[QUOTE=Arsenal2012;8233604]سلام مهندس !نقل قول:
آقا این ترفند هاتم لطفا به ما بگو حاجی :D
ایشالا خیر ببینی از جوونیت :D
Printable View
[QUOTE=Arsenal2012;8233604]سلام مهندس !نقل قول:
آقا این ترفند هاتم لطفا به ما بگو حاجی :D
ایشالا خیر ببینی از جوونیت :D
دوست عزیز تو کدوم قسمت هست عکس بگیرم بزارم واست؟؟؟؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[QUOTE=S M Λ S Ħ;8233607]سلام داداشنقل قول:
ترفند خاصی نیست من هر وقت سایتی مثله اندرویدکده یا خیلی از سایت هایی که سرورشون تو ایرانه سرعت شب تایم رایگان بالاتر از 50 نمیره با این ترفند که میگم حلش میکنم و سرعتم میره رو 450 ایشالا که واسه شما هم جواب بده
من اول دانلود قطع میکنم بعد نر افزار Hotspot Shield رو فعال میکنم بعد تو idm قسمت تنظیمات-پرو کسی- اون گذینه کپی از ie رو میزنم که پر وکسی ها اتوماتیک ست بشه و در نهایت تتظیمات رو ذخیره میکنم بعد میرم همون لینکی که سرعنم 50 بود رو میزنم سرعتم دیگه ثابت میره روی 450 الته پورت من روی 4 مگ هست..واسه کسانی که رو 9 مگ هست من خودم دیدم با این ترفند سرعت شون تا 900 هم میره
باز سوالی بود درخدمتم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تنظیمات VCI/VPI
0 , 59
سرعت روزانه هم یکی دو روزه برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فتضاحه چه برسه به شب !! دیروز محدود به 30 کیلیوبایت/ثانیه بودم .
مطمئنی؟ برای من 0. 35 هست ! دو پسن بالاترت هم عکسی که گذاشته همین 0و35 هستنقل قول:
[QUOTE=Arsenal2012;8233635]یعنی الان هر شب با این حرکت 9 گیگ دانلود دیگه تضمینه؟نقل قول:
خب بعد یه سوال !
باید حتما زمان رایگان باشه تا بشه از این ترفند استفاده کرد؟ یعنی نمیشه قبل اون ست بکنی تا خودش از ساعت رایگان دانلود کنه !
بعدم این لینک Hot Spot رو میشه بدی لطفا؟
مال تهران 0و 35 وشهرستان 0و59نقل قول:
من کرج هستمنقل قول:
فرستاده شده از C2005ِ من با Tapatalk
شاید تهران و کرج هنوز از هم جدا نکردن ولی تو سایتش این و نوشتهنقل قول: