تو پنل هستنقل قول:
عقربه ای هست مثل صفحه کیلومتر ماشین
Printable View
تو پنل هستنقل قول:
عقربه ای هست مثل صفحه کیلومتر ماشین
من شکایت کردم از آسیاتک تماس گرفتند گفتند به ما چیزی در مورد زمان هدیه اعلام نشده و شاتل هم 2 گیگ هدیه را با محدودیت زمانی میدهد.نقل قول:
پس اون لینک خبر چی گفته بود؟نقل قول:
کلا تو مملکت ما هیچی حساب و کتاب نداره:n08:نقل قول:
مشکل اینه که من 5 تا کد رو باهم فعال کردم به خیال اینکه 10 گیگ بده بدون محدودیت الانعقربه تمام شدن رو نشون میده از اولشم همونطوریهولی از حجم اصلی چیزی کم نمیشه چون به د0گیگ نرسیدمنقل قول:
والا برای منکه با ای پی 5 شروع میشه هنوز ایکون ها نشون داده نمیشه در گوگل پلی حتی برای دانلود ونصب بعضی چیزا باید صد بار تلاش کنم تا شروع دانلود انجام بشه.نقل قول:
تو قسمت کاربری همونجا که میشه کد هدیه ثبت کرد، ثبت کد سرشماری هم اضافه شده.نقل قول:
از دوستان معذرت میخوام البته که بحث پارس آنلاین وارد این تاپیک شد :n40:
دوستان من حدود 90 روز از سرويسم مونده و 9گيگ حجم هم دارم ميخواستم ببينم يه گيگ باكس 90 گيگي 90 روزه بخرم بهتره يا اين سرويس عصرانه رو تمديد كنم كه بعد اتمام حجمم خود به خود استارت بشه ؟
با اين فرق كه عصرانه شبانه نداره ولي سرويس من داره
نمیدانم مصرفتان و دانلود شبانه تان چقدر است ولی یک کار هم میتوانید بکنید که هم گیگ باکس بگیرید هم سرویس عصرانه بگیرید که بعد از اتمام سرویستان استارت شود.نقل قول:
احسنت اتفاقا همين فكر رو هم داشتم گفتم اول گيگ باكس رو بگيرم 90 گيگ 90 روز بعد سر ماه ديگه اين عصرانه رو تمديد بزنم كه بعد اينكه گيگ باكس و حجم اصلي تموم شد اين استارت بخوره .نقل قول:
مصرفم طبيعتا بالاست و دانلود هاي شبانه رو كه كم باشند مثلا در حد 2-3 گيگ رو با همين شبانه خودش ميكنم و حجم بالا ها رو با ايرانسل 4 جي دانلود ميكنم
اين عصرانه تا كي هستش ؟