این شاتل اخه چه مرگشه توی ساعته 12 تا 4 بعد از ظهر نمیشه به اینترنت وصل شد مر این که از قبلا وصل بوده بشی میتونی بری بقیه عزیزان همین مشکل رو دارند؟؟؟؟
Printable View
این شاتل اخه چه مرگشه توی ساعته 12 تا 4 بعد از ظهر نمیشه به اینترنت وصل شد مر این که از قبلا وصل بوده بشی میتونی بری بقیه عزیزان همین مشکل رو دارند؟؟؟؟
دوست عزیز فکر کنم منظورش اینکه هر کدام از این پورت ها همزمان می تونند 100 مگابیت بین 4 دستگاه تقسیم کنند و اگه این مودم وایرلس هم داره می تونی از اون استفاده کنی ولی این به درد کشورهایی می خوره که سرعت اینترنتشون بالای500، 600 مگابیت است نه ایران که سرعت اینترنت محدودهنقل قول:
بله از پشتیبان پرسیدم گفت منظور برد مودم هست .
دارای 4 پورت یعنی تا 4 وسیله رو میتونی وصل کنی به مودم و سرعت 1000 مابایت همون سرعت انتقال داده بین کامپیوتر هاست البته باید کارت شبکه باید 1000 مگابایتی باشه در غیر این صورت بی مصرفه :8:نقل قول:
خوب :8:نقل قول:
اول برو مودم از بیرون بخر چون میندازن بهت :46:
دوم اینکه برو همون 128 سه ماه بگیر خوبه :31: منم دارم از همین سرویس استفاده میکنم سرعت دانلودم 24 ساعته روی 64 ثابته :8:
شرکته خوبیه به شرطی که باهاش کنار بیای :21:
بچه ها شاتل بالای 128 هم میده ؟
کسی کرج سرویس نمیگره ببینیم دانلود چطوره !؟
یه تستی چیزی از 128 ندارید بزارید ؟
زمانهای خاص شیر فلکه رو میبندن ؟
نمیشه پیچوند از شاتل مودم نگرفت ؟ چجوری !؟ :دی
مرسی ...
سلام دوستان . کسی اگر آرت 3 یا 4 داره اگر ممکنه یک تستی بزاره ببینم سرعتش چجوره . چون خودم الان آرت 1 دارم و میخواستم ببینم ارزشش رو داره یا نه ؟
سلامنقل قول:
سینه سپر کن بگو نمی خواهم مودم ازتون بگیرم تمام شد
128 الان که ما داریم البته توی اهوازم سرعت دانلودش تا 64 میاد
در ساعات رایگان و ایام س ی ا س ی میبندند
من Art3 دارم، تا هفته پیش که 6 ماهی میشد Downstream روی 285 بود، الان یه هفته است شده 861 ولی سرعت دانلود حداکثر روی 44 دور میزنه!نقل قول:
dc میشه کسی ؟