داداش جواب نمیدین؟نقل قول:
داداش جواب نمیدین؟نقل قول:
اگه منظورتون همون اتصال به لایوهنقل قول:
forum.b a z icenter.com/thread9817/#post365423 (فاصله ها حذف شود)
البته اونجا برای کنسولهای فت توضیح داده که اول باید یه کیت وایرلس بهشون وصل بشه اگه شما اسلیم داری بخش اولش مربوط به شما نمیشه
دوستان راهی هست که بشه هارد اکسترنال رو با تهیه قاب و لوازم لازم به هارد ایکس باکس تبدیل کرد ؟
دوستان ارور unreadalbe disk برای چیه تا حالا 4 تا دیسک بازی بلک آپس 2 را امتحان کردم همه این ارور را میدهند ؟؟ مشکل از دیسک هست یا ایکس باکس؟
اگه بازیهای جدید دیگه اجرا میشه مشکل از دیسکها هستنقل قول:
خودتون رایت میزنید؟ یا از جای خاصی گرفتین هر 4 تارو؟
ممکنه شما یا کسی که رایت میزده یه مشکلی تو کارش بوده که درست درمون رایت نشده
دوستان من یه سوال داشتم که ممنون میشم کسی که اطلاع داره جواب بده. من آمریکا هستم و xbox 360 Elite خودم رو همراه خودم آوردم اینجا. با نوجه به اینکه کنسول من PAL هست و درایوم هم روش LT نصب شده من نمیتونم برم Live و اینکه بازی ها اینجا همه NTSC هستن به مشکل بر خوردم. البته به دلیل اینکه از کابل HDMI استفاده میکنم مشکلی از لحاظ خروجی تصویر روی نمایشگر NTCS ندارم. سوال من این هست که آیا من میتونم فقط با خرید و تعویض دی وی دی درایو NTSC و جایگزینیش با درایو فعلی بازی های اورجینال رو انجام بدم و برم live؟
من تازگیا مشکلی با کابل اچ دی پیدا کردم هر موقع روشن میکنم میگه سیگنال موجود نیست
باید چند بار کابلی که به خود LCD وصله رو تکون بدم تا شاید بیاد بعضی وقتا هم اصلا نمیاد مجبور میشم
از اون فیش 3 رنگ استفاده کنم به هر 3 تا پورت تلویزیون امتحان کردم همین مشکل رو داره مشکل از کابل هست یا از تلویزیون ؟؟
سلام !
من هارد اکس باکس ( فت ) رو در اووردم و فرمتش کردم .. :دي حالا دیگه اکس باکس نمی شناسش ... چی کار می تونم بکنم ؟
نه از دو جای مختلف گرفتم بازیهارو فقط مشکلم تو این بازی هست اجرا میشه اما دائما همین ارور را میده.نقل قول:
....نقل قول:
یه جا تو یه انجمن دیگه خوندم و یه ادم وارد و یه تعمیر کار درباره ی این موضوع صحبت کرده بود و گفته بود که یه سری دی وی دی های data life اومده که فقط تا دموی بازی رو بالا میاره و بعد ارور میده و میپره بیرون!... مشکل از دستگاهت نیست... دیسک ها مشکل دارن...... اینم لینک این جایی که نقل به مزمون کردم...اتفاقا بدر مورد همین بازی بلک اوپس پرسیده بود و جوابشو داده بود... دستگاهت هیچ ایراد نداره خودتو ناراحت نکن... ایراد از بازار و دیسک های ایرانه
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a z ic e n t e r.com/thread2825/page133/#post2364288
فقط فاصله ها رو وردار تو ادرس اصلی
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم