دوستان لطف کنن سرعت دانلود شبانه و روزانه سرویس 1024 رو بگن ممنون میشم........
Printable View
دوستان لطف کنن سرعت دانلود شبانه و روزانه سرویس 1024 رو بگن ممنون میشم........
پس چرا از سرویس اکو استفاده نمی کنید؟ منکه هرجور حساب کردم دیدم ارت به صرفه نیست سرعتش به قیمتش نمی ارزه الان با 24 تومن اشتراک 2 مگ میدن با سرعت دانلود 250 کیلوبایت در طول شبنقل قول:
من Art3 دارم، تا هفته پیش که 6 ماهی میشد Downstream روی 285 بود، الان یه هفته است شده 861 ولی سرعت دانلود حداکثر روی 44 دور میزنه!
منم آرت دارم و میزان دانلود برام مهمه . سرویس 2 مگ رو تو اکثر مناطق نمیدن و حداکثر اکو 512 میدن برای همین اکو ارزش گرفتن نداره.نقل قول:
سرعت دانلود با Downstream فرق داره و بات نرم افزار دیگه ای محدود میشه. 861 حداکثر سرعت وبگردی شماست.نقل قول:
من Art3 دارم، تا هفته پیش که 6 ماهی میشد Downstream روی 285 بود، الان یه هفته است شده 861 ولی سرعت دانلود حداکثر روی 44 دور میزنه!
خب آخه عوضش شما محدودیت حجمی دارید دیگه! کسی که در طول روز دانلود و کار زیاد داشته باشه کفاف نمیده!نقل قول:
دیگه آفیس نیست؟! اگه باشه برای شما خوبه که روز دانلود دارید. البته شبانه رایگان نداره!نقل قول:
خلاصه ما نفهمیدیم به من یه لا قبا ( درست نوشتم ؟ :دی ) بالا 128 میدن ؟
من سینه سپر کردم گفتم از شما مودم نمیگرم اونام گفتن ما هم پشتیبانی نمیدیم چیزی بشه ... !؟ :21:
بعد از اینهمه برو و بیا و پول دادن و مدارک فرستادن و دنگ و فنگ، حاج خانم از شاتل زنگ زده که متاسفانه خط شما فیبر نوریه :41:
پس باید چی کار کرد؟نقل قول:
بعد از اینهمه برو و بیا و پول دادن و مدارک فرستادن و دنگ و فنگ، حاج خانم از شاتل زنگ زده که متاسفانه خط شما فیبر نوریه
یعنی درست نمیشه؟
دروغ میگه وظیفشونه تو برو بگیر (منظورش درباره مودم سازگار باشه یا نه) برو TP-LINK یا زاکسل بگیرنقل قول:
مودم نمی خواد بگیری ازشون برو فقط سرویس بگیر زمانی هم که گرفتی برو تو صفحه پشتیبانی بگو مثلا سرعتم کمه پشتیبانی میکن مثل باقلوا :21: اونا می خوان فقط مودمشون رو بفروشن :8:
نترس طوری نمیشه برو بگیر :46:
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
مگر چک نکردند خطو:18:نقل قول:
پس بیخیال ADSL شو برو وایرلس بگیر :31: وایمکس :2: نگیر چون ساعات رایگان نداره :2:
به نظرم اگر شاتل سرویس وایرلسش تو شهرتون راه اندازی کرده ازش بگیر :8:
جااااان؟! وایمکس رایگان نداره؟!!! ایرانسل که کلاً نامحدوده مبین نت هم 2 تا 8 صبح و جمعه ها رایگانه!نقل قول: