نقل قول:نقل قول:
نه الان با آپدیت جدیدی که رو لایو اومده میشه از 32گیگ ظرفیت فلش یا هارد استفاده کرد. که حداقل 4 تا بازی روش نصب میشه.
نقل قول:نقل قول:
نه الان با آپدیت جدیدی که رو لایو اومده میشه از 32گیگ ظرفیت فلش یا هارد استفاده کرد. که حداقل 4 تا بازی روش نصب میشه.
سلامنقل قول:
بلهنقل قول:
من یه فت دارم که روش LT3 نصبه (آیا LT3+ هم داریم؟)
میتونی وصل شی ولی باید دیسک برنرمکس بگیری وگرنه بن میشینقل قول:
آیا میتونم و مشکلی پیش نمیاد؟
بلهنقل قول:
بعد واسه لایو زدن حتما باید اکانت گلد داشته باشم؟
آقا این بله اولی که گفتی یعنی LT3+ هم داریم؟نقل قول:
خب از کجا بفهمم مال من +هس یا نیس؟
خب حالا اکانت گلدم کجا بود؟ چنده؟
یه بازی جدید ( فیفا هیلو فورزا و ...) بذار اگه اجرا شد قضیه حله
اکانت گلد رو باید بخری قیمتش هم به دلار این طوریه
سایتای داخلی چند می فروشن من خبر ندارم
Gold – 12 Month $59.99($5.00 per month) Gold – 3 Month $24.99($8.33 per month) Gold – 1 Month $9.99
البته یه روش بود برای گلد مجانی
اینجا رو یه نگاه بنداز
/forum.b a z i center.com/thread69441
ولش کن بابا با این وضع دلار ما این صحبتا بهمون نیومدهنقل قول:
همون یدونه کال آو 4 میریزم با PC بازی میکنم
کال آو جدید رو اجرا میکنه دیگه
اکیه؟ یا برم هیلو بگیرم؟
خب با این قیمت ها به نظرتون به صرفه تر نیست خرید یه فلش؟ :sq_24:نقل قول:
راستی دوستان
فرق Lt3 با LT3+ چیه؟؟
خودتون میدونید . اگه بازی های مختلف رو تو به مدت کوتاه انجام میدی ، هارد به صرفه تر هست ! چون لازم نیست زود به زود بازی رو بدلیل کمبود جا پاک کنی !نقل قول:
LT3+ هیچ فرقی با LT3 نداره .
آقا من بازيه هالو 4 رو صد در صد اينستال کردم ولي موقع اجرا پيغام آپديت ميده ؟؟؟ آپديت کنم ؟؟؟؟؟ تابستون ال تي 3 ريختم . مشکلي براي بازيهايي که از قبل مونده رو سيستمم و تموم نکردم پيش نمياد ؟؟؟؟؟ فقط فوري پاسخ بديد . ممنون .
سلام
یه سوال دارم که نمی دونم جای درستی دارم می پرسم یا نه...
الان اگه من یه ایکس باکس ارکید (فت) کار کرده بگیرم همه بازی های جدید رو میتونم روش اجرا کنم ؟ یعنی از لحاظ اجرا و کیفیت بازی هاش کاملا با مدل های اسلیم یکی هست ؟ مثلا الان بازی ای هست که فقط رو اسلیم اجرا بشه و فت نتونه اجرا کنه ؟
و اینکه به خاطر قدیمی بودنشون مشکل کپی خور کردن ندارن ؟
نه هیچ فرقی نداره تو اجرا و راحت ترم کپی خور میشه فقط ارکید چیزایی مثل هارد یا هدست برا انلان تو جبش نیست که اونارم اگه خاستی بدن میتونی بخری