکیدن!
آقا این برنامه ی Lcg Jukebox از جمله برنامه هاییه که تا وقتی داریش مشکلی نیست ، اما وقتی Uninstall می کنیدش ، به طور کامل پاک نمیشه و هر بار کابل USB رو از گوشی جدا می کنید ( یا در بعضی گوشی ها وقتی ری استارت می کنید ) دوباره میاد و از شما درخواست نصب می کنه . اون وقت برای رفع مشکل باید مموری کارت و مموری خود گوشی رو فرمت کنید.
مورد مشابهی در باره ی Divx Player هم دیده شده ( البته خیلی کمتر )
راس میگه:8: منم امتحان کردم نشد.:41:نقل قول:
باید بعد از uninstall کردن بری توی resource (البته با سیستم بوسیله کابل) و از توی قسمت app باقیمانده هاشو هم پاک کنی.نقل قول:
سلام به همه دوستای عزیز::11:
عزیزان من قصد خرید یه گوشی خوبو دارم و با توجه به علاقه ام P990 رو انتخاب کردم.ولی N73 نوکیام مد نظرم هست.با توجه به اینکه من با هیچ کدوم از این دوتا گوشی تا حلا کار نکردم میخواستم از شما دوستایی که با P990 کار کردید و با معایب و نقاط قوت این گوشی آشنا هستید نظرتونو راجع به این گوشی بدونم.به نظرتون بهتر از N73 هست یا نه.گذشته از دوربین و صداش.:46:
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.:20:
دوستان راه حلی وجود دارد که هنگام ارسال sms تبدیل به 2 smsm نکند؟!!! برای من پیام میاد در 1 sms هنگام فوروارد به 2 sms تبدیل میکند؟!!!! چرا؟
1 نکته اینجاست که اینجا هیشکی با نوکیا کاری نداره! فقط سونی اریکسون.:10::5:نقل قول:
2 آقا وقتی توی حالت phone mode وصل میکنیم به کامپیوتر اگر کابل رو همینجوری بکشیم ایراد داره؟
3 کاش این برنامه سونی اریکسون با روشن شدن کامپیوتر خود به خود بالا نمیومد.
4 ما به وسیله همون 4 تا فونت که میریزیم توی مموری گوشی رو فارسی کردیم ولی فونت های انگلیسی هم عوض شد. بدم اومد . فونت های دیگه ای واسه این گوشی نیست که زیبا تر باشه و حتی الامکان فارسی هم داشته باشه؟
5 وقتی هم که فیلیپ بسته است فونت هام خیلی گنده و زمخت شده چاره اش چیه؟
6 یه چیز جدید هم کشف کردم. من گوشیمو مستر رسیت کردم تم هاش پاک شد اگر دارین اون تم آبی رنگ رو برام بذارین و آقا صدای گوشیم 3 برابر شد!!!!!! باورتون نمیشه توی ارفون که نمیشه از نصف بیشترش کرد گوش آدم درد میگیره.:21:
7 اگر مموری خوب نباشه فقط با پر کردنش هنگ میکنه یا اینکه باید برنامه زیاد روش نصب بشه. من با فایلای موزیک و اینا پرش کردم اصلا ایراد نداره ولی برنامه یکی دوتا بیشتر روش نصب نبست.
صدای گوشیت چجوری 3برابر شد؟نقل قول: