نه هیچ فرقی نداره تو اجرا و راحت ترم کپی خور میشه فقط ارکید چیزایی مثل هارد یا هدست برا انلان تو جبش نیست که اونارم اگه خاستی بدن میتونی بخرینقل قول:
نه هیچ فرقی نداره تو اجرا و راحت ترم کپی خور میشه فقط ارکید چیزایی مثل هارد یا هدست برا انلان تو جبش نیست که اونارم اگه خاستی بدن میتونی بخرینقل قول:
1080pبهتره یا 1080i?
دوستان گرافیک اکس باکس ATI Xbox 360 - 256-bit - graphics accelerationهست و 512 MB GDDR3 SDRAM و3.2 GHz Triple Core IBM PowerPC
چطور 10 سال داره راحت بازی ها رو اجرا میکنه بد کامپیوتر با این همه کارت گرافیکه جدید هنوز نمیتونه خوب اجرا کنه؟
ببین قضیه خیلی پیچیده تر از این حرفا است. طرحی پردازنده و رم و گرافیک یک کنسول با پی سی به کلی فرق داره. پهنای باندی که کنسول با سخت افزار پایین میده تقریبا هم طراز با سخت افزار های سطح بالای پی سیه.
البته الان دیگه پی سی خیلی جلوتر از کنسول هست. الان اگر یه پی سی به روز داشته باشه کاملا روی کنسول رو کم میکنه و جای حرفی باقی نمیذاره.
مثلا الان شایعه است که ایکس باکس بعدی پردازنده 4 هسته ای خواهد داشت و 8 گیگ رم. با همین سخت افزار کنسول میتونه کلی بترکونه.
از دید منطقی هم اگر بخوای نگاه کنی همیشه اگر دستگاهی به طور تخصصی برای کاری طراحی بشه مطمئنا خیلی بهتر جواب میده. پردازنده پی سی رو جوری ساختن تا بشه باهاش همه کار کرد اما وقتی کنسول رو می ساختند میدونستند که این پردازنده برای بازیه. این قضیه برای قطعات دیگه هم همینطوره.
مرسی دوست عزیزنقل قول:
من همیشه pc گیمر بودم الان کمتر از 2 ساله که اکس باکس بازی میکنم وقتی به این قظیه فک کردم گیج شدم اخه من هر دفه pc رو فول کردم سال بدش نمیتونست رو high اجرا کنه و مجبور میشدم باز پول خرج کنم .یک چیز خیلی مهم : شما گفتی یه pc فول از اکس باکس بهتره ولی مثلا بازی gta v رو در نظر بگیریم شرکتش گفته برا کنسول ارزه میشه و شاید برا pc ارزه نشه و اگرم بشه همه میدونیم کم کم حدود 1 سال دیر تر میاد برا pc . بازییی مثل gta v خیلی گرافیک بالایی میبره اگر هم برا pc بیاد 1 سال این بازی برای pc اصلا ساخته نمیشه ینی نمیتونه اجرا کنه و کسایی که pc بازی میکنن مثلا 2 سال دیگه با کارت گرافیکای اپگرید شده 2 سال دیگه میارن نه الان که اکس باکس میاره :sq_4: من که گیج شدم اگه توضیح بدی واسه ما خیلی ممنون میشم
اولا عرضه درسته نه ارزه! :sq_25:
اولا معمولا راک استار از این حرفا زیاد میزنه. اول میگه برا pc نیست بعدشم یهو سخه pc رو رو میکنه. به استثنای red dead همه بازی ها همینطوری بوده. معمولا 6 ماه تا یک سال بیشتر طول نکشیده.
ببین وقتی یه بازی از کنسول بخوان ببرن رو pc باید عملیاتی به اسم پورت کردن رو انجام بدن. یعنی دستورات بازی رو برای pc قابل فهم کنن. چه تو حوزه گرافیکی و چه تو حوزه پردازشی. این خیلی مهمه که بازی خوب پورت بشه. بازی gta iv از نظر پورت یه افتضاح به تمام معنا بود. حتما باید یه سخت افزار خیلی خیلی خفن میداشتی که بتونی با یه گرافیک قابل قبول بازیش کنی. در حالی که گرافیک بازی واقعا اینقدر ها هم خوب نبود.
این در مورد gta v هم صدق میکنه. اگر بازی پورت خوبی داشته باشه به راحتی میتونی با کارت گرافیک های متوسط تر هم بازیش کرد. با توجه به دموهایی که من دیدم درسته که بازیش گرافیک جذابی داره اما اگر دقیق بشی نمیشه گفت که یه شاهکار گرافیکیه. هرچی باشه بازی برای کنسول ساخته شده.
کلا خودتو خیلی اذیت نکن. صبر کن بیاد ببینیم چه میکنه این راک استار ...
بازی هایی مثل Dead Space و یا MW3 خیلی خوش ساخت بودن. حتی با pc های سطح پایین هم میشد یه فریم ریت خوب ازشون گرفت.
سلام من xbox360 250GBHDD گرفتم دسته دو
هیچی در مورد اون نمیدونم مثلا از واژه ی داشبورد گرفته تا .... .
میخواستم بدونم چجوری میتونم برنامه بدم
بهش که تمام بازیها رو بخونه مرسی یا همون کپی خور کردن . لطف کنید راهنمایی کنید .
داشبورد همون محیطیه که وقتی کنسول رو روشن میکنی باهاش روبرو میشی
برای اجرای بازی های روز اصطلاحا باید هـک LT3.0 داشته باشی.
یه بازی ال تی 3 از یه جای معتبر بخر ببین دستگات اجرا میکنه یا نه. اگر نکرد باید ببری بیرون بدی فروشگاه و بگی هکشو برات به ال تی 3 آپدیت کنه.
هکش به صورت سخت افزاریه و باید دستگاه باز بشه.
سلام . یعنی LT3 یک سخت افزاره که ورژن رو میبره بالا .
این مدل مگه قدیمیه ؟
از بچه ها شنیدم که با جیتک کردن کنسول رو کپی خور میکنه.
سجادجان من از کاربرای مبتدی این کنسول هستم .
لطف کن کمک کن تا اشتباها کاری نکنم .
دوستان عزیز، یک نفر خواهشاً بیاد منو راهنمایی کنه برای ریختن LT3 !
من خودم LT2 رو ریختم واسه خودم و حالا فقط واسه ترتیب ریختن داشبورد و فریمور سوال دارم.
اول فریمور فعلی یعنی LT2 رو پاک کنم و ببرم استاک، داشبورد 15574 رو نصب کنم و بعدش دوباره استاک رو پاک کنم و فریمور LT3 بریزم. مراحل همین باشه درسته ؟