مال خودم تو اون یکی مودم 1 و 32 بودنقل قول:
دوستان عزیز تو این مودم جدیده وقتی رو حالت PPPoA/PPPoE میزارمش به نت وصل نمیشه چطوری درست میشه؟ تو حالت بریج وصل میشه
Printable View
مال خودم تو اون یکی مودم 1 و 32 بودنقل قول:
دوستان عزیز تو این مودم جدیده وقتی رو حالت PPPoA/PPPoE میزارمش به نت وصل نمیشه چطوری درست میشه؟ تو حالت بریج وصل میشه
[QUOTE=S M Λ S Ħ;8233662]دقیقاً با همین ترفند و اینکه حتماً باید idm هم روی 32 کانکشن باشه،نقل قول:
من همیشه 2 شب ست میکنم شما اگه میخوای قبل از 2 ست کن یک بار بعد ساعت 2 بلند شو از خواب ببین جواب میده یا نه،
واسه من همیشه ساعت 2 از خواب. پا میشم ست میکنم سرعتم میشه 450 و راحت تا ساعت 7 صبح 8 تا 9 گیگ دانلود میکنم،از هر سایتی هم باشه لینک واسم فرقی نمیکنه،
شما آخرین ورژن رو میتونی از این لینک ها بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب کردن تو idm ست کن ضرر که نداره واسه من که جواب داده ايشالا واسه شما هم جواب بده
اگه میخوای با این نرم افزار وبگردي کنی چون قند شکن هست باید روی گوگل کروم و فایرفاکس حتما از افزونه ضد تبلیغات مثله Ad-black و Ad-black pup up. استفاده کنی تا جلوی تبلیغات ناخواسته رو بگیره
سوالی بود در خدمتم
سرعت افتضاح شده ! از 40-50 واسه من بالاتر نمیره امروز !
واسه من هم هر وقت تو روز مشکل پیدا میکنه از برنامه Hotspot Shieldنقل قول:
استفاده میکنم شما هم یک بار استفاده کنید ببنید جواب میده یا نه
[QUOTE=Arsenal2012;8233717]نقل قول:
قربون دستت مهندس
ممنونم
ایشالا امشب تست میکنم :)
ولی این روش برای سایت هایی که فقط دانلودشون برای آی پی های ایران باشه کار نمیکنه !
چون من الان تست کردم؛ فقط انگار باید قبل اینکه هات اسپات روشن شه، لینکش دانلود رو اول بگیری، بعد هات رو روشن کنی !
راستی این هات تنظیمات خاصی نداره؟ من که سرعتم 1 مگه، به 1 نرسید.. تا 600-700 نهایت میره..
سلام دوستان
من 2 گیگ از ترافیک مصرفی مونده . اگر بخوام ترافیک بخرم و اضاف کنم اون 2 گیگ پاک نمیشه که ؟؟؟
تا 2 ماه دیگه هم اکانت اعتبار داره
ممنونم
خیر پاک نمیشهنقل قول:
سرویست رو 9 مگ بسته شده !؟؟؟؟نقل قول:
[QUOTE=S M Λ S Ħ;8233847]چاکریم حاجینقل قول:
بله منم اول لینک هها رو تو روز اظافه میکنم شب هم با همون نرم افزار ست میکنم
حالا شاید واسه شما هم جواب داد شب حتما تست کن و نتیجه شو بگو که بچه ها هم بدونن