همه رفتن کسی دورو برم نیست
دوستان منم فردا صبح عازم و جازم هستم
پیشنهاد میکنم بار خودتون رو سنگین نکنید
خداحافظ ای همنشین همیشه ... خداحافظ ای داغ بر دل نشسته - سلام بر تو ای پادگان خاتمی یزد :n28:
Printable View
همه رفتن کسی دورو برم نیست
دوستان منم فردا صبح عازم و جازم هستم
پیشنهاد میکنم بار خودتون رو سنگین نکنید
خداحافظ ای همنشین همیشه ... خداحافظ ای داغ بر دل نشسته - سلام بر تو ای پادگان خاتمی یزد :n28:
برو دادا موفق باشی....:n16:نقل قول:
دوستان شرایط گرفتن این انتقالی چه طوری هاست مثلا الان من تیب 41 قوشچی هستم میخوام بیام تیب 221 مراغه چی کار میتونم بکنم؟؟
اصلا میتونم اعتراض بدم به جایی که افتادم به همین تیب 41 قوشچی میشه اعتراض داد البته 10 باید خودمو معرفی کنم
در ضمن این 10 افتاده چهارشنبه امکانش هست بگن برید شنبه بیایید؟؟
سلام دوستان الان ساعت 2 بامداد 1394/04/01 هستش و من یک ساعت دیگه باید برم به سمت نظام وظیفه مشهد حرکت کنم اعزامی از سبزوار به نیرو زمینی 02 :n14:
این اواخر خیلی ها رو از خودم رنجوندم خیلی دل ها رو شکستم خیلی امید ها که به من چشم دوخته بودن رو نا امید کردم ولی با این همه امشب همه شون زنگ زدن و ازم خداحافظی کردن حتی یکی که خیلی در حقش ظلم کرده بودم برام یه عالمه خوراکی آورده داد به همسایمون تا بهم بده همین ها باعث شده جگرم آتیش بگیره احساس میکنم خیلی پستم از شخصیت خودم متنفرم ایشالله که آموزشی سختی در پیش باشه تا تقاص همه دل هایی که شکستم رو تو این دو سال پس بدم سعی کنید جوری زندگی کنید که وقتی رفتید همه به نیکی از تون یاد کنن نه مثل من :n28:
سلامنقل قول:
بسلامت ، ایشالله سفر بی خطر باشه و سالم برید و برگردید
سلام دوستان
منم امروز عازم هستم
از شیراز
به نیروی دریایی سیرجان
ممنون که این مدت راهنمایی کردین
براى انتقالى گرفتن بايد چند ماه حداقل بين ٣ تا ٦ ماه داخل ان يگان باشيد سپس درخواست انتقالى مى دهيد كه بايد فرمانده تيپ با ان موافقت كندنقل قول:
اعتراض هم نمى توانيد بكنيد، اگر شرايط خاصى داشتيد كه لحاظ نشده مدارك ان را تحويل نيروى انسانى تيپ دهيد تا ترتيب اثر دهند
چهارشنله هم روز كارى است و شما را پذيرش خواهند كرد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
من کد مازاد بودم.
امروز رفتم به همراه 80 نفر دیگه افتادم آموزشگاه امام رضا 04 بیرجند ارتش.نمیدونم چطور جایی هستش اما امیدوارم جای خوبی باشه.
برای همه دوستان هم آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم بهتون سخت نگذره:n16:
هواي گرمى دارد اما پادگان جديد دارد در منطقه خوسف خارج بيرجندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان امروز رفتم نظام وظیفه
واسه ساعت 7.5 عصر بهمون بلیط دادن که بریم ترمینال و سوار اتوبوس بشیم بریم یزد